14 évesen elvonón volt, 17 évesen pucérkodott – ez lett belőle

Milyen élet vár arra, aki ötévesen filmben játszik, 14 évesen már elvonón van, 17 esztendősen pucéran pózol egy magazin címlapján? Bármilyen hihetetlen, Drew Barrymore jó anya lett.


Drew Barrymore – akinek édesanyja, Makó Ildikó magyar – színészcsaládban született, nem csoda hát, hogy ötévesen játékfilmben szerepelt, hétévesen leforgatta az E. T.-t, amiért Golden Globe-díjra jelölték, 11 évesen reklámfilmben tűnt fel. Szinte előre megjósolható volt, hogy ebből nem lesz normális, hétköznapi felnőttkor: Drew kilencévesen már cigizett, 11 évesen ivott, 12 évesen füvezett, 13 évesen kokainozott, 14 esztendősen elvonóra vitték.

Másfél évet töltött egy rehabilitációs intézetben, de a gondjai nem csökkentek, öngyilkosságot kísérelt meg, 15 évesen pedig elköltözött otthonról, onnantól fogva külön élt a családjától.

 

952065 drew jamie walters af1df
Drew és a szexi címlap 17 évesen Jamie Waltersszel


Sok balhé fért még bele fiatal felnőttkorába: 17 évesen akkori párjával, Jamie Waltersszel az Interview magazin címlapján meztelenül pózolt, 19 évesen a Playboyban pucérkodott, ebben az évben férjhez is ment Jeremy Thomashoz. A mindössze pár hónapos frigy után még vadóc természete kerekedett felül, de szerencsére a színészmesterség végig támaszt nyújtott számára, így történhetett, hogy igazi nagy szerelme, a film jó útra térítette. Húszévesen megalapította saját produkciós cégét, közben újra Golden Globe-jelölésére lehetett büszke. Nem sokra rá jöttek az üzleti sikerek is: saját cége forgatta a Charlie angyalait, amely óriási bevételt hozott, ekkortól anyagilag is ki­egyensúlyozott volt.

 

952050 drew playboy 76c4b
A Playboynak 19 évesen pózolt © Playboy


A párjait folyamatosan váltogatta, Tom Greennel 2001-ben össze is házasodtak, de ez a kapcsolat sem tartott tovább egy évnél, 2002-ben már el is váltak. Munka és szerelem, e kettő töltötte ki az életét, amikor 2012-ben megismerte Will Kopelmant. Óriási szerelem volt az övék, Drew felvette férje zsidó vallását, és sülve-főve együtt voltak. A férfi teljesen megváltoztatta Drew-t, aki családcentrikus lett, és végleg lenyugodott. Hátra tudta hagyni az összes gondját, és képes volt csak a kapcsolatukra figyelni.

 

952069 drew es ferje 12270
A színésznő nemrég vált külön férjétől, Willtől


Két gyermekük született, de pár hete bejelentették, hogy elválnak. A bulvársajtó hozzátette, hogy Drew a harmadik gyermekét hordja a szíve alatt, amit a pár cáfolt, de a szakítás tényét elismerték. A barátok bíznak benne, hogy hátha egymásra találnak még egyszer, és nem csak a gyerekek kedvéért. Drew Will mellett tudott végre teljesen kiteljesedni nőként, emberként, anyaként, bár az is lehet, hogy annyira megerősítette ez a kapcsolat, hogy ezentúl megállja a helyét egyedül is.

loading...

Additional Info

Bizarr tárgyak, mégis szükséged van rájuk

Eddig talán nem tudtad, hogy szükséged lehet ezekre a holmikra, de most már biztosan nem fogsz…
Az olimpiai csapat már elutazott Rióba / Fotó: Fuszek Gábor

Először szólhat olimpián az új Himnusz! Hallgassa meg, ilyen lett!

Rio de Janeiróban csendülhet fel először ötkarikás játékokon a Himnusz "új" változata, amelyet MÁV…

Kóla és tej? Az egyik leglátványosabb kísérlet amit láttam! Ettől nem jön meg az étvágyad!

A kóla és a tej azért elég kemény párosítás azt belátja Mindenki majd azonnal. Hisz az egyik…

Egy csinos, szöszi pilótanőért rajong az internet - eszméletlen képeken pózol!

Bár Maria Pettersson szakmája igen férfias, az élete azonban nagyon is irigylésre méltó. Maria…
×