14 évesen elvonón volt, 17 évesen pucérkodott – ez lett belőle

14 évesen elvonón volt, 17 évesen pucérkodott – ez lett belőle

Milyen élet vár arra, aki ötévesen filmben játszik, 14 évesen már elvonón van, 17 esztendősen pucéran pózol egy magazin címlapján? Bármilyen hihetetlen, Drew Barrymore jó anya lett.


Drew Barrymore – akinek édesanyja, Makó Ildikó magyar – színészcsaládban született, nem csoda hát, hogy ötévesen játékfilmben szerepelt, hétévesen leforgatta az E. T.-t, amiért Golden Globe-díjra jelölték, 11 évesen reklámfilmben tűnt fel. Szinte előre megjósolható volt, hogy ebből nem lesz normális, hétköznapi felnőttkor: Drew kilencévesen már cigizett, 11 évesen ivott, 12 évesen füvezett, 13 évesen kokainozott, 14 esztendősen elvonóra vitték.

Másfél évet töltött egy rehabilitációs intézetben, de a gondjai nem csökkentek, öngyilkosságot kísérelt meg, 15 évesen pedig elköltözött otthonról, onnantól fogva külön élt a családjától.

 

952065 drew jamie walters af1df
Drew és a szexi címlap 17 évesen Jamie Waltersszel


Sok balhé fért még bele fiatal felnőttkorába: 17 évesen akkori párjával, Jamie Waltersszel az Interview magazin címlapján meztelenül pózolt, 19 évesen a Playboyban pucérkodott, ebben az évben férjhez is ment Jeremy Thomashoz. A mindössze pár hónapos frigy után még vadóc természete kerekedett felül, de szerencsére a színészmesterség végig támaszt nyújtott számára, így történhetett, hogy igazi nagy szerelme, a film jó útra térítette. Húszévesen megalapította saját produkciós cégét, közben újra Golden Globe-jelölésére lehetett büszke. Nem sokra rá jöttek az üzleti sikerek is: saját cége forgatta a Charlie angyalait, amely óriási bevételt hozott, ekkortól anyagilag is ki­egyensúlyozott volt.

 

952050 drew playboy 76c4b
A Playboynak 19 évesen pózolt © Playboy


A párjait folyamatosan váltogatta, Tom Greennel 2001-ben össze is házasodtak, de ez a kapcsolat sem tartott tovább egy évnél, 2002-ben már el is váltak. Munka és szerelem, e kettő töltötte ki az életét, amikor 2012-ben megismerte Will Kopelmant. Óriási szerelem volt az övék, Drew felvette férje zsidó vallását, és sülve-főve együtt voltak. A férfi teljesen megváltoztatta Drew-t, aki családcentrikus lett, és végleg lenyugodott. Hátra tudta hagyni az összes gondját, és képes volt csak a kapcsolatukra figyelni.

 

952069 drew es ferje 12270
A színésznő nemrég vált külön férjétől, Willtől


Két gyermekük született, de pár hete bejelentették, hogy elválnak. A bulvársajtó hozzátette, hogy Drew a harmadik gyermekét hordja a szíve alatt, amit a pár cáfolt, de a szakítás tényét elismerték. A barátok bíznak benne, hogy hátha egymásra találnak még egyszer, és nem csak a gyerekek kedvéért. Drew Will mellett tudott végre teljesen kiteljesedni nőként, emberként, anyaként, bár az is lehet, hogy annyira megerősítette ez a kapcsolat, hogy ezentúl megállja a helyét egyedül is.

Additional Info

http://cosmopolitan.hu/sztarhirek/2016/12/07/soha-nem-latott-felvetelek-kerultek-elo-a-10-eves-beyoncerol/

Soha nem látott felvételek kerültek elő a 10 éves Beyoncéról

Lehet, hogy újabban a politika felé kacsintgat Beyo, de az nem is kérdés, hogy kicsi korától kezdve…

Hová tűntek? Meg Ryan és Sean Connery is felszívódott Hollywoodból

Hatalmas sztárok, mindenki ismeri a nevüket, ma mégsem tudunk róluk semmit. Filmek vagy sorozatok…

Justin Biebertől féltik újdonsült szerelmét

Justin Bieber köztudottan a lányok kedvence, amit időről-időre kis is használ a szexi énekes. Nem…

Őrültnek tartották, amikor azt mondta, egy szikla belsejében él. De amikor meglátták a házát...! (videó)

Őrültnek tartották, amikor azt mondta, egy szikla belsejében él. De amikor meglátták a házát...!…