Tippek&Trükkök (87)

Tíz em­ber­ből jó, ha egyet­len egy képes meg­ta­lálni az összes arcot ezen a képen!

Szinte lehetetlen megoldani!

 

620x0 2 7cc26

 

A képen látható virágcsokor összesen 11 arcot rejt. De vajon megtalálod az összeset?

Aki feladta,itt megnézheti a megoldást!

11653760 217736 0 1486554462 1486554468 650 32e9147584 1487074361 3a6af

A rendszeresség a legfontosabb.
Ahogy eltelnek a tinédzserévek, és már képtelen vagy lefeküdni anélkül, hogy lemosnád a sminket vagy hidratálnád az arcot, idővel megjelennek a különböző szépítőszerek és öregedésgátlók is a polcon.

Az azonban nem sokat ér, ha az ember rendszertelenül használja. A bőrápolás és az öregedésgátlás tekintetében az egyik legfontosabb, hogy mindennap, rendszeresen beépítsd a rutint. Ha az alábbi pontokat nap mint nap betartod, éveket fiatalodhat a bőröd, amitől kisugárzásod is percek alatt változni fog!

 

sminklemosas 6f682


Az első a tisztítás. És nemcsak este, reggel is. Ráadásul nem elég, ha eltávolítod a bőrödről a sminket, szükséges egy második kör is, mert csak így tudod igazán megtisztítani az arcod. Ha mindennap kétszer figyelsz erre, hogy megtisztítsd arcodat a napi portól és sminktől, ezután bőröd végre fellélegezhet. Arra is figyelj, hogy alkoholmentes terméket válassz, az alkohol ugyanis szárít, és a ráncok kialakulásában is szerepet játszik.

 

szaj 92359


A második lépés, hogy átdörzsöld az ajkaidat egy fogkefével, így javul kicsit a vérellátás, és az ajkad se lesz cserepes. Télen különösen fontos, hogy a hideg és a szél ne szárítsa ki a szádat. Ez a módszer életet lehel ajkaidba.

 

olaj nagy 9a44f


Használj olajakat. Az olaj táplálja a fáradt, száraz bőrfelületeket. Érdemes kipróbálni a ricinusolajat a szempilládra, hiszen az idő néha a pillákat is kikezdheti, de ez tökéletes megoldás arra, hogy kicsit erősödjenek, és hosszabbak legyenek. A szemed alá a mandulaolajat javasoljuk, amit ha belekeversz a hidratálóba, rendkívül jól felszívódik, általa élettel telibb lesz a bőröd. Az argánolaj pedig kitűnő ránctalanító lehet.

 

krem 2 79c69


Sohase hagyd ki a hidratálást. Az öregedésgátláshoz segítségedre lesznek a retinol- és az E-vitamin-tartalmú krémek. A retinol a kollagén lebomlását csökkenti, és elindítja a bőr mélyebb rétegében a képződését is. Az E-vitamin antioxidáns tulajdonsággal rendelkezik, vagyis segít felvenni a harcot a szabadgyökökkel, így öregedésgátló hatással bír. Reggelente ne felejts vagy fényvédőfaktoros krémet használni, vagy egy kis naptejet kenni az arcodra, hiszen az öregedést a nap sugarai rendkívül gyorsítják, ezért ez a lépés kihagyhatatlan.

 

arcmasszazs fb70e


Az arcmasszázst se felejtsd el. Ha nem is naponta, hetente legalább kétszer érdemes átmasszíroznod hosszabban az arcodat hidratálás közben. Ahogy idősödik az ember, a vérkeringést érdemes kicsit javítani az arcmasszázzsal. Miután megtisztítottad a bőröd, a hidratáló segítségével masszírozd át, hogy frissebb és rugalmasabb legyen.

Önnek is meggyűlik a baja a fehér cipőtalpakkal, hogy besárgulnak, és soha nem lesznek már olyan szép fehérek, mint új korukban? Nincs egyedül!


Minden háztartásban megtalálható az a termék, amivel varázsütésre hófehérek lesznek az edzőcipőkön található gumitalpak.

 

25 Brilliant Tips for Winning at Life3 dddd9


Ez a termék pedig nem más, mint a körömlakklemosó! Lehet acetonos is, vagy aceton mentes, mert nem fog kárt tenni a gumiban.

Viszont legyünk nagyon óvatosak, ne érintkezzen a cipő anyagával, mert megmarhatja, és maradandó foltot hagyhat.

Mindenki tökéletes tisztaságot szeretne a lakásában, és mindent megtennénk a kórokozók ellen, még olyankor is, ha látszólag úgy tűnik, hogy minden rendben van. Jó dolog óvatosnak lenni, különösen, amikor a tisztaságról és a higiéniáról van szó.


Nem is gondolnánk, hogy a telefonunkat takarításkor is felhasználhatjuk. A telefonok akár UV fény kibocsájtására is képesek, ennek köszönhetően szinte minden szennyeződést megtalálhatunk a lakásban.

A szabad szemmel láthatatlan baktériumokat nem könnyű felfedezni, de UV fény használatával azonnal megtekinthetjük. Ezzel a könnyű módszerrel ellenőrizhetjük, milyen tiszta a szálloda mosdója, vagy a saját lakásunk.

Sokan nem is sejtik mennyi baktérium tanyázik a lakásban, most azonban megtekinthetjük, otthonunk mely részei a legpiszkosabbak.. Aki ezt a módszert kipróbálja, alaposabban fog takarítani!

A videó bemutatja, milyen könnyen alkalmazhatjuk a telefonunkat a szennyeződések megtekintésére!


 

A buborékfóliát mindenki ismeri: Elsődleges funkciója az, hogy törékeny tárgyakat szállítsanak és tároljanak bennük,
de gyerekkorunkban (na jó, még ma is) főleg arra használtuk, hogy pukkasztgassuk a kis buborékokat.

 

Most mutatunk egy merőben új felhasználási módot, amit látva te is elámulsz majd és azt mondod magadban:

‘ezt nekem is ki kell próbálnom!’.

Figyeld csak a videót, milyen egyszerűen készíti el ezt a rendkívül látványos tortácskát!


 

Ma már a legtöbb lakásban van vezeték nélküli internetes hálózat. Azonban nagyon bosszantó tud lenni, ha gyenge az internetünk. Ez sokszor a munkánk hatékonyságát is csökkenti.
Mutatunk 5 trükköt, melyekkel egyszerűen, és hatékonyan felerősíthetjük a vezeték nélküli kapcsolat erősségét.
1. Helyezzük a szoba közepébe

A router antennáinak köszönhetően körkörösen sugározza a jelet, ezért törekedjünk arra, hogy középre tegyük. Ebben az esetben egyforma erősséggel fogja szórni a jelet a helyiség bármelyik
sarkába.

2. Tegyük minél magasabbra

Vigyázzunk arra, hogy a készülék ne legyen letakarva, és lehetőleg minél magasabbra helyezzük. Semmiképp ne tartsuk az asztal alatt, vagy egy polcon. És a padlót is kerüljük, mivel ebben az esetben a legtöbb jel az alsó szomszédhoz fog menni. A legideálisabb hely számára a fal lenne, közel a padlóhoz.

3. Ne legyen a közelébe más elektromos készülék

A router közelében levő elektromos készülékek, mint pl. a tévé, vagy számítógép rontják a jel erősségét. Leginkább azok, amelyek szintén vezeték nélkül működnek. Ilyen például a vezeték nélküli telefon, a távirányító, vagy akár a babatelefon.

4. Játszódjunk az antennákkal!
Ha a routernek két antennája van, állítsuk az egyiket vízszintesen, a másikat pedig függőlegesen. Ebben a pozícióban sokkal jobban továbbítja a jeleket.

5. Wifi-térkép

Léteznek olyan speciális alkalmazások, melyek megmutatják a lakóterületünk wifi-hálózat erősségét. Töltsük le, és alkalmazzuk. Ez majd pontosan megmutatja, hogy hová helyezzük a routert, melyik számára a legideálisabb hely.

Kinek van elsőbbsége az alábbi ábrán látható körförgalomban? A rendőrök szerint ez az egyik legkényesebb helyzet, amivel egy autóvezető találkozhat...
Remélem nem mondok újdonságot azzal, hogy egy két,- vagy többsávos körforgalomban hogyan illik közlekedni... nyugaton egyébként már bevált ez a módszer, hazánkban még mindig problémát okoz. De miért is?

Naponta kétszer veszem igénybe a körforgalmat, és naponta kétszer akarnak megölni. Az emberek rázzák az öklüket, dudálnak, hörögve fékeznek, pedig szabályosan vezetek. Én tudom, hogy mit kell tenni ilyen helyzetben, ők viszont nem! Mégis mindig ők az okosak!

Szóval kinek van elsőbbsége az alábbi ábrán? A válasz nagyon egyszerű! Még a rendőrök is meg tudták fogalmazni:

„A körforgalomban – a körfogalmú út szélességétől függően, például kétsávos – a párhuzamos közlekedés szabályai érvényesek. Ez azt jelenti, hogy a kör ívén párhuzamosan, egymás mellett két autó is mehet. A jobb oldali sávban a jobbra hamarabb kilépő, míg a belső sávban a később kilépő haladhat, majd a kilépőponthoz közeledve – jobb oldalra besorolva – irányjelzéssel kihajt.
Ez sem új, remélem:
Aki már a körforgalomban közlekedik, elsőbbséget élvez a körforgalomba belépő járművekkel szemben. Belépéskor nem kell irányjelzést adni, de kilépésnél kötelező! Sávváltásnál szintén jelezni kell a sávváltási szándékot.”


Valamint:
Körforgalomból kilépő jármű csak a (jobb) szélső sávból léphet ki (2010-es KRESZ változás)!

 

kinek fb 7e7e4


Ennyi, nem nagy truváj, ugye? Aki nem értené, még egyszerűbben is le tudom írni: csak akkor hajts be a körforgalom külső sávjába ha az első kijáraton mész ki, minden más esetben a belsőbe menj. Ha balról jobbra irányt váltanál, indexelj, majd a körforgalmat a külső sávból hadd el. És kifelé is indexelj!

Az ötletes megoldás egy 15 éves, floridai lány fejéből pattant elő, miután néhány órára rábízták 2 hónapos unokahúgát.


„Épp csak hazaértem a suliból, mikor a nagynéném, aki a szomszéd házban lakik, átjött hozzánk, és rám bízta a két hónapos kislányát, Avát” – idézte fel a nap eseményeit az ABC News amerikai hírcsatornának a floridai J’Ann Sorhaindo, aki a napokban egy róla készült fotónak hála „világhírű” lett.

A szóban forgó képet, amit a kamaszlányról a kishúga készített bébiszitterkedés közben – a Facebookra kerülése után – több mint 300 ezren lájkolták, és legalább ugyanennyien osztották meg. És hogy mi a nagy érdeklődés titka? J’Ann kitalált egy meglehetősen egyszerű és legalább ennyire egyedi módszert, amivel különösebb segédeszközök nélkül, minden pillanatban a unokahúgán tarthatja a szemét.

 

1 85bfa


J’Ann a hírportálnak elmondta, mivel derült égből a villámcsapásként érte a hír, hogy vigyáznia kell Avára, ebédelni sem maradt ideje. „Ahogy telt az idő, egyre éhesebb lettem, és muszáj volt kimennem a konyhába, hogy csináljak magamnak valamit. Avát nem akartam egyedül hagyni, hordozót pedig nem kaptam az anyukájától, így rögtönöztem” – mesélte a fiatal lány.

A kép azután kezdett vírusszerűen terjedni, hogy J’Ann átküldte azt nagynénjének, aki először jót nevetett a dolgon, majd posztolta azt a saját Facebook-oldalára.

Mindenki tudja, hogy a kert az a része az otthonunknak ahol szívesen töltünk, akár órákat minden nap. Ezért nagyon fontos, hogy a mi ízlésünknek megfelelő módon legyen kialakítva.

A következő cikkben olyan ötleteket mutatunk be, amelyekhez apró kavicsokat használunk, egy káprázatosan szép kert kialakításához. Az apró kavicsból bármilyen formát kirakhatunk, használhatunk több féle, alakú és színű kavicsot a díszítéshez, az ízlésünknek megfelelően. A következő képeken rengeteg csodálatos ötletet mutatunk be, valamelyik biztosan elnyeri a tetszésed.

Ha ihletet kaptál hozzászólásban írd meg nekünk, melyik variációt próbálnád ki, vagy ha már kavicsokkal díszített a kerted, akkor tölts fel egy fotót és mutasd meg nekünk. Sok sikert kívánunk a kerti munkálatokhoz!

Sapka, sál, kapucni nélkül nem érdemes útnak indulni, ha odakint röpködnek a mínuszok. De mit tehetünk, ha lekerül a sapka, és a feltöltődött hajszálaink úgy meredeznek az ég felé, hogy lehetetlennek tűnik megszelídíteni?


Előzzük meg a sapkabalesetet


„A súrlódás és a haj nem megfelelő nedvességtartalma együtt felelős a szálló, repdeső, égnek álló hajszálak megjelenéséért – magyarázza Lafferton Annamária, az elrontott frizurák helyrehozásának szakértője. – S bár nagyon gyakori dolog, néhány egyszerű lépés kitartó és rendszeres alkalmazásával elkerülhetjük, hogy a feltöltődött hajszálaink kellemetlen helyzetbe hozzanak minket. A megoldás a rendszeres hidratálás, amelyre a téli időszakban különösen érdemes odafigyelnünk.”

4 ad0af

 


A száraz levegő és a fűtés nemcsak a bőrünket szárítja, de a hajunkból is kiszívja a nedvességet. Emellett a különböző hajformázó készülékek, mint a hajsütővas vagy a hajvasaló, szintén igénybe veszik a hajunkat...

Nem jó ötlet, ha a sapka okozta elektromos feltöltődést úgy szeretnénk elkerülni, hogy nem viselünk fejfedőt: egyrészt a hőmérséklet-ingadozás nem tesz jót a hajnak, másrészt az extrém hideg időjárás önmagában is károsíthatja a hajszálakat, még rosszabb minőségűvé téve a hajunkat. Így nem csoda, hogy ilyenkor már egy garbó felvétele vagy sál nyakba akasztása is elektromossá teszi a hajszálakat.

„A hidratálás tehát kulcsfontosságú – mutat rá a Lafferton Annamária –, amit úgy érhetünk el, ha nem feledkezünk meg a balzsam használatáról, minden egyes hajmosást követően, s emellett hetente-kéthetente hajpakolással is kényeztetjük a hajunkat. A megfelelő mennyiségű folyadékfogyasztás hasonlóan fontos, hogy belülről is hidratáltak legyünk.”

„Haj-áramtalanító” trükkök


Hölgyeknek a frizura megtartása érdekében ajánlott lazább fejfedőt választaniuk, esetleg egy sálat felölteniük, amit úgy meg lehet kötni, hogy az a hajat is védje az időjárástól. Ezáltal szebb marad a beállított frizura, mert a sál nem lapítja le a hajat úgy, mint egy szorosabb sapka, és a homlokot sem húzza, így nem hagy nyomot rajta.

 

3 c487a


Ha zsírosodik, befülled a hajunk a kalap vagy a sapka viselésétől, érdemes egy pici hintőport belepaskolni az anyagba. Válasszunk mosható fejfedőt, és mossuk megfelelő rendszerességgel – körülbelül háromszor-négyszer egy szezonban, vagy amikor már nem érezzük friss illatúnak.


„A leggyakoribb és legnagyobb hiba azonban, amit jellemzően férfiak követnek el, hogy télvíz idején is hajszárítás nélkül, nedves hajjal és sapka nélkül lépnek ki az utcára. Az is éppen ilyen káros, ha hideg időben megáznak. Ezzel azt kockáztatják, hogy rendkívül látványosan korpásodni kezd a hajuk, hosszú távon pedig jóval korábban kezdenek kopaszodni” – figyelmeztet Lafferton Annamária.

Alkalmazzunk gyorssegélyt


Akinek a haja különösen hajlamos a statikus feltöltődésre, például vékony szálú, festett, igénybe vett vagy göndör, annak érdemes száraz hajon alkalmazható hajápolókat, hajolajakat is használnia.

 

2 1 53401


„S. O. S. megoldásként a táskában tartott kis flakon hajolaj másodpercek alatt rendbe szedi a rakoncátlan tincseket. Legvégső esetben, ha más nincs kéznél, egy pici arc- vagy kézkrém is bevethető, de persze sokkal jobb, ha a hajunkra olyan terméket használunk, amit erre a célra fejlesztettek ki” – tanácsolja Lafferton Annamária.

Ha természetes anyagból készült sapkát, kalapot, sálat és kabátot hordunk, fésűt és hajkefét használunk, azzal is mérsékelhetjük a haj statikus feltöltődését.

Megdöbbentő:Egy egész tó tűnt el a föld színéről!

Rejtélyes maradványok bukkantak fel a kiszáradt tómederben. Nézd meg videón, mi maradt a helyből!…

Micsoda tyúk! Elájul a baromfi, ha kiviszik a szobából

Megelevenedett Petőfi Sándor Anyám tyúkja című verse a Pest megyei Dányban. Békési Eszmeralda…
Hugh Jacman igencsak büszke kigyúrt alakjára / Fotó:Northfoto

Hugh Jackman félelmetesen szénné gyúrta magát

Csak ki ne durranjon!A Wolwerine-film főszereplője, Hugh Jackman kemény edzésekkel készül utolsó…
Az angol csillag korábban már csalfa volt párjával /Fotó: Northfoto

David Beckham beindult dögös személyi edzőjére - Mit szól ehhez Victoria?

Santa Monica — David Beckham (41) mindig is a legsármosabb és legszexibb férfisztárok közé…
×