A világ legstílusosabb pasijai egyetlen vörös szőnyegen - Fotók

Van az úgy, hogy a vörös szőnyeg nem a lélegzetelállító estélyikről és szebbnél szebb nőkről szól, de a pasik is beleszólnak a dologba. A legújabb Star Trek film londoni premierje csak úgy hemzsegett a stílusos és nagyon szexis pasiktól, hirtelen azt sem tudtuk, hova nézzünk. Vigyázat, ellenállhatatlan férfiak következnek.


Dögös pasik, különleges öltönyök
Szeretett kollégájuk, a mindössze 27 éves Anton Yelchin tragikus halála ugyan beárnyékolta az új Star Trek film bemutatását, a mozi sztárjai azonban igencsak kitettek magukért a mozi európai premierjén. Ilyen dögös vörös szőnyeget már régen láttunk, csak kapkodtuk a fejünket, és nem csak a helyes pasik, de a nem mindennapi öltönyök miatt is. Különleges színek, extra fazonok, klasszikus brit elegancia, egyetlen unalmas darabot sem láttunk. A Kirk kapitányt alakító Chris Pine például egy duplasoros gombolású, régies hangulatú öltönyben jelent meg élénk kék díszzsebkendővel. A homoszexualitását nyíltan felvállaló Zachary Quinto itt is megmutatta stílusérzékét és egy mályvaszínű öltönyben érkezett izgalmas zsebmegoldással. A britek egyik legviccesebb színésze, Simon Pegg pedig a klasszikus eleganciára szavazott fekete-fehér összeállításával.

 

star trek 2016 dailymail 654b4
Chris Pine, Zachary Quinto és Simon Pegg


Stílusos hármas
A Bond szerepére is ácsingózó Idris Elba nem hazudtolta meg önmagát és fittyet hányt az öltözködési szabályokra: military stílusú kabátban, csillogó nadrágban és sportcipőben toppant be az eseményre. Karl Urban és John Cho stylistjának hasonló elképzelései lehettek, a két sztár ugyanis tökéletesen összeöltözött, hiper-trendik voltak karcsúsított zakóikkal és fényes cipőikkel.

 

star trek 2016 dailymail2 0424d
Idris Elba, Karl Urban és John Cho

 

loading...

Additional Info

Ilyen in­ter­jút még X-Fak­tor-men­tor­ral nem ol­vas­tál

Az éne­kes rend­ha­gyó in­ter­jút adott la­punk­nak, lát­ha­tóan meg sem pró­bált ja­ví­tani a…

Férjhez megy Gáspár Evelin!

Fantasztikus fotók kerültek a Blikk Nők birtokába. A képeken Gáspár Győző nagyobbik lánya, a 22…
Beckhamék 17 éve házasok / Fotó: AFP

Ezt látni kell! Beckhamék megmutatták 17 évvel ezelőtti esküvői fotóikat

David Beckham és Victoria Beckham igazán romantikusan emlékezett meg házassági évfordulójukról.…

VITRAY TAMÁS A NAGYKÉPŰSÉGÉRŐL - ELKÉPESZTŐEN ŐSZINTE MONDATOK!

Te ki mernéd mondani ezeket a szavakat? Kevés autentikusabb személy létezik Magyarországon, akit az…
×