A világ legstílusosabb pasijai egyetlen vörös szőnyegen - Fotók

Van az úgy, hogy a vörös szőnyeg nem a lélegzetelállító estélyikről és szebbnél szebb nőkről szól, de a pasik is beleszólnak a dologba. A legújabb Star Trek film londoni premierje csak úgy hemzsegett a stílusos és nagyon szexis pasiktól, hirtelen azt sem tudtuk, hova nézzünk. Vigyázat, ellenállhatatlan férfiak következnek.


Dögös pasik, különleges öltönyök
Szeretett kollégájuk, a mindössze 27 éves Anton Yelchin tragikus halála ugyan beárnyékolta az új Star Trek film bemutatását, a mozi sztárjai azonban igencsak kitettek magukért a mozi európai premierjén. Ilyen dögös vörös szőnyeget már régen láttunk, csak kapkodtuk a fejünket, és nem csak a helyes pasik, de a nem mindennapi öltönyök miatt is. Különleges színek, extra fazonok, klasszikus brit elegancia, egyetlen unalmas darabot sem láttunk. A Kirk kapitányt alakító Chris Pine például egy duplasoros gombolású, régies hangulatú öltönyben jelent meg élénk kék díszzsebkendővel. A homoszexualitását nyíltan felvállaló Zachary Quinto itt is megmutatta stílusérzékét és egy mályvaszínű öltönyben érkezett izgalmas zsebmegoldással. A britek egyik legviccesebb színésze, Simon Pegg pedig a klasszikus eleganciára szavazott fekete-fehér összeállításával.

 

star trek 2016 dailymail 654b4
Chris Pine, Zachary Quinto és Simon Pegg


Stílusos hármas
A Bond szerepére is ácsingózó Idris Elba nem hazudtolta meg önmagát és fittyet hányt az öltözködési szabályokra: military stílusú kabátban, csillogó nadrágban és sportcipőben toppant be az eseményre. Karl Urban és John Cho stylistjának hasonló elképzelései lehettek, a két sztár ugyanis tökéletesen összeöltözött, hiper-trendik voltak karcsúsított zakóikkal és fényes cipőikkel.

 

star trek 2016 dailymail2 0424d
Idris Elba, Karl Urban és John Cho

 

loading...

Additional Info

20170202coober pedy a foldalatti varos 0d913

Coober Pedy, a föld alatti város

Az Ausztrália déli részén található városka sokak szerint leginkább a Csillagok háborúja Tatuin…

Az év­ti­zed bal­héja? Meg­ker­gette el­len­fe­lét a ki­esett au­tó­ver­senyző

El­gu­rult a fi­a­tal pi­ló­ta­te­het­ség gyógy­szere. Mintha az ovi­ban len­né­nek, nem pedig több…
Amatrice település a földrengés után teljesen romokban hevert/ Fotó: MTI

Újra megremegett a föld Olaszországban

Újabb utórengések történtek szombatra virradóra a közelmúltban földrengés sújtotta…

Me­g­újult az ana­nász: min­denki ra­jong az új szí­nért!

A Del Monte élel­mi­szer­ipari óri­ás­vál­la­lat pi­acra dobta a ró­zsa­szín húsú ana­nászt! A cég…
×