Stílus (241)

Valaki a szőrös mellkast szereti, van aki a gyantázottat. Gondoltuk eddig, de most itt a harmadik variáció akik mintát nyíratnak bele köszönhetően egy ambiciózus stylist-nak.

A feladat nem egyszerű, ugyanis a mellszőr erős és göndör. De kitartó munkával és kellő gyakorlattal ez is kivitelezhető.

1139 b7f91

256 baa19

 

343 12b41

437 0ed77

New York — Eddig csak pletyka volt, de a Mirror interjújában a „macskanő” nem cáfolta, hogy eddig ötmillió fontot, azaz 1,8 milliárd forintot költött szépészeti műtétekre.

Az eltorzított arcával ismertté vált Jocelyn Wildenstein (71) nemrég került újból a címlapokra, ugyanis ollóval ugrott neki a barátjának. Dührohamát az váltotta ki, hogy a férfi többet foglalkozott a laptopjával, mint vele.

Mindez a nő Trump-toronybeli luxuslakásában történt, de Lloyd Klein (50) kanadai divattervező le tudta fegyverezni, és egy szekrénybe zárta a dühöngő nőt. Csodával határos módon, a férfi nem szenvedett súlyos sérülést, de a rendőrség letartóztatta Jocelynt, és hivatalból eljárást indított ellene, amely a múlt héten béküléssel zárult.

– Az emberek hajlamosak arra, hogy a szeretteikre vetítsék a csalódottságukat, és én Lloydra hánytam a bajaimat. A csalódottságom haraggá vált, és ez helytelen volt. Úgy rontottam rá, mint egy dühös macska – ismerte el Jocelyn, aki 1999-es válásával került először címlapokra.

 

 oDktkqTURBXy84OGUyMTEzNTNiMzdlMjY5YWQ2NTdjZWUwZWRlZmQxZi5qcGVnkZUCzQJsAMLD 85e88
Az asszony ma már inkább hasonlít egy húsvét- szigeteki szoborra, mintsem nagymacskákra /Fotó: Northfoto


Az egykor természetes szépséggel rendelkező, svájci születésű Jocelyn édesapja révén került közel a felsőbb körökhöz, és egy 1977-es kenyai szafarin ismerkedett meg Alec N. Wildenstein (†67) műkereskedővel, majd 78-as házasságkötésüket követően a New York-i éjszakai élet egyik ismert alakja lett. Elvileg a házasságát akarta megmenteni azzal, hogy nagymacska kinézetűre plasztikáztatta az arcát, mert dúsgazdag férje rajongott a tigrisekért, és az oroszlánokért, de csúnyán felsült. Válásuk kimondásakor Jocelyn 725 milliárd forinttal lett gazdagabb, sőt évi 100 millió dolláros (29 milliárd) forintos tartásdíjat is megítéltek neki. Csupán azt kellett megígérnie, hogy nem végeztet magán több plasztikai beavatkozást. – Korábban is macskaszemem, és magas arccsontom volt. Erre akartam egy kicsit rásegíteni – mondta a svájci Blick riportjában Jocelyn, akinek 2010 után már visszaállító műtétekre volt szüksége.

Árulja luxuslakását

Miután a 13 év letelt, és Jocelyn Wildensten nem kapott évi 100 millió dollárt időközben elhunyt férje alapítványától, a nő meghírdette New York-i luxuslakását, de senki sem akart érte 17,5 millió dollárt, azaz öt milliárd forintot adni. Néhány hete azonban ismét piacra dobta a 8 hálószobás, 480 négyzetméteres ingatlant, amely a Trump-torony 51. emeletén található. Ezúttal már „csak” 13 millió dollárt, azaz 3,8 milliárd forintot szeretne érte.

Jade Tomlinson és Kev James, az “Expended Eye” nevű művészduó tagjai minden egyes alkotása a kliens egy történetét meséli el a tetoválóművészek szürreális megfogalmazásában.

A tehetséges művészduónak a festmények, installációk és szobrok készítése is a portfóliójuk részét képezik, és bátran kijelenthetjük, hogy egyedi, szokatlan stílusuk legalább olyan fantasztikusan mutat az emberi bőrön, mint egy festővásznon.

Hímzett ruhadarabokkal és kiegészítőkkel találkozhatunk újabban minden jelentős ruhamárkánál. Egyszerűen egy csoda, hogy újra divat lett, a hímzésektől elképesztően szép lesz a legegyszerűbb holmi is.


1. Kötött pulóver, ami önmagában elég hétköznapi lenne, ám ezekkel az elszórt, de nem apró virághímzésekkel finom, szexis és nagyon egyedi! - Zara

2. Még egy baseballsapkát is kiválóan lehet hímezni, és jól is mutat rajta - Bershka

 

2 52512


3. Hímzéses farmerokba is egyre több helyen belefuthatsz és csak annyit mondunk: örök darab lesz, ha veszel egy ilyet - H&M

4. Kétrétegű ruha, komplett festménnyel dísztve. Annyira szép! - Zara

5. Hihetetlen, de még zoknit is találni hímzettet, ez esetben unikornis mintával - Pull & Bear

6. Tudjuk, hogy hideg van még a shorthoz, de gyönyörködünk benne, másrészt harisnyával felvenni ér - Gas

 

3 8f8e5


7. Ingek, blúzok mind-mind telis tele gyönyörű virághímzésekkel - Springfield

8. Nem kivételek az ingruhák sem, amiket farmerral vagy önmagában, harisnyával is hordhatsz - Zara

9. Hímzett cipőben járni nagyon menő, pláne ananászosban! - Zara

10. A farmerdzsekik idén sokkal menőbbek lesznek hátulról, mint elölről! - H&M

11. Azonnal szeretnénk ezt a darabot a hüllővel és a virágokkal együtt! - H&M

 

4 4c60a


12. Rétegek a rétegeken: a gyöngyös felület jól megfér a hímzettel - Zara

13. A pólók sem maradhattak ki természetesen a hímzések világából - H&M

Értem én, hogy minden gazdi azt akarja, hogy az ő kutyája legyen a legszebb, legfeltűnőbb jelenség az utcán, de azért bohócot nem kellene csinálni szegény állatokból ?

Új ka­bá­tot vet­tél a tél végi le­ára­zá­son? Nem csak annyi vele a dol­god, hogy be­te­szed a szek­rénybe, vagy máris fel­ve­szed! Meg­mu­tat­juk a leg­na­gyobb di­vat­hi­bát, ame­lyet min­denki el­kö­vet ilyen­kor.


Láttad már azt a nagy öltést, amely az új kabátok hátán keresztbe futva összetartja a hátoldal alján levő felvágást? Pedig ezt azonnal ki kell szedni, mielőtt először felvennéd a kabátot, különben a kabátod szabása egyáltalán nem érvényesül. Ha az öltés benne marad, akkor feszül rajtad a kabát, ahelyett, hogy a lehető leghízelgőbb módon körbeölelné a testedet.

 

620x0 af04c
Fotó: Pinterest

Ezt a varrást a kabátokon kívül a blézerek, sőt néha még a szűk szoknyák hátán is megtalálod – azért kerül oda, hogy szállítás közben és a boltban a ruhadarab megtartsa a formáját. Amikor viszont viselni kezded, el kell távolítani, ahogyan a zsebeket levarró öltéseket is.

Idén újra vissza­tér a ma­ga­sí­tott derék, de egy kacér csa­var­ral fű­sze­rezve.


Ez a stílus a ’80-as években volt nagy divat, és az akkori generáció szívesen viseli azóta is, a tinik körében soha nem aratott nagy sikert a magasított derék, sőt kifejezetten ciki volt. Most azonban visszatér a régi forma, teljesen új köntösben, így a fiatalabbak is imádni fogják.

 

620x0 2 ce4be
Fotó: www.profimedia.hu

Erre az évre tehát búcsút inthetünk a kényelmetlen csípőnadrágoknak, amikből már egy apró hajolás következtében könnyen kilátszódhatott a bugyi, ami annyira nem előnyös, valljuk be. A magasított derekú farmerben az a szuper, hogy eltakarja az estlegesen ott lévő úszógumit, és formáz , mint egy fűző, de mégis nagyon kényelmes. Így mindenféle alkaton viselhető, és megfelelő kiegészítőkkel mindenki bomba nő lehet benne. Ennek az irányvonalnak kedvez az is, hogy idén sem megy ki a divatból a köldök fölé érő has póló vagy top. Bátran viselhetjük anélkül, hogy kibuggyanna, amit nem szeretnénk. A kettő kombinációja tökéletes, mert csak egy egészen vékony csíkban látszódhat a has, ami őrjítően szexi lehet. Ha már szexisségről beszélünk, ne feledkezzünk meg az említett kis csavarról, amivel idén a divattervezők elkápráztatnak minket.

 

620x0 1 8e7cf
Fotó: www.profimedia.hu

Megjelennek az olyan farmer kezeslábasok, melyeknek nincs háta, persze a magasított derékkal párosítva. Így hangsúlyt kap a szexi hát és gerincvonal. Természetesen a szoknya sem maradhat ki a sorból. Újra találkozhatunk a kirakatokban a végig gombos, térd fölé érő retro fazonnal.

 

620x0 9fad4
Fotó: www.profimedia.hu

Tudtad? A farmernadrág története a 19. századra nyúlik vissza, amikor munkaruhának hordták az emberek. Az 1960-70-es évektől divatcikké vált, és nem csak nadrágot, de szoknyákat, táskákat, női ruhákat és dzsekiket is készítettek ebből az anyagból. A legrégebbi Lewi’s farmernadrág az 1880-as években készült, és 1998-ban találták meg egy ásatás során Nevadában.

Száz százalékosan működik! Hatalmas fejtörést okoz mindannyiunknak, hogy milyen frizurát is vágassunk magunknak, mi állna jól. Valamikor inkább bele se merünk szó szerint vágni az újdonságba, inkább maradunk a régi, meguntnál. Mondván, ez legalább nem áll rosszul.

Rátaláltunk egy olyan ábrára, ahol megmutatják, kinek milyen hosszúságú frizura áll a legjobban.

Íme:
Először is kezdjük azzal, hogy amit a képen látunk mértékegységet, az inch-ben van megadva, tehát át kell váltanunk centiméterbe. Mi ezt megtettük, tehát 2,25 inch, az egészen pontosan 5,715 centiméternek felel meg. Nyugodtan mérhetjük úgy, hogy 5,5 cm vagy pedig 5,7 cm, azoknak, akik nagyon precízek.

Annyi benne a trükk, hogy akinek közelebb van a fülének az alsó része az állához, mint 5,7 centiméter, annak a RÖVID haj a tökéletes választás.

Ebből egyenesen következik, hogy akinek pedig távolabb van a füle és az álla egymástól, mint 5,7 centiméter, annak pedig a HOSSZÚ frizura áll a legjobban.

Rengeteg celeb folyamodik egy idő után a plasztikához, hogy javítson külsején. Énekesnők, reality-sztárok, a sor végtelen!

 

A híres énekesnő, Jessie J a száján nagyobbíttatott egy keveset
Abbey Clancy-nak sem természetesek az ajkai
Candice Swanepoel is kés alá feküdt már
Irina Shayk is úgy vélte, túl kicsik az ajkai
Természetesen a plasztikáról híres Kardashian-família neves tagja, Khloé sem maradhat ki
Charlotte Crosby ajkai egészen hatalmasak

Chelsee Healey-vel zárjuk a sort.

Szinte szagtalan parfümöt sikerült kifejleszteni, ami viselőjén egyedi illatot vesz fel.


Laboratóriumokban fejlesztették ki ezt a különleges parfümöt, mely az emberek feromonjavial keveredve vesz fel sajátos illatot.

Ez a parfüm tökéletes lehet bárkinek, aki nem szeretné a saját illatát máson is érezni.

A parfüm gyártása azon alapszik, hogy a szagokban egy darab illatmolekula van, ezt kell a többi szagtalan összetevőnek felerősítenie. Emiatt a parfüm kiválasztásához mindenképp magunkra kell fújni belőle, hogy eldöntsük, tetszik-e rajtunk az illat vagy sem.

Egész éjjel piált, hazaküldték az olimpiáról

Nem vehet részt a gyűrű szerenkénti fináléjában a holland Youri van Gelder, mert túl sokat ivott.…

Íme a tökéletes gardrób titka

Számos híres és sikeres ember döntött már úgy, neki megteszi minden munkanapra ugyanaz a…

NAGY TAVASZI SZERELEMHOROSZKÓP! ERRE A FORDULATRA SZÁMÍTHATSZ

Beköszönt az életedbe a nagy szerelem, megerősödik a mostani kapcsolatod, vagy csalódásokat…

A férfiak álma lesz ez a trükkös polc - videó

Bárpult a könyvespolc alatt? A férfiak imádni fogják ezt a cseles megoldást! Minden férfi álma egy…
×