Sport (205)

Scott Young első látszatra egy átlagosnak tűnő srác. Szabadidejében szeret futni, kézen állni. Még az is normálisnak mondható. De azok a helyek, ahol szenvedélyének hódol, már egyáltalán nem normális. Félelmetes, a tenyered is bele fog izzadni, ha megnézed ezt a videót.A 25 éves Scott Young a fenti videóban egy 40 emeletes épület tetején áll kézen.
A Brit “freerunner”, azaz szabadfutó, folyamatosan járja a világot, és ilyen jellegű extrém mutatványokkal kápráztatja el a világot.
A cipőjére rögzített kamerával örökíti meg mutatványait.
Anyukája valószínűleg nem helyesli kisfia hobbiját...
“Elkezdett velem veszekedni amikor megmutattam neki az első videót. Azóta nem mutatom meg neki egyiket sem.”
Scott profi szinten űzi a freerunning-ot, ez a munkája. A 3RUN csoport hivatalos tagja.
Indiában és Kínában is járt már a házak tetején.
15 éves kora óta ez a munkája.
Egyes mutatványai hihetetlenek.
És veszélyesek.
És egyben gyönyörűek.
De nem csak kézen áll, néha lógni is szokott.

Abu-Dzabi – Elsült Dzsudzsák Balázs (30) bal lába, aki ismét szabadrúgásból volt eredményes a klubcsapatában.

Egyre jobb formába lendül az al-Wahda magyar válogatott szélsője, aki ezúttal az al-Sarjah elleni találkozón körülbelül 20 méterről, szabadrúgásból zörgette meg az ellenfél hálóját az egyesült arab emírségekbeli labdarúgó-bajnokság 19. fordulójában.

– Szép volt srácok, nagyon boldog vagyok, hogy szabadrúgásból betaláltam – írta a videója mellé a futballista.


Good game guys 5-1👏👏 very happy for my free kick goaaal⚽️👏👌

A post shared by Dzsudzsak Balazs (@balazsdzsudzsak7) on


Dzsudzsák kezdőként 55. percet játszott, s szerencséjére ezt megelőzően az 51. percben lőtte a kapufás gólját. Az 5-1-re végződő sikerrel al-Wahda 28 pontttal már az ötödik helyezést, míg a rivális gárda 17 egységgel a tizedik pozíciót foglalja el a tabellán.

Balázs pazar statisztikát tudhat magának, hiszen négy bajnokin két gólt és két gólpasszt jegyez, míg a szezonban öt gólja és hat gólpassza van.

Az angol hetedosztály északi csoportjában szereplő Corby Town egy új szintre emelte a gólörömök fogalmát.


Fontos sikert aratva folytatta négymérkőzéses győzelmi sorozatát az angol hetedosztályban szereplő Corby Town. A Mickleover Town elleni mérkőzés során az együttes vezető gólját alaposan megünnepelték a futballisták: a játékosok kifutottak az örömittas szurkolók elé ünnepelni, amikor is a hátvéd Jason Lee levált csapattársairól, hogy a szurkolók figyelmetlenségét kihasználva felkapjon egyet a reklámtáblákon árválkodó, gazdátlanul hagyott sörök közül és jó nagyokat kortyolt a pohár tartalmából.


https://twitter.com/AlisonBagley1?ref_src=twsrc%5Etfw


Az alkoholfogyasztás végül nem okozott problémákat a hátvédnek, csapatával ugyanis sikeresen, kapott gól nélkül hozták le a hátralévő időt. Így a Corby Town 1-0-ra legyőzte a Mickleover Town gárdáját, ezzel pedig sikerült kitörnie a kiesőzónából.

Körülbelül háromszor kell megnézni az alábbi videót, ahhoz, hogy a sokkból, és a csodálatból valamennyire magunkhoz térjünk, és felfogjuk, hogy mi is történik valójában. Az biztos, hogy a hidegrázás, a felszisszenés, és a jujjgatás garantált.

Amit ez a lány elművel a biciklin, az összes képzeletet, és képességet felülmúlja. Egyszerűen nem fér bele a fejünkbe, hogy lehet így pörögni, ugrálni, forogni, egyensúlyozni. Olyan, mintha valósággal össze lenne nőve a biciklivel, látszólag akadályok, és nehézségek nélkül libben át az ülésről, a kormányra, úgy, hogy közben a járgány mozgásban van.


A művészi kerékpározásnak ma már Magyaroroszágon is hagyománya van, de leginkább a német nyelvű országokban, mint például Ausztria, Svájc, Csehország, rajonganak a sportágért. Németországban több, mint száz művészi kerékpár egyesület működik, megközelítőleg összesen 10 ezer sportolóval dolgoznak együtt.

A művészi kerékpározást aszerint pontozzák, hogy a versenyző egy általa előre felállított, és értékelt gyakorlatsorból mennyit, és milyen pontossággal tudott bemutatni. Vagyis 5 percben, a verseny ideje alatt, mennyi hibát ejtett a vállalt feladatban.


 

Chile — Csak úgy porzott Markus Stokl (43) után a chilei Atacama sivatag sziklás hegyoldala, amint az osztrák kaszkadőr végigszáguldott kerékpárjával, megdöntve ezzel a hegyi kerékpározás rekordját.

Markus – aki nem ok nélkül hallgat a Mad Max becenévre – a saját, tavalyi rekordját döntötte meg azzal, hogy hajmeresztő, 167,5 kilométer/órás sebességgel száguldott le a sivatag sziklás lejtőin. A kerékpáros a tengerszint feletti 3972 méter magas hegy tetejéről indult, majd egy 45 fokos lejtőn gurult, a 650 méteres távolságot a start és cél között alig 11 másodperc alatt tette meg.

 

leGktkqTURBXy9iNWQ2Y2IyNjM0ZGM1NzRkYWRkMjI1YTQ1YWVmOGJiYS5qcGVnkZUCzQJsAMLD e700d
Tavalyi rekordját is megdöntötte a biciklis /Fotó: Northfoto


– Bevallom, sírva fakadtunk a startnál, de felemelő érzés volt legurulni a lejtőn. Hatalmas élmény volt, már nem vágyom másra, mint hogy láthassam a családomat – nyilatkozta a szakállas biciklis.

105 évesen maximum tolószékben, gyengén remegő kézzel tudjuk elképzelni magunkat. Ehhez képest a francia Robert Marchand 22,547 kilométert tett meg egy óra alatt biciklivel a párizsi Saint-Quentin-en-Yvelines stadionnál, felállítva ezzel egy új rekordot a 105 évesnél idősebb emberek kategóriájában.

 

170104165632 robert marchand exlarge 169 710a9


Marchandról nem mondhatnánk, hogy begyöpösödött agyú nagypapa, például egy hónapja döntött úgy, hogy vegetáriánus lesz. A sebességgel sincs baja, a rekord után úgy nyilatkozott, hogy ha az utolsó tíz percben látta volna az eredményjelző táblát, gyorsabban tekert volna. A szívével nincs gond, az orvosa szerint a maximális oxigénfelhasználása megegyezik egy fele ennyi idős, nem sportoló átlagemberével.

170104111446 robert marchand cyclist exlarge 169 7d8e2

Ilyen fotót még nem láttál róla!

Már a tegnapi havazás is alkalmat teremtett Lilunak arra, hogy anélkül sportoljon, hogy a ház környékéről elmozdulna.

Bizony, a hólapátolás a fizikai kikapcsolódás egyik igen aktív módja, felér egy edzéssel, ahogy Lilu is írta, közösségi oldalán. Egy kis kardió – a friss levegőn neki is kimondottan jót tett.

Talán ma is ezzel kezdte a napját.


😂😂😂❄☃👅💪 #kardio😂 #mégmindigszeretemahavat

Közzétette: Lilu – 2017. január 12.

 

A világ legnézettebb egynapos sporteseményére, a Super Bowlra szinte alig lehet jegyet kapni, éppen ezért a szervezők hihetetlen borsos árat kérnek egy-egy belépőért.

A legolcsóbb jegyek 633 ezer forintba kerülnek, ám a kilátás finoman szólva sem ideális, ugyanis a pálya egyik végzónáját szinte teljesen eltakarja a stadion egyik tartóoszlopa, így fontos pillanatokról maradnak le a nézők. A sportesemény jelentőségét azonban jól mutatja, hogy még ez sem zavarja őket.

- A lényeg, hogy itt vagyok – fogalmazott Louis Biennek, az SB Nation egyik munkatársának az egyik szurkoló.

 

1160406 olcso jegy abde0
Olcsó húsnak híg a leve, mondhatnánk - bár a több mint félmillió forint értékű jegy egy cseppet sem nevezhető olcsónak

Üres le­lá­tók, po­csék ered­mé­nyek. A kon­ti­nen­sen is csak a 33. "leg­erő­sebb­nek" szá­mító NB I krémje akár az át­lagfi­ze­tés 20-30-szo­ro­sát is ha­za­vi­szi.


Felháborodott az ország, mert kiderült a magyar focibajnokság legjobban kereső játékosainak szigorúan titkos gázsija. A becslés szerint Juhász Rolandék túlfizetettnek tűnnek abban a magyar bajnokságban, amelynek a meccseit ősszel átlagosan csak 2580 néző látta a részben már újjávarázsolt stadionok lelátóin.

 

620x0 8 72b30
Hiába az új debreceni stadion, nézők nemigen látogatják a meccseket (Fotó: MTI Fotó)

Amelynek a legtöbbre taksált kupacsapatát, a Videotont az európai szövetség a 171. helyre sorolja (a Debrecen a 200., a Ferencváros a 303.). Amelynek a képviselőit nyáron albán, fehérorosz, dán és azeri riválisok búcsúztatták a kupaselejtezőkben.

 

620x0 7 ade20
A Fradit az albán második verte ki a BL-ből
Fotó: Kovács Gábor

A Sport Pluszban megjelent adatokat az RTL Klub Fókusz című műsorában is közzétették. Eszerint az OTP Bank Liga legtöbbet kereső labdarúgója Juhász Roland, aki havonta 8 millió forintot visz haza. Ennyiért egy átlagos magyar munkavállaló három évig gürcöl...

A 20 fős listára a két legvastagabb, milliárdokból gazdálkodó magyar klub, a Fradi és a Videoton is 7-7 focistát ad.

 

620x0 6 f10ce
A csúcskereső Juhász (jobbról a második) elbúcsúzott a válogatottól, már csak az NB I-ben focizik.

Kalifornia - David Beckham nagyon rockosan feszített a motorján.


A sztár Malibuban motorozott, majd találkozott Liv Tyler férjével, Dave Gardnerrel és a rendező Anthony Mandlerrel akikkel elfogyasztottak egy sushi ebédet.

 

Meg­hök­kentő helyre ra­kott test­ék­szert Dun­dika!

Majka ked­vese bol­do­gan pó­zolt az új kül­se­jé­vel, ami a párja tet­szé­sét is el­nyerte.…

Ki­de­rült a titok, hogy miért nem küld­tünk em­bert a Holdra 1972 óta

Egy köz­ked­velt el­mé­let hívei sze­rint meg­te­het­tük volna, de még­sem küld­tünk em­bert a…

Annácska kamerák előtt szabadul meg félelmeitől

Kelemen Anna eddig minden egyes alkalommal kikosarazta a TV2 szerkesztőit, amikor azzal…

Cso­bot Adél für­dő­ru­hás képe fel­rob­ban­totta a netet

Az X-Fak­tor te­het­sége szü­lése után bom­ba­for­má­ban van, ez jól lát­szik a fotón, amit most…
×