Sport (207)

Ez nem az a zene, amiből egy nyári sláger lesz! Annyira fülbemászó, hogy nem lehet elégszer meghallgatni! A Zumba alapját a latin táncok alaplépései képezik, így ez a mozgásforma mindenkinek ajánlott, aki szeretne jókedvűen fogyni és formálni a testét.

Nem kell megrémülni ettől a tánctól, a lépései könnyen követhetőek, ezért is sokak kedvence! A Zumba a tüzes latin ritmushoz egyszerű lépéseket kapcsol és már olvadnak is a zsírpárnák!

Indítsd el a videót és perdülj táncra, hagyd, hogy magával ragadjon ez a tüzes ritmus!


 

Labdázás közben filmezték le ezt az írországi apácát.


Az Apácashow óta tudjuk, hogy az apácák igen talpraesett, mókás emberek, ezt pedig bizonyítja a kisfilmben focizó apáca is, aki elfogadta egy rendőr kihívását és elkezdett focizni vele.
A mókás jelenetre Írország délnyugati részén, Limerick városában került sor.

A videót maga a rendőr tett fel a Facebookra, mondanunk sem kell, hogy hatalmas siker lett, bejárta a fél világot.

 

Scott Young első látszatra egy átlagosnak tűnő srác. Szabadidejében szeret futni, kézen állni. Még az is normálisnak mondható. De azok a helyek, ahol szenvedélyének hódol, már egyáltalán nem normális. Félelmetes, a tenyered is bele fog izzadni, ha megnézed ezt a videót.A 25 éves Scott Young a fenti videóban egy 40 emeletes épület tetején áll kézen.
A Brit “freerunner”, azaz szabadfutó, folyamatosan járja a világot, és ilyen jellegű extrém mutatványokkal kápráztatja el a világot.
A cipőjére rögzített kamerával örökíti meg mutatványait.
Anyukája valószínűleg nem helyesli kisfia hobbiját...
“Elkezdett velem veszekedni amikor megmutattam neki az első videót. Azóta nem mutatom meg neki egyiket sem.”
Scott profi szinten űzi a freerunning-ot, ez a munkája. A 3RUN csoport hivatalos tagja.
Indiában és Kínában is járt már a házak tetején.
15 éves kora óta ez a munkája.
Egyes mutatványai hihetetlenek.
És veszélyesek.
És egyben gyönyörűek.
De nem csak kézen áll, néha lógni is szokott.

Abu-Dzabi – Elsült Dzsudzsák Balázs (30) bal lába, aki ismét szabadrúgásból volt eredményes a klubcsapatában.

Egyre jobb formába lendül az al-Wahda magyar válogatott szélsője, aki ezúttal az al-Sarjah elleni találkozón körülbelül 20 méterről, szabadrúgásból zörgette meg az ellenfél hálóját az egyesült arab emírségekbeli labdarúgó-bajnokság 19. fordulójában.

– Szép volt srácok, nagyon boldog vagyok, hogy szabadrúgásból betaláltam – írta a videója mellé a futballista.


Good game guys 5-1👏👏 very happy for my free kick goaaal⚽️👏👌

A post shared by Dzsudzsak Balazs (@balazsdzsudzsak7) on


Dzsudzsák kezdőként 55. percet játszott, s szerencséjére ezt megelőzően az 51. percben lőtte a kapufás gólját. Az 5-1-re végződő sikerrel al-Wahda 28 pontttal már az ötödik helyezést, míg a rivális gárda 17 egységgel a tizedik pozíciót foglalja el a tabellán.

Balázs pazar statisztikát tudhat magának, hiszen négy bajnokin két gólt és két gólpasszt jegyez, míg a szezonban öt gólja és hat gólpassza van.

Az angol hetedosztály északi csoportjában szereplő Corby Town egy új szintre emelte a gólörömök fogalmát.


Fontos sikert aratva folytatta négymérkőzéses győzelmi sorozatát az angol hetedosztályban szereplő Corby Town. A Mickleover Town elleni mérkőzés során az együttes vezető gólját alaposan megünnepelték a futballisták: a játékosok kifutottak az örömittas szurkolók elé ünnepelni, amikor is a hátvéd Jason Lee levált csapattársairól, hogy a szurkolók figyelmetlenségét kihasználva felkapjon egyet a reklámtáblákon árválkodó, gazdátlanul hagyott sörök közül és jó nagyokat kortyolt a pohár tartalmából.


https://twitter.com/AlisonBagley1?ref_src=twsrc%5Etfw


Az alkoholfogyasztás végül nem okozott problémákat a hátvédnek, csapatával ugyanis sikeresen, kapott gól nélkül hozták le a hátralévő időt. Így a Corby Town 1-0-ra legyőzte a Mickleover Town gárdáját, ezzel pedig sikerült kitörnie a kiesőzónából.

Körülbelül háromszor kell megnézni az alábbi videót, ahhoz, hogy a sokkból, és a csodálatból valamennyire magunkhoz térjünk, és felfogjuk, hogy mi is történik valójában. Az biztos, hogy a hidegrázás, a felszisszenés, és a jujjgatás garantált.

Amit ez a lány elművel a biciklin, az összes képzeletet, és képességet felülmúlja. Egyszerűen nem fér bele a fejünkbe, hogy lehet így pörögni, ugrálni, forogni, egyensúlyozni. Olyan, mintha valósággal össze lenne nőve a biciklivel, látszólag akadályok, és nehézségek nélkül libben át az ülésről, a kormányra, úgy, hogy közben a járgány mozgásban van.


A művészi kerékpározásnak ma már Magyaroroszágon is hagyománya van, de leginkább a német nyelvű országokban, mint például Ausztria, Svájc, Csehország, rajonganak a sportágért. Németországban több, mint száz művészi kerékpár egyesület működik, megközelítőleg összesen 10 ezer sportolóval dolgoznak együtt.

A művészi kerékpározást aszerint pontozzák, hogy a versenyző egy általa előre felállított, és értékelt gyakorlatsorból mennyit, és milyen pontossággal tudott bemutatni. Vagyis 5 percben, a verseny ideje alatt, mennyi hibát ejtett a vállalt feladatban.


 

Chile — Csak úgy porzott Markus Stokl (43) után a chilei Atacama sivatag sziklás hegyoldala, amint az osztrák kaszkadőr végigszáguldott kerékpárjával, megdöntve ezzel a hegyi kerékpározás rekordját.

Markus – aki nem ok nélkül hallgat a Mad Max becenévre – a saját, tavalyi rekordját döntötte meg azzal, hogy hajmeresztő, 167,5 kilométer/órás sebességgel száguldott le a sivatag sziklás lejtőin. A kerékpáros a tengerszint feletti 3972 méter magas hegy tetejéről indult, majd egy 45 fokos lejtőn gurult, a 650 méteres távolságot a start és cél között alig 11 másodperc alatt tette meg.

 

leGktkqTURBXy9iNWQ2Y2IyNjM0ZGM1NzRkYWRkMjI1YTQ1YWVmOGJiYS5qcGVnkZUCzQJsAMLD e700d
Tavalyi rekordját is megdöntötte a biciklis /Fotó: Northfoto


– Bevallom, sírva fakadtunk a startnál, de felemelő érzés volt legurulni a lejtőn. Hatalmas élmény volt, már nem vágyom másra, mint hogy láthassam a családomat – nyilatkozta a szakállas biciklis.

105 évesen maximum tolószékben, gyengén remegő kézzel tudjuk elképzelni magunkat. Ehhez képest a francia Robert Marchand 22,547 kilométert tett meg egy óra alatt biciklivel a párizsi Saint-Quentin-en-Yvelines stadionnál, felállítva ezzel egy új rekordot a 105 évesnél idősebb emberek kategóriájában.

 

170104165632 robert marchand exlarge 169 710a9


Marchandról nem mondhatnánk, hogy begyöpösödött agyú nagypapa, például egy hónapja döntött úgy, hogy vegetáriánus lesz. A sebességgel sincs baja, a rekord után úgy nyilatkozott, hogy ha az utolsó tíz percben látta volna az eredményjelző táblát, gyorsabban tekert volna. A szívével nincs gond, az orvosa szerint a maximális oxigénfelhasználása megegyezik egy fele ennyi idős, nem sportoló átlagemberével.

170104111446 robert marchand cyclist exlarge 169 7d8e2

Ilyen fotót még nem láttál róla!

Már a tegnapi havazás is alkalmat teremtett Lilunak arra, hogy anélkül sportoljon, hogy a ház környékéről elmozdulna.

Bizony, a hólapátolás a fizikai kikapcsolódás egyik igen aktív módja, felér egy edzéssel, ahogy Lilu is írta, közösségi oldalán. Egy kis kardió – a friss levegőn neki is kimondottan jót tett.

Talán ma is ezzel kezdte a napját.


😂😂😂❄☃👅💪 #kardio😂 #mégmindigszeretemahavat

Közzétette: Lilu – 2017. január 12.

 

A világ legnézettebb egynapos sporteseményére, a Super Bowlra szinte alig lehet jegyet kapni, éppen ezért a szervezők hihetetlen borsos árat kérnek egy-egy belépőért.

A legolcsóbb jegyek 633 ezer forintba kerülnek, ám a kilátás finoman szólva sem ideális, ugyanis a pálya egyik végzónáját szinte teljesen eltakarja a stadion egyik tartóoszlopa, így fontos pillanatokról maradnak le a nézők. A sportesemény jelentőségét azonban jól mutatja, hogy még ez sem zavarja őket.

- A lényeg, hogy itt vagyok – fogalmazott Louis Biennek, az SB Nation egyik munkatársának az egyik szurkoló.

 

1160406 olcso jegy abde0
Olcsó húsnak híg a leve, mondhatnánk - bár a több mint félmillió forint értékű jegy egy cseppet sem nevezhető olcsónak

6 dolog, amit titokban minden pasi utál a csókolózásban

Ugye te is imádod, amikor a barátoddal percekig forró csókcsatákba feledkeztek? Pedig nem mind úgy…

Dundika és Majka hét éve vannak együtt - Fotó!

Hét évvel ezelőtt kezdődött el Majka és Majoros Hajnalka története: romantikus fotóval ünnepelték…

Cinthya Dictator ijesztő fotót posztolt magáról

Az elmúlt hetekben különösen sokat támadták Cinthya Dictatort az alakja miatt, de a legfrissebb…

Lip­tai meg­ré­mült egy éne­kes férfi­as­sá­gá­tól!

Ko­csis Tibi na­gyot tán­colt va­sár­nap este a Sz­tár­ban Sztár szín­pa­dán. Annyira ropta, hogy…