Már tudjuk, mit tervez Alekosz Baukó Évával!

Már tudjuk, mit tervez Alekosz Baukó Évával!

Az egykori VV nyertes nemrég tért haza Görögországból. Nagy Alekosz és Baukó Éva édes kettesben nyaraltak. Sokan nem hiszik el, hogy nem volt köztük semmi. Ám a görög állítja, ez is munka volt, és a szőke bombázót okítani vitte külföldre.

- Az Édes Életben is láthattak részleteket a nézők a görögországi utunkról. Nekem ez egy jubileumi utazás volt. 1986-ban voltam utoljára a szüleimmel az Akropolisznál. Akkor még egy 1200-es Zsigulival jártunk ott... Összehasonlítottam a régi fényképeket azokkal, amelyek mostanában készültek erről az ókori épületegyüttesről. Egy hétig okítottam Évát. A férfiak nem nagyon akarják őt elvinni nyaralni, én meg szívesen bemutattam neki ezt a vidéket, hiszen még sose járt ott. Már régóta mondom neki, hogy Görögországban kellene letelepednie és ott kellene férjet fognia. A görög férfiak örömmel fogadnák őt, és neki nem kellene dolgoznia, mert azok nem hagyják. Aranyélete lenne kint. Próbálom kiverni fejéből azt a butaságot, hogy ő Amerikában akar karriert csinálni...Ő egy békéscsabai lány, akinek nagyon komoly értékei vannak, csak elviszi őt ez az amerikai divat. Én úrinőt szeretnék Évából faragni. Erre tettem pár évet, hogy kikupálom őt. Össze is vesztünk kint, mert folyamatosan a Thank you-t erőltette az éttermekben. Görögöknél felejtse el az amerikai beszédet, le is teremtettem emiatt. Sokat meséltem neki a görög kultúráról, történelemről.

– Egyikőtök részéről sincs vonzalom a másik iránt?

– Egyáltalán nincs. Ha egy férfi és egy nő olyan szinten ismeri egymást, mint mi, akkor háttérbe szorul a szexuális vonzalom. Fel sem merül ez már nálunk.

– Jó három évig nem voltál képernyőn, és azt mondtad csak országos kereskedelmi csatornán vagy hajlandó szerepelni.

– És ez be is jött! Friderikusz Sándor hozta meg az áttörést. Mikor behívott az Összezárva Friderikusszal című műsorába, Majkának szegezte a kérdést, hogy miért nem vagyok képernyőn. 850 ezres nézettséget hozott az az adás, amikor én voltam benne. Még Gyurcsány Ferenc miniszterelnököt is megelőztem, akit csak 750 ezren nézték. Utána kaptam a megkeresést az Édes Életbe. Rögtön az első pár adás nézettségi rekordot döntött!

– Mennyire borított fel az életedet?

– Én előtte is ugyanúgy éltem, mint most. Annyi változott, hogy ezt nem csak a párom, Betti látja itthon, hanem az egész ország. Illetve még annyiban változott az életem, hogy elkezdtek tőlem kölcsönkéregetni. Sokan azt hiszik, hogy azért, mert most újra a tévében vagyok, sokkal több pénzem van, mint amikor nem voltam. Konkrét összeget nem akarok elárulni, csak annyit, hogy a néhai Való Világ nyereményemhez, ami 12 millió forint, még hozzá sem nyúltam, csak hozzáraktam.

– Ezek szerint megfogod a pénzt.

– Nagyon. De nemcsak megfogom, hanem folyamatosan befektetem, fialtatom. Nekem örömet okoz, ha pénzzel pénzt kereshetek. Nem kell nagy számokra gondolni, ha egy nap akár 2 ezer forintot keresek, én már örülök.

– Min tudsz spórolni?

– Olyan ruhákat vásárolok, amelyek egyébként jó minőségűk, de mivel nincsen rajtuk márkajelzés, így akár 5-10 ezer forinttal olcsóbbak, mint a menőbb darabok. Ezeket is egy olcsó centerben veszem – 3-4 ezer forintért olyan pólókat-nadrágokat vásárolok, hogy megszólal. Ott veszem a szappanjaimat, mindenféle konyhai és egyéb felszerelést. Például a 200 ml-es tusfürdő ott 350 forint, míg máshol 7-800. Felleltem ezeket a helyeket, és így sokat meg tudok takarítani. A légkondit is csak akkor használom az autóban, amikor 40 fok van. Tökéletes megoldás a lehúzott ablak, és nem 10 litert fogyasztok, hanem csak 7-et.

– Barátnőd is hasonlóan gondolkodik?

– Abszolút, ezért nagyon jól tudunk együtt élni. A saját keresetéből költ magára. Fodrász, kozmetikus, műköröm, ezek nem olcsó mulatságok. De ő sem luxusholmikban jár, takarékos típus. Négy-öt hónapon keresztül gyűjtötte a pénzt a spanyolországi nyaralására, ahová a barátnőjével ment.

– Akkor belefér mindkettőnknek, hogy külön nyaraljatok. Nincs féltékenykedés köztetek?

– Csak egészségesen, de tudjuk, hogy ahhoz valami nagyon nagy dolognak kellene történnie mindkettőnknél, hogy lehetőséget adjunk valakinek – akárcsak flörtszinten is. Múlt év szeptemberétől decemberéig tartottunk egy kis szünetet. Addig mindketten kalandoztunk és karácsonyra kibékültünk. Azóta boldogok vagyunk együtt.

– Öt éve vagytok egy pár. Szóba jött a családalapítás?

– Még nem, jól érezzük magunkat így. Jó ez a szabadság most mindkettőnknek, utazunk jobbra-balra, világot látunk, forgatunk. Szeretnék egy saját gyártású sorozatot csinálni, amelyben az Alekos-jelenséget tökéletesen ki tudjuk tárgyalni. Olyat szeretnék alkotni, amely a magyar média történetében 20 éve nem volt.

Additional Info

LINDA IMÁDJA A LUXUST / FOTÓ: INSTAGRAM

Hihetetlen! Ennyibe kerül Zimány Linda papucsa!

Zimány Lindáról köztudott, hogy imádja a szebbnél szebb ruhákat és kiegészítőket, olyannyira, hogy…

Majka szerint ez kell a hosszú párkapcsolathoz

Mindig is híres volt Majka arról, hogy kendőzetlenül elmondta a véleményét egy-egy kérdésben. Nem…

11 dolog, amit eddig nem jól csináltál

Eddig ezekre hogyhogy nem jöttünk rá? :) 11 hétköznapi dolog, amire nem is gondoltál volna, hogy…

BIZONYÍTÉK, HOGY A RÖVID FRIZURA IS LEHET NAGYON DÖGÖS!

Egyre több nő dönt a rövid haj mellett, mert könnyebben kezelhető és jobban is érzik magukat rövid…