Hűha! Elképesztően csúnya gyerek volt George Clooney

Hűha! Elképesztően csúnya gyerek volt George Clooney

Világsztárok, akik gyerekként csúnyák voltak: Fotók!
Nem is gondolnánk, hogy a legsármosabb és legszexibb világsztárok sem voltak mindig olyan csodásak, mint most.


George Clooney


Ő a nők egyik kedvence, akiről mindenkinek az a bizonyos sármos arc jut eszébe. Clooney az a fajta a sztár, akinek még a ruháját sem kell levennie ahhoz, hogy a csajok csorgatni kezdjék a nyálukat. Bezzeg középiskolás korában!

 

nn5 1b2b3

Geroge Clooney
Forrás: ABC News, AFP


Nem érdemes kertelni: vállalhatatlanul nézett ki. Egy vastag szemöldökű, szemüveges, gomba frizurás srác volt, akinek ráadásul vörösesbarna volt a haja. Az 56 éves színésznek mindenképpen jót tett az idő múlása.

 

Julia Roberts

Micsoda nő! Nem kell sokat magyarázni, hogy miért ő az egyik legcsodásabb színésznő a világon. A vörös fürtjeiről és hatalmas mosolyáról elhíresült szépség azonban egyáltalán nem így nézett ki gyerekként. Kislány korában úgy festett, mint egy manó, nem is lehet ráismerni a régi fotó alapján.

 

nn4 2dac8

Julia Roberts
Forrás: imgur.com, AFP


Hosszú szőkésbarna hajához gondosan levágott frufrut viselt, és a tipikus iskolás szemüveg sem maradhatott el. A mosolya még nem volt olyan lehengerlő, mint most, de már akkor is rendkívül cuki volt a fogai között lévő 5 perc szünettel.

 

Bruce Willis

A 62 éves sztár jól néz ki, mióta csak az eszét tudja. Vagy legalábbis majdnem. A fiatalkori filmjeiben még volt haja, ami kissé bohókás, de szexi külsőt kölcsönzött Bruce számára, ám igazán sármossá akkor vált, mikor megvált a ritkuló frizurájától, és kopaszra váltott.

 

nn3 f6f03

Bruce Willis
Forrás:Wikia, AFP


Napvilágra került azonban egy fotó, amin szinte rendes, hosszú tincsei vannak. A félhosszú frizurának köszönhetően úgy fest, akár egy költő, de azért halványan felfedezhetőek azok a vonások, amelyek később a nők kedvencévé tették őt.

 

Jennifer Lopez

A 48 éves amerikai díva olyan kirobbanó formában van még az ötvenhez közel is, hogy simán képes megfogni egy önmagánál 20 évvel fiatalabb férfit is. Iszonyatosan jó alakja van, amiért nyilván rengeteget tesz.

 

nn2 d4ccb

Jennifer Lopez
Forrás: imgur.com, AFP


Kislány korában azonban egyáltalán nem volt ilyen ördögi, sőt sokkal inkább úgy festett, mint egy ártatlan kisangyal. Hatalmasra kerekedő fekete szemeiből csak úgy sugárzik az őszinteség, a cuki fonatos frufrus frizurája pedig egyszerűen zabálnivaló.

 

Ben Affleck

Véleményünk szerint Ben Affleck egy teljesen átlagos, szőke hajú, kék szemű kisfiú volt, akinek az akkori divatnak megfelelően bilifrizurát vágattak a szülei. Bár valószínűleg azt akkor még sokan nem gondolták, hogy felnőtt korára az egyik legsikeresebb amerikai színész lesz, aki meghódítja Gwyneth Paltrow és Jennifer Garner szívét.

 

nn1 9b88a

Ben Affleck
Forrás: PBS Wonderworks, AFP

Additional Info

A FÉRFI ÉTELT ÉS VIZET HAGYOTT EGY SÍRON, DE AMIT MÁSNAP OTT TALÁLT, ATTÓL SOKKOT KAPOTT

Nagyon ledöbbent, amikor ezt meglátta! A 28 éves Keli Keningau Prayitno az indonéziai Jáva szigetén…

15 eset, amikor a férfiakra bízták a mosást…

15 eset, amikor a férfiakra bízták a mosást... Mintha valami bennmaradt volna...

10 vicces kép ami megmutatja, hogy milyen nagyszülők lesznek a mostani generációból

10 vicces kép ami megmutatja, hogy milyen nagyszülők lesznek a mostani generációból A mai fiatalok…

Rejtélyes bohócok riogatják egy amerikai kisváros lakóit

Egy nagyszerű forgatókönyv is lehetne a dél-karolinai Greenville lakosainak kálváriájából, csak egy…