Sötét múltja miatt fosztották meg koronájától a szépségkirálynőt - fotók

A 25 éves szépség alig élvezhette ki győzelmét, máris elvették tőle. Önök szerint jogosan?


Utolérte múltja a Miss Corpus Christi Latina 2016 megkoronázott fekete démonát: Catalina Cifuentes ugyanis épp, hogy felfoghatta, hogy őt kiáltották ki a legszebb lánynak a június 11-i döntőn, máris meg kellett válnia a címtől.

A 25 éves királynő ellen ugyanis - szinte a döntő után azonnal - pert indított az első udvarhölgy, Valeria Barrera, valamint a szépségverseny öt másik indulója - megtudván, hogy a nyertes két ponton is megszegte a versenyszabályzatot: egyrészt volt már házas, másrészt van priusza. Feltételesen van szabadlábon egy bántalmazást és ittas vezetést követően - írja a New York Daily News.


Cifuentes szerint azonban a dolog nem ennyire fekete-fehér: a szervezők ugyanis ismerték a történetét, hiszen arról már a bemutatkozó videójában is beszélt - mégis továbbengedték. Mi jogon támadják meg ezt a döntést utólag? - kérdezi.


„Az a célom, hogy erőt adjak azoknak, akik hibát követtek el a múltban, de ennek ellenére sikeresek lettek - vagy dolgoznak a sikerükért. (...) Hiszek benne, hogy az emberek hibázhatnak, és továbbléphetnek. Mindazon nők vezetője vagyok, akik nehéz időket éltek át, és nem érzik magukat szépségkirálynőknek: az én szememben a múltjuk nem határozza meg őket” - írja Facebook-üzenetében a texasi lány, hozzátéve: nem azért diszkvalifikálták, mert megszegett valamilyen szabályt, csak azért, mert nem az a példakép, amit a szervezők megálmodtak.

 

loading...

Additional Info

5 történelmi tett, melynek semmi köze a valósághoz.Kötelező tananyag volt, téves információkra alapult

Köztudott tény, hogy a történelemnek mindig is szüksége volt hősökre, a hősöknek pedig magasztos…
ALEKOSZ

Nagyon durva! Így még nem láttad Alekoszt!

Hogy néz ki?!? Szerinte ez egy klasszikus férfi viselet, szerintünk ez a legdurvább, amit valaha…

Az Eb végén történt a legmeghatóbb pillanat

Jó néhány francia szurkoló megsiratta a vasárnap este elvesztett Eb-döntőt, így az alábbi videóban…

Lélegzetelállító balettelőadás egy 17 emeletes toronyház falán

A Bandaloop nevű amerikai táncegyesület szokatlan előadásairól híres. Nem csak színpadon lépnek…