A legdurvább botrányok a sztárvilágban 2016-ban

A legdurvább botrányok a sztárvilágban 2016-ban

Ez az év sem volt „csendes” a magyar sztárvilágban. Bőven akadtak meghökkentő fejlemények és nem várt fordulatok, melyek mellett mi sem mentünk el szó nélkül. Az év utolsó napján elevenítsük hát fel, miről is beszélt a magyar 2016-ban.


Kirúgták Vujity Tvrtkót

A népszerű műsorvezető február 26-i hatállyal távozott a TV2-től. A híresztelések szerint az ügyben közrejátszott a Berki Krisztiánnal folytatott vitája is. Állítólag a műsorvezető csekkes játéka sem aratott osztatlan sikert, így mennie kellett. Vujity Tvrtko a csatorna indulásával egy időben, 1997-ben csatlakozott a kereskedelmi csatorna csapatához. Ma már Amerikában éli a mindennapjait, ahonnan rendszeresen beszámol a követőinek.

 

20140623tv2 naplo tv2 naplo2 b9a0d
Vujity Tvrtko február 26-i hatállyal távozott a TV2-től, ma már Amerikában él
Forrás: TV2


Lilu levetkőzött


Az egyik női magazin a feminizmus témája köré épülő lapszámában mutatta meg meztelen testét Lilu, „Az én testem, az én döntéseim” – címmel. A kép láttán sokan kiakadtak, köztük a Dumaszínházból ismert Kormos Anett is, aki markáns véleményével igencsak felkavarta az állóvizet.
Aki vetkőzik, írja oda azt, hogy levetkőztem, mert eleget fizettek érte.
Vagy hogy nagyon szerettem volna, ha szép pucér fotók készülnek rólam. Csak engem ne tessék ebbe belekeverni! Az én nevemben, az én egyenjogúságomért ne! Az enyémért senki se! Mert én ettől csak kevésbé érzem magam annak!” – írta a humorista. Lilu nem kívánt reagálni a vádakra, sőt azóta sem beszélt a dologról.

 

20160319az en testem az en2 60bc9
Lilu az egyik női magazinban mutatta meg meztelen testét, amin sokan kiakadtak, köztük Kormos Anett is
Forrás: Facebook/Lilu, MTI/Zih Zsolt


Friderikusz Sándor otthagyta a TV2-t

Áprilisban rajtolt volna az Összezárva Friderikusszal, de a műsorvezető úgy döntött, nem hajlandó tovább a TV2-nél dolgozni. Állítja, a TV2-nél olyan helyzet állt elő, amihez nem akarja a nevét adni. „Nem leszek tehát a TV2 új Naplójának riportere, sőt, legnagyobb sajnálatomra arról is lemondok, hogy folytassam az Összezárva Friderikusszal-t. A nézőktől pedig, akik szerették ezt a műsort, elnézést kérek, azok nevében is – mert ők úgysem fogják megtenni –, akik ismét, nem először, olyan helyzetet idéztek elő (a TV2-nél), amelyet tisztességes és professzionális műsorkészítő már nem vállalhat” – olvasható a műsorvezető közleményében.

 

20160126friderikusz sandor2 9aa3b
Friderikusz Sándor otthagyta a TV2-t
Forrás: MTI/Földi Imre


Baukó Éva kiakadt a Való Világra


Az egykori villalakó nem bírta szó nélkül hagyni az idei év játékosainak viselkedését. Évát a „szerelmespár”, Soma és Evelin bőszítette fel. A fiatalokról egy igen kemény véleményt is írt a közösségi oldalán. „Most kaptam ezt a kis erotikus videót, máshogy fogalmazok, hardcore pornót! Ez lenne a Való Világ? Annyira felfordult a gyomrom, hogy végig sem bírtam nézni! Anno ez a műsor tett ismertté, de most szégyellem, hogy meggyalázzák, és nem csak a szereplőkre gondolok.
Még én voltam a legundorítóbb, legvállalhatatlanabb játékosnak kikiáltva?
Ez után a videó után átértékelem a szexuális szokásaimat. Lehet, hogy engem konzervatívan neveltek, de én azt gondolom, ha majd egyszer anya leszek, sosem kell ilyen miatt szégyenkeznem.”

 

20161230bauko eva 859b4
Baukó Éva
Forrás: Facebook/Baukó Éva


Sebestyén Balázs: „Hazugság a Class FM sajtóközleménye”

November 16-én végleg elhallgatott a Class FM-en a Morning Show. A csatorna hivatalos sajtóközleménye szerint Sebestyén Balázs döntése volt, hogy minimalizálja a rádiós munkáját, emellett nem kíván többet a reggeli adásokban részt venni. A műsorvezető hamar megcáfolta a dolgot, ami szerinte hatalmas hazugság volt. A népszerű trió így frekvencia nélkül maradt, ám nem sokáig: december 2-án kiderült, hogy Sebestyén Balázs, Rákóczi Feri és Vadon Jani a sok ajánlat közül a Rádió 1-et választotta, mivel itt ott folytathatják, ahol abbahagyták, méghozzá Reggeli Show néven. A névváltoztatásra azért volt szükség, mert a műsor készítői nem birtokolják a Morning Show védjegyét, ám elmondásuk szerint már megtették a szükséges jogi lépéseket.

 

20161205morning show sajtotajekoztato sebestyen balazs1 379b2
A Class FM sajtóközleménye szerint Sebestyén Balázs döntött úgy, hogy minimalizálja a rádiós munkáját, a műsorvezető viszont hamar megcáfolta a dolgot, ami szerinte hatalmas hazugság volt
Fotó: Adrián Zoltán - Origo

Additional Info

Ezt nézze meg! Extrém kipufogótuning Japánból! - Galéria

Vaskos, mélyre nyúló orrspoilerek, óriási hátsó szárnyidomok, elenyésző hasmagasság, és kályhacsőre…

25 elképesztő pszichológiai valóság,ezekről Neked is tudnod kell!

Az alábbiakban olyan dolgokról olvashatsz, melyek nap mint nap megtörténnek veled, de tudatosan…

16 borzalmas erkély amit csak egy elvetemült lakó építhetett

16 borzalmas erkély amit csak egy elvetemült lakó építhetett A szomszédok helyében azonnal…

Robotok főznek és szolgálnak fel egy étteremben

A robotok ára körülbelül egy-egy pincér vagy szakács éves jövedelmének felel meg, ráadásul ők sosem…