Megharapta Rihannát és még pénzt is kapott érte

Megharapta Rihannát és még pénzt is kapott érte

Dorothy Stein nem mindennapi munkát végez. A Dr. Dotként elhíresült sztármasszőrt a legnagyobb hírességek keresik fel, hogy bizarr technikájával, harapdálva masszírozza őket – immár 30 éve. A 48 éves nőt egyedi masszázsmódszere tette különlegessé, amelyet a hát és fenék tájékon végez - írja a Mirror.


“Először akkor használtam a technikát hírességen, amikor Frank Zappa amerikai zenész koncertjére sikerült jegyet szereznem, és mindenáron találkozni akartam vele. Ráadásul ez adta a lehetőséget, hogy a sztárok közelébe kerüljek. Beengedtek a backstage-be, mert a csapat egy különleges masszázsra vágyott” – mesélte Dr. Dot, aki azóta olyan ügyfeleket tudhat magáénak, mint a néhai David Bowie, Kanye West, Rihanna, Keith Richards, Gwen Stefani, Eminem és az Oasis.A New Jersey-i masszőr először ötévesen, hippi édesanyjának köszönhetően találkozott a terápiás harapás fogalmával:

“Édesanyám kérte, hogy masszírozzam meg, mert fájt a háta. A kezem viszont nem volt elég erős, ezért azt kérte: harapjam meg. Azóta ez az életem – mesélte Dr. Dot, akit a női sztárkliensek már arra is kértek, hogy a hátuk után a mellüket is hasonló módon masszírozza át.

Dr. Dot rendkívül büszke úttörő technikájára, ezért újabb ötlettel állt elő. Egy saját könyvben írja meg módszerének titkát, pontos technikáját, hogy továbbadhassa tudását. Emellett pedig közel ezer masszőrt vett fel, akiket szintén beavatott a terápiás harapás módszerébe, hogy a világ minden táján megismerhessék és igénybe vehessék bizarr szolgáltatását az emberek.

Additional Info

Sarka Kata teherautóval költözött el Hajdútól

Amíg férje bulizott, Sarka Kata pakolt és elhagyta a családi fészket. Az édesanya a gyermekeivel…

FELROBBANT AZ INTERNET! EZZEL TÚL MESSZIRE MENT GÁSPÁR EVELIN?

Nem hisszük el! Gáspár Evelin élete néhány hónapja gyökeresen megváltozott: megkapta kutyáját, a…

ILYEN NAGY HATÁSSAL VAN SZEMÉLYISÉGEDRE A KISUJJAD HOSSZÚSÁGA! TUDTAD EZT?

BÁMULATOS! ILYEN NAGY HATÁSSAL VAN SZEMÉLYISÉGEDRE A KISUJJAD HOSSZÚSÁGA! A-típus Zárkózott…

NEM FOGOD ELHINNI, MENNYIBE KERÜL EGY RUHAHAJTOGATÓ GÉP!

Régen az asszonyok a patakparton, csoportosan mostak, közben beszélgettek, és kitárgyalták az…