Na végre, egy kis asztalcsapkodás a Való villában

Na végre, egy kis asztalcsapkodás a Való villában

A pénteki adás kizárólag egy dologról szólt, Soma és Mici veszekedtek először egy kicsit, aztán nagyon.

Mici problémája csak annyi volt, hogy nem értette, hogy villabeli jóbarátja, Soma miért miért állt bele, azaz magyarul, miért szólt be neki. Mici csak egy valamit felejtett el, méghozzá azt, hogy másodperccel korábban odaszúrt egyet a barátjának, amit tévén keresztül kizárólag azért csinált, hogy bebizonyítsa a többiek előtt, mekkora szája van, micsoda egyéniség. De kezdjük az elején, még olyan ködös minden.


Helyszín: a kert. Téma: Soma lesmárolná Evelint. Na szóval Soma egy újabb lányt nézett ki magának, cigizés közben éppen az utolsó női beköltözőt, Evelint győzködte, hogy csókolózniuk kéne. Mici erre röhögött egyet, majd félhangosan beszólt, hogy az bizony egy óriási rosszpont lenne Evelinnek. Több se kellett Somának, olyan mélyen belegázoltak az amúgy is labilis lelkébe, hogy nem bírta tovább, Micit meggyanúsította, hogy a barátja kitartotta, a lány pedig csak ezért szerette. Vitatkoztak kicsit, majd Soma távozott.

 


A hálóban folytatták, ahol Soma fejéhez lett csapta, hogy ciki, túl sok lányra megy rá, a fiú meg visszavágott, hogy Mici meg egy érdekember. Újabb szünet, aztán jött a csúcspont.

12622275 b87b107d3542f0626fc356dc61593c53 wm afc4a

 

Micinek honnan volt pénze a vállalkozására?


Itt tetőzött a vita. Most akkor saját pénzből vagy sem. Az igazságot még mindig nem tudom, csak annyit, hogy Micinek van egy parfümös cége. Egy kis párnacsatával (Mici párnát rúgdosott Soma felé) végződött az óriási veszekedés. Mici ráadásul kiverte Soma kezéből a poharat. Dávod tett pontot az ügy végére, az asztalra csapot, és azt mondta,
elég.
Emlékeztetőül iderakom Mici bemutatkozó filmjét, tanulságos.

/>Igen, ennyi fért a pénteki adásba. Ja, és persze egy minivivien, nélküle nem múlhat el Való Világ. Csinált egy rizsfelfújtat a tegnapi maradékból, és mindenki elájult, milyen ügyes ez a lány.
Riszpekt

Additional Info

Dögösek vagy ijesztőek? Magyar celebek smink nélkül 1

Sokaknak elképesztően jól áll a természetesség, míg mást, akit már megszoktunk talpig sminkben,…

Te jó ég! Miben merészkedett az emberek közé a szupermodell! fotók

Látott már szupermodellt mackónadrágban? Íme! Még azok a nők is tudnak slamposak és megdöbbentően…

El­ké­pesztő ál­lás­hir­de­tés: Frei Tamás ki­fe­je­zet­ten 30 év fe­let­ti­e­ket keres

Egé­szen ki­vé­te­les­nek szá­mító hir­de­tést posz­tolt kö­zös­ségi ol­da­lán Frei Tamás. A…

Hátborzongató: ilyennek képzelik Ausztriában a krampuszt - galéria

Lienz, Ausztria - Az ünnepek közeledtével egyre többen hangolódnak a Mikulásra és a karácsonyra, az…