Mindennapi (811)

Az idei tél nekünk is megmutatta, hogy milyen tud lenni a metsző szél és a -15 fok, de mi ez ahhoz a -70 fokhoz, amit az oroszországi Ojmjakon lakóinak kell nap mint nap kiállniuk?


A település nem véletlenül a Föld leghidegebb faluja: a leghidegebb napokon −71.2 °C fokot mértek, januárban pedig a -50°C számít átlagosnak. Amos Chapple fotós két napot töltött ott, hogy megörökítse, milyen ott a mindennapi élet.
Nem volt egyszerű a gépeket kezelni ilyen hidegben, miközben a fotós megtapasztalta, milyen, amikor a nyála is megfagy, és szúrja a száját, és milyen úgy élni, hogy csak az udvaron van vécé, mert a fagyott föld miatt lehetetlen a csatornázás.

15 híresség aki totál lecsúszott napjainkra...


Vannak, akik a káros szenvedélyeik hatására indulnak el a leépülés útján, míg mások egész egyszerűen csak elhagyják magukat

hir 26080

Sosem találnád ki, szerinte mi az!

Berki Krisztiánt rengetegen irigylik luxusélete miatt, ő azonban meglepő dologban látja az igazi gazdagságot:

"Akkor válsz gazdaggá, ha hálát érzel mindazért, amid van." - írta Instagramon.

És milyen igaza van!


Akkor válsz gazdaggá, ha hálát érzel mindazért, amid van. #aberki

A photo posted by a berki 🇭🇺 (@berkikrisztian) on

 

Ez az év sem volt „csendes” a magyar sztárvilágban. Bőven akadtak meghökkentő fejlemények és nem várt fordulatok, melyek mellett mi sem mentünk el szó nélkül. Az év utolsó napján elevenítsük hát fel, miről is beszélt a magyar 2016-ban.


Kirúgták Vujity Tvrtkót

A népszerű műsorvezető február 26-i hatállyal távozott a TV2-től. A híresztelések szerint az ügyben közrejátszott a Berki Krisztiánnal folytatott vitája is. Állítólag a műsorvezető csekkes játéka sem aratott osztatlan sikert, így mennie kellett. Vujity Tvrtko a csatorna indulásával egy időben, 1997-ben csatlakozott a kereskedelmi csatorna csapatához. Ma már Amerikában éli a mindennapjait, ahonnan rendszeresen beszámol a követőinek.

 

20140623tv2 naplo tv2 naplo2 b9a0d
Vujity Tvrtko február 26-i hatállyal távozott a TV2-től, ma már Amerikában él
Forrás: TV2


Lilu levetkőzött


Az egyik női magazin a feminizmus témája köré épülő lapszámában mutatta meg meztelen testét Lilu, „Az én testem, az én döntéseim” – címmel. A kép láttán sokan kiakadtak, köztük a Dumaszínházból ismert Kormos Anett is, aki markáns véleményével igencsak felkavarta az állóvizet.
Aki vetkőzik, írja oda azt, hogy levetkőztem, mert eleget fizettek érte.
Vagy hogy nagyon szerettem volna, ha szép pucér fotók készülnek rólam. Csak engem ne tessék ebbe belekeverni! Az én nevemben, az én egyenjogúságomért ne! Az enyémért senki se! Mert én ettől csak kevésbé érzem magam annak!” – írta a humorista. Lilu nem kívánt reagálni a vádakra, sőt azóta sem beszélt a dologról.

 

20160319az en testem az en2 60bc9
Lilu az egyik női magazinban mutatta meg meztelen testét, amin sokan kiakadtak, köztük Kormos Anett is
Forrás: Facebook/Lilu, MTI/Zih Zsolt


Friderikusz Sándor otthagyta a TV2-t

Áprilisban rajtolt volna az Összezárva Friderikusszal, de a műsorvezető úgy döntött, nem hajlandó tovább a TV2-nél dolgozni. Állítja, a TV2-nél olyan helyzet állt elő, amihez nem akarja a nevét adni. „Nem leszek tehát a TV2 új Naplójának riportere, sőt, legnagyobb sajnálatomra arról is lemondok, hogy folytassam az Összezárva Friderikusszal-t. A nézőktől pedig, akik szerették ezt a műsort, elnézést kérek, azok nevében is – mert ők úgysem fogják megtenni –, akik ismét, nem először, olyan helyzetet idéztek elő (a TV2-nél), amelyet tisztességes és professzionális műsorkészítő már nem vállalhat” – olvasható a műsorvezető közleményében.

 

20160126friderikusz sandor2 9aa3b
Friderikusz Sándor otthagyta a TV2-t
Forrás: MTI/Földi Imre


Baukó Éva kiakadt a Való Világra


Az egykori villalakó nem bírta szó nélkül hagyni az idei év játékosainak viselkedését. Évát a „szerelmespár”, Soma és Evelin bőszítette fel. A fiatalokról egy igen kemény véleményt is írt a közösségi oldalán. „Most kaptam ezt a kis erotikus videót, máshogy fogalmazok, hardcore pornót! Ez lenne a Való Világ? Annyira felfordult a gyomrom, hogy végig sem bírtam nézni! Anno ez a műsor tett ismertté, de most szégyellem, hogy meggyalázzák, és nem csak a szereplőkre gondolok.
Még én voltam a legundorítóbb, legvállalhatatlanabb játékosnak kikiáltva?
Ez után a videó után átértékelem a szexuális szokásaimat. Lehet, hogy engem konzervatívan neveltek, de én azt gondolom, ha majd egyszer anya leszek, sosem kell ilyen miatt szégyenkeznem.”

 

20161230bauko eva 859b4
Baukó Éva
Forrás: Facebook/Baukó Éva


Sebestyén Balázs: „Hazugság a Class FM sajtóközleménye”

November 16-én végleg elhallgatott a Class FM-en a Morning Show. A csatorna hivatalos sajtóközleménye szerint Sebestyén Balázs döntése volt, hogy minimalizálja a rádiós munkáját, emellett nem kíván többet a reggeli adásokban részt venni. A műsorvezető hamar megcáfolta a dolgot, ami szerinte hatalmas hazugság volt. A népszerű trió így frekvencia nélkül maradt, ám nem sokáig: december 2-án kiderült, hogy Sebestyén Balázs, Rákóczi Feri és Vadon Jani a sok ajánlat közül a Rádió 1-et választotta, mivel itt ott folytathatják, ahol abbahagyták, méghozzá Reggeli Show néven. A névváltoztatásra azért volt szükség, mert a műsor készítői nem birtokolják a Morning Show védjegyét, ám elmondásuk szerint már megtették a szükséges jogi lépéseket.

 

20161205morning show sajtotajekoztato sebestyen balazs1 379b2
A Class FM sajtóközleménye szerint Sebestyén Balázs döntött úgy, hogy minimalizálja a rádiós munkáját, a műsorvezető viszont hamar megcáfolta a dolgot, ami szerinte hatalmas hazugság volt
Fotó: Adrián Zoltán - Origo

Tavaly szakított Mikel és Jennifer, a szakításuk pedig nem volt túl művészi és finom, a férfi konkrétan már azt is tagadta, hogy a 8 hónapos James az ő fia lenne - írja a Mirror. Még el sem váltak, amikor a férfi összeszedett egy nőt, akit el is jegyzett melegében. “Nem kellett volna feleségül vennem Jennifert, ez volt a legnagyobb hiba, amit életben elkövettem.

Azt mondta, terhes, holott egy egész hónapig nem voltunk együtt előtte. Tudtam, hogy James nem az én gyerekem” - mondta Mikel a Maury Show-ban, és azt is hozzátette, neje egy könnyűvérű nő, aki meg is csalta.

 

“Jennifer fia nem hasonlít a vőlegényemre” - mondta az új menyasszony, aki vélhetően nagyon büszke volt a párjára, hogy így kiáll magáért. Bár az feleség váltig állította, hogy nem lépett félre, nem hitt neki a férfi, aki mielőtt megtalálta ezt a remek új asszonyt, azért foglalkozott a gyerekével. Miután a műsorvezető felolvasta a DNS -teszt eredményét, mely szerint igenis Mikel az apa, a férfi földhöz vágott egy széket. Reméljük James sosem fogja látni, hogy szülei mit műveltek egy show-ban.

Na, kinek hiányzik a Mónika Show?


 

Brad Pitt-tel és Dwayne „The Rock” Johnsonnal is dolgozott már a fiatal maszkmester, Papp Szabolcs. Kreált zombikat, mongolt, súlyos sé­rültet, és megöregített már egynéhány arcot.

– A legnagyobb kihívás ebben a szakmában az, amikor egy teljesen új karaktert kell létrehozni úgy, hogy az életszagú legyen. Ha a néző egy percre is elgondolkodik, hogy vajon igazi-e, akkor nem végeztem jó munkát – vallja Szabolcs.

 

 

1132782 maszkmester4 a59a7
Szabolcs profi a zombigyártásban


– Szakmailag nekem nagy előrelépés volt a World War Z című film Brad Pitt főszereplésével. Két külön csapat dolgozott a háttérművészeken, én zombikkal foglalkoztam. Brad Pittet na­gyon laza csávónak ismertem meg. Egyszer cigizés közben odajött hozzám és megkérdezte, mi újság, hogy vagyok, milyen a munka. Ezen a forgatáson ismerkedtem meg egyébként a kétszeres Oscar-díjas maszkmesterrel, Mark Coulierrel. Ő alkotta meg Voldemort karakterét is a Harry Potter-filmekben.

 

1132780 brad pitt z 1224e


Szabolcs na­gyon fiatalon, 16 évesen kezdett érdeklődni a szakma iránt. Akkori kedvenc zenekara, a Slipknot mindig maszkban lé­pett színpadra, és eltökélte, magának is ké­szít egyet. Ám hiába próbálkozott, nem sikerült, így inkább elkezdte tanulni.

– Magyarországon kevés ember foglalkozik ez­zel. Persze érdekes és izgalmas, de sokszor gyomor is kell hozzá. Egyszer megkerestem egy hústermelőt, mert öt kiló disznóbélre volt szükségem, az hasonlít ugyanis a legjobban az emberi bélre. Hát, mondjuk úgy, ez nem túl gyakori kérés, szóval eléggé meglepődtek.

 

1132784 maszkmester2 383e7

 

Fura arcok

Hazai szakmai berkekben mesélik, hogy az egyik maszkmestert egyszer „üzletemberek” keresték meg. Heteken keresztül készített nekik maszkot, anélkül, hogy tudta volna, mire kell. Később a tévében látta viszont az egyiküket, amikor letartóztatták.

Az MLSZ szil­vesz­teri vi­deó­vá­lo­ga­tása a lab­da­rúgó NB I ko­rábbi vic­ces je­le­ne­teit idézi.


1995-ben egy kakas nyitotta meg az akasztói stadiont, de olyan is előfordult, hogy két ejtőernyős landolt a pályán mérkőzés közben, és öngólokból is bőven hullott - derül ki az MLSZ szilveszteri összeállításából.Az MLSZ Archívum válogatásában azokra a jelenetekre fókuszáltak, amelyek a legtöbb mosolyt csalták az arcokra.

Néhány nappal ezelőtt a média hírt adott Drake és Jennifer Lopez állítólagos románcáról. Akkor még csak két közös kép arúlkodott az állítólagos kapcsolatról.

De mi megtaláltuk azt a videót, ami most készűlt és amelyen Drake és Jennifer egy házibuliban táncol és közben megcsókólják egymást!

Hát ha nem hiszed, alább az összes bizonyíték:


aee6ed248511c7776958d7732339492838fd9c79 f0a26

Van az úgy, hogy a rajongók végre összefuthatnak egy perc erejéig imádott bálványukkal. Nos, ez általában a sztárokat nem izgatja annyira, mint a kép többi szereplőjét. ? Most kiválogattunk nektek nyolcat a lehető legbénább közös képekből. Van itt sírásrohamot kapott rajongólány, tetovált hátú ‘nagy’ rajongó, de nem lőjük le a poént, nézzétek csak a képeket!


Justin Bieber eléggé unhatja, hogy naponta lányok százai fakadnak sírva mellette... ?


Bill Murray mindig is poénra vette a dolgokat, mondjuk ezeket a férfiakat nem nehéz nem komolyan venni... ?

 

legb 1 f9ef5


Miley Cyrust is imádják a lányok.

 

legb3 46296


Rihanna mosolya vajon mennyire őszinte? Mindenesetre azt nem akarjuk megtudni, hogy a férfi mivel töltötte az estéjét, miután hazament...

 

legb4 df207

Katy Perry és egy szépen elhelyezett Katy Perry tetoválás.

 

legb5 a22f6


Justin Timberlake nem viszonozza a srác érzelmeit szerintem...

 

legb6 ea026


Szépen kiöltözött az úr a nagy találkozóra.

legb7 cd5ea


Ilyen az, amikor egy igazi elvetemült Star Wars-fan találkozik Luke Skywalkerrel, azaz Mark Hamillel.

legb8 5fff4

Döbbenetes dolgokat mondott!


VV Mici a villa legmegosztóbb egyénisége volt. Sokan imádták, mert szabadszájú, sokan tartottak tőle...Rengeteg oldalát megmutatta, volt ő cuki, szexgép, részeg, őszinte, bevallotta, hogy prosti volt...Talán egyik-másik eléggé ciki, de ő határozottan kijelentette, hogy ő nem szégyell semmit, sőt büszke ezekre, ugyanis emiatt követik őt az emberek...

"Nem kertelek, itt az igazság. Nagyon jól esik, hogy nem hiába próbálom minnél több oldalamat megmutatni az embereknek! Ma már több, mint 13.000 ember követi a VV Mici Hivatalos Oldalam és ez a szám egyre csak nő! Köszönöm azoknak az embereknek, akik hisznek bennem, mellettem vannak jóban-rosszban és számíthatok rájuk! SZERETLEK TITEKET!"


Nem kertelek, itt az igazság 😊 nagyon jól esik, hogy nem hiába próbálom minnél több oldalamat megmutatni az embereknek!...

Közzétette: VV Mici Hivatalos Oldala – 2016. december 27.