Mindennapi (1033)

Érdekességből sosem elég, itt pedig sosem fogyunk ki belőle:) Most egy olyan videót láthattok ami nagyon érdekes lesz számotokra, hisz képkockák váltakoznak majd, ahol híres filmcsillagok ara mellet megjelenik egy mesefigura.

 

Azok a mesefigurák, amik a filmcsillagok után lettek megrajzolva. A hasonlóság nagyon felfedezhető, és nem is gondolnátok melyek ezek a sztárok akiknek van egy mesebeli arca is:)

Miután nézitek folyamatosan a fejetekhez kaptok majd, hogy tényleg...annak a híres mesefigurának az arca valóban hasonlít a sztárra. Persze a mesefigurák sem mindennapiak, hisz abból is a legbefutottabbak kerülnek elő.

Ez bizony valóban érdekes és elgondolkodtató:)


 

21 ember, aki nem kicsit vitte túlzásba a biztonságot, de ... ki lopna el egy fél papucsot?

bh2 e711b

bh1 0bed6

bh3 85434

bh4 6d725

bh8 c25ae

bh7 e6173

bh6 534c9

bh5 169be

bh9 1b945

bh10 9b768

bh12 cbd5d

bh11 ab20c

bh16 28c50

bh15 297d6

bh14 3f374

bh13 d4d2c

bh20 6bd43

bh21 73fbf

bh17 d7a13

bh18 c0906

bh19 4703f

A legtöbb esetben a sztárbabák születését elképesztő médiafigyelem övezi. A híres anyukák és apukák közösségi oldalaikon és az újságok címlapjain mutogatják szemük fényét. Vannak azonban olyan esetek is, amikor a celebcsemete születését a híres anyuka annyira titokban tudja tartani, hogy arról még a gyerkőc apukája sem szerez tudomást.


Hugh Grant

Hugh Grant nem aprózta el. A színésznek 53 éves korában három szerelemgyereke is született 15 hónap alatt. Az első két baba születése egyáltalán nem titokban történt, a színész akkori, 19 évvel fiatalabb barátnője, Tinglan Hong 2011 szeptemberében adott életet első, 2012 decemberében pedig második közös gyereküknek. Ez eddig még rendben is lenne, ám kiderült, hogy a barátnővel párhuzamosan a színész szeretője, Anna Elisabet Eberstein svéd tévés producer is a szíve alatt hordta közös gyereküket, aki 2012 szeptemberében született meg. A harmadik gyerek világrajövetele egyébként több mint egy évig titokban maradt, ugyanis az apa neve nem szerepelt a gyerek anyakönyvi kivonatán, csak 2013 decemberében került rá Hugh Grant neve.

 

a5 e2ea9

Hugh Grant
Forrás: AFP/David Mcnew


Simon Cowell

Az X-factor atyja, Simon Cowell 2013-ban lepte meg a világot bejelentésével, miszerint édesapa lett. Hogy mi volt ebben a meglepő? Legfőképpen az, hogy nemhogy házas nem volt, de ebben az időben elméletileg barátnője sem volt a sztárnak. Elméletileg. Gyakorlatilag viszont teherbe ejtette az egyik jó barátja feleségét, Lauren Silvermant. A médiamogul a gyerek megszületése után így nyilatkozott az afférról: "Nem vagyok büszke a körülményekre. Nem tudom ezt emelt fővel kezelni." Majd azt is elmondta, egyáltalán nem tervezte a gyerekvállalást, és sokáig nem is igazán akart gyermeke anyjával lenni.

 

a4 2cb46

Simon Cowell
Forrás: AFP


Gavin Rossdale

Gwen Stefani exférjének 2004-ig fogalma sem volt arról, hogy ő bizony már apuka, holott a lányát ismerte, és jó kapcsolatot is ápolt vele. A Bush énekese egészen 2004-ig abban a hitben élt, hogy az akkor 14 éves Daisy Lowe-nak ő csupán a keresztapja, ám a kislány anyja, Pearl Lowe ekkor kitálalt, és nyilvánosságra hozta, hogy a gyereknek Rossdale a vér szerinti apja. Rossdale és Lowe öt évig volt anno együtt, úgy, hogy a nő közben még Bronner Handwerger felesége volt.

 

a3 fc5a2

Daisy Lowe
Forrás: AFP


Frank Sinatra

Bár máig nem erősítette meg senki a pletykát, sokan gondolják úgy, hogy Ronan Farrow, Mia Farrow gyermeke nem a színésznő akkor párjától, Woody Allentől, hanem Frank Sinatrától született. Sőt, erről az eshetőségről 2013-ban maga a színésznő is beszélt a Vanity Fair magazinnak. Mivel azonban DNS-teszt nem történt, biztosat ő sem tudott mondani.

a2 d5182

Ronan Farrow
Forrás: AFP/Monica Schipper

 


Steven Tyler

Az Aerosmith frontemberének, Steven Tylernek és egy rajongójának, Bebe Buellnek 1977-ben született egy közös gyereke, az énekes azonban csak 9 évvel később szerzett róla tudomást. Ez az eltitkolt gyerek nem más volt, mint Liv Tyler színésznő. Liv egészen kilencéves koráig úgy tudta, hogy az édesapja egy bizonyos Todd Rundgren. A színésznő aztán tizenkét éves korában meg is változtatta a vezetéknevét Tylerre.

 

a1 9e9e9

Liv Tyler
Forrás: AFP/Theo Wargo

Kamerák előtt mesélt Szabó Zsófi a napról, mikor megtudta, hogy anya lesz.


Ahogy azt már korábban megírtuk, Szabó Zsófi áldott állapotban van. A csinos műsorvezető és a férje múlt héten közölték a különleges hírt, és most újabb részletek derültek ki a házasok magánéletéből.

Zsófi zárkózott természetnek tartja magát, aki nem szívesen avatja be élete legintimebb pillanataiba a környezetét. Éppen ezért arra a kérdésre sem válaszolt, hogy mióta próbálkoznak a gyermekáldással, de azt elmesélte, hogy sok munka van a mostani fogantatásban:

 

zz bca53
Szabó Zsófi őszintén mesélt a terhesség részleteiről
Forrás: facebook.com/SzaboZsofifanpage


"Az volt az elszomorító, hogy egyre jobbak lettek az értékeim, ugye nagyon nagyon sokat tettem azért, hogy egészséges legyek. El akartam kerülni mindenféle hormonkezelést, és mindenféle beavatkozást. Mégsem jött össze(...)" - mondta Zsófi, aki rendkívül megdöbbent, mikor az egyik rutinvizsgálaton megtudta, hogy várandós.
Nőgyógyásznál járt, de csak egyszerű rutinvizsgálat miatt, mikor az orvos egyszer csak kiszúrta a kis magzatot a színésznő méhében: "Ott a gyerek." - mondta elképedve a doki, hiszen egyikőjük sem számított arra, amit láttak.

Zsófi azonnal feltépte a telefont, hogy elárulja a kedvesének a jó hírt, aki szintén könnyekig hatódott, mikor megtudta: apa lesz.

 

Néhány éve kezdődött el a mánia, amiben szülők, testvérek fotózzák újra 10, 20, vagy 30 év után gyerekkori fényképeiket. Tréfának sem utolsó, de az idő múlását is jól mutatja mindegyik fénykép.

g1 7e5d9

g2 0cc98

g4 b6e9e

g8 8c61b

g11 3ce61

g12 ab66e

g13 6fdd9

g15 bec38

g16 4ad74

g23 ff021

g21 8c539

 

 

Az ottani rajongók nagyon szomorúak.
Justin Bieber nagyon balhés


A még mindig szemtelenül fiatal, mindössze 23 éves Justin Bieber egyértelműen Kanada egyik büszkesége. A srác nagyon fiatalon ért el olyan óriási sikereket, amelyről mások csak álmodnak. Ennek ellenére az énekessel komoly gondok vannak. Talán a hírnévvel nehéz megbirkóznia, a legtöbb sztárt ez készíti ki. Justin például már számtalanszor viselkedett csúnyán a rajongóival, akiknek vagyonát és karrierjét köszönheti. Egyszer például úgy orrba vágott egy fiút, amiért ő benyúlt az autójába, hogy eleredt az orra vére. Máskor a szomszédja házát dobálta meg szeméttel.


Közzétette: Justin Bieber – 2017. május 31.

 


Kitiltották Kínából


Justin Bieber hamarosan ázsiai turnéra indul, ám a rajongók legnagyobb megdöbbenésére Kínában egyetlen koncertet sem ad. Kiderült, bár a kínai kormány szerint az énekes tagadhatatlanul tehetséges és sokan szeretik, viselkedése miatt mégsem mutat jó példát a fiataloknak. Ezért úgy döntöttek a kanadai celeb nem teheti be a lábát az országba.

Íme a megmentő.

Néhány nappal ezelőtt derült ki, milyen rossz anyagi helyzetben vannak - Bea bevallotta, hogy életében először a családi pótlékot várják.

Szerencsére Győző papa tyúkja most megmentette a vasárnapi ebédet - és hamarosan tálalhatja is a gyöngyöző húslevest.


 

A Class FM háza tájáról mostanában leginkább a Sebestyén Balázzsal való pereskedésről szóltak a hírek, most azonban újabb érdekességek láttak napvilágot. Mint ismeretes, Balázsék távozása óta Janklovics Péter, Pataki Zita és Stohl András viszik a Morning Show-t, most pedig az is kiderült, mennyiért.

Állítják: 3 milliót kap Stohl András, pedig alig hallgatják a műsorát

Ahogy arról korábban a Life.hu beszámolt, az áprilistól már csak webrádióként működő Class FM reggeli műsorát, a Morning Show-t Stohl András, Pataki Zita és Janklovics Péter vezetik. "Pontos hallgatottsági adatokat szinte lehetetlen beszerezni, de annyit tudni: Stohlék hallgatottsági csúcsa 8170 volt, az átlag pedig háromezer körül mozog. A számok nem hazudnak,

az online rádiót éppen csak hallgatják.

Erről árulkodik a Facebook-oldaluk is. Bárki megnézheti, igen kevés számú lájkot gyűjtenek, az élő bejelentkezéseiket 14 ezer körül nézik. Összehasonlításképp: Balázsék egy-egy élőzését félmillióan követik. A hallgatottság nem nő, még annak ellenére sem, hogy havi sok millió forintért olyan nagyvadat szerződtettek a reggeli műsorba, mint Stohl András" - írja a Bors.

rrr 13eb7

Újraindult a Morning Show Stohl Andrással, Pataki Zitával és Janklovics Péterrel
Forrás: Facebook/Morning Show


"Minimum 2,5 millió forint plusz áfa, de inkább hárommillió havi fixért írt alá Stohl András a Class FM Morning Show-jához" - mondta a lapnak egy rádiós körökben mozgó informátoruk. "Miért ne vállalta volna? Akármekkora is a hallgatottság, András ezzel nem bukhat. A legjobb színházakban a legjobb rendezők versengenek érte. Nem beszélve a filmekről, gondoljanak csak a Válótársak harmadik évadára, amit most kezdenek forgatni. Ha vége is lesz a rádiózásnak, neki ez egy fantasztikus kirándulás volt, marha sok pénzért.

Kiszivárgott András fizetése, még az is lehet, hogy ezzel is borsot akarnak törni Sebestyén Balázsék orra alá.

A lap megkereste Stohl Andrást, de ő nem kívánt nyilatkozni. Helyette a kolléganője, Pataki Zita beszélt: "A névhasználatról nem tudok mit mondani, az nem a mi ügyünk" - kommentálta az aktuális történést Zita. "Ez a tulajdonos ügye."

 

t c23f3
Pataki Zita
Fotó: Schmidt Barbara/Life.hu


A hallgatottsággal nem nagyon foglalkozunk, nekünk az elsődleges a tartalom. Ez a legfontosabb
Az ügyvezető igazgató szerint jók a számok, elégedettek. Engem az érdekel, hogy jó legyen a műsor. Műsorvezetőként nem érzem a nyomást. Ha jól elvégzem a dolgom, amire szerződtettek, akkor az jó. Azt nem tudom, hogy kinek mennyi a fizetése, soha életemben nem kérdeztem meg senkitől. Ez üzleti titok. Csak a közalkalmazotti szférában tudtam még tizenhat éve, hogy a tanár kollégám is olyan keveset keres, mint én" - mondta Zita.

Ez elképesztő fordulat. Talán, még le is fogyott?


Mohamed Fatima a Fekete Szemek egykori énekesen teltkarcsú lány volt. Aztán pár évvel ezelőtt sikeresen fogyózott. Akkor már csak néhány kiló választotta el a tökéletes alaktól. Most viszont nagyon kellett néznünk ezt a friss fotót. Fatima arca olyan vékony, hogy nem is ismertük fel az első pillanatban. A különleges smink pedig teljesen elvarázsolta az énekesnő arcát. Elképesztően jól néz ki Fatima!

 

bbb 4a6de
TAVALY ILYEN CSINOS VOLT FATIMA!

 

Sziasztok! A hétvégén az alábbi fellépéseimen találkozhattok velem: 07.21.péntek 20:20 Balatonakarattya, (Bercsényi...

Közzétette: Mohamed Fatima – 2017. július 21.

 

Minszk, Fehéroroszország - Meggyulladt, majd felrobbant egy nő e-cigarettája a táskájában az egyik metróállomáson. A szerkezet akkumulátora melegedhetett fel.

 

A felvételt egy metróállomáson elhelyezett biztonsági kamera rögzítette. Jól látszik, ahogy a nő mit sem sejtve sétál, majd egyszer csak lángra kap a táskája a kezében. Ahogy az arcába robban a cigi, méterekkel arrébb is hajítja a ritiküllt, majd a kezeit kezdi vizsgálni, sérüléseket keresve.

A Világszám szerint a legtöbb e-cigi lítiumion akkumulátorral működik, ami a nagy hőségben túlmelegedhet. Így hát érdemes fokozottan odafigyelnünk, ha mi is effajta szerkezetet hordunk magunkkal a nagy kánikulában.

Lehetetlen amit csinál a férfi! Az életben nem láttál így senkit uborkát felvágni! !

Egy videó ami tele van meglepetésekkel és megmagyarázhatatlan szinte lehetetlen dolgokkal!…

Áll a bál a Fehér Ház­ban Obama lá­nyá­nak ke­mény bu­lija miatt

Ba­rack Obama va­ló­szí­nű­leg sosem akarta azt át­élni, hogy a na­gyob­bik gyer­meke vad,…

BIZARR: Pánik: Porrá zúzza a Föl­det a no­vem­ber­ben be­csa­pódó óri­ás­bolygó!

A Ni­ribu nevű misz­ti­kus égi­test el­jö­ve­te­lére már az ókori jós­la­tok is…

CSALÁDI KIRÁNDULÁS A KISHERCEGGEL: ADÉL ÉS BENCE ÚTRA KELTEK NÁTÁNNAL

Pár nappal azután, hogy Nánási Pál egy álomszép fotósorozatot készített róluk, és hogy Adél…