Mindennapi (1069)

Világsztárok, akik gyerekként csúnyák voltak: Fotók!
Nem is gondolnánk, hogy a legsármosabb és legszexibb világsztárok sem voltak mindig olyan csodásak, mint most.


George Clooney


Ő a nők egyik kedvence, akiről mindenkinek az a bizonyos sármos arc jut eszébe. Clooney az a fajta a sztár, akinek még a ruháját sem kell levennie ahhoz, hogy a csajok csorgatni kezdjék a nyálukat. Bezzeg középiskolás korában!

 

nn5 1b2b3

Geroge Clooney
Forrás: ABC News, AFP


Nem érdemes kertelni: vállalhatatlanul nézett ki. Egy vastag szemöldökű, szemüveges, gomba frizurás srác volt, akinek ráadásul vörösesbarna volt a haja. Az 56 éves színésznek mindenképpen jót tett az idő múlása.

 

Julia Roberts

Micsoda nő! Nem kell sokat magyarázni, hogy miért ő az egyik legcsodásabb színésznő a világon. A vörös fürtjeiről és hatalmas mosolyáról elhíresült szépség azonban egyáltalán nem így nézett ki gyerekként. Kislány korában úgy festett, mint egy manó, nem is lehet ráismerni a régi fotó alapján.

 

nn4 2dac8

Julia Roberts
Forrás: imgur.com, AFP


Hosszú szőkésbarna hajához gondosan levágott frufrut viselt, és a tipikus iskolás szemüveg sem maradhatott el. A mosolya még nem volt olyan lehengerlő, mint most, de már akkor is rendkívül cuki volt a fogai között lévő 5 perc szünettel.

 

Bruce Willis

A 62 éves sztár jól néz ki, mióta csak az eszét tudja. Vagy legalábbis majdnem. A fiatalkori filmjeiben még volt haja, ami kissé bohókás, de szexi külsőt kölcsönzött Bruce számára, ám igazán sármossá akkor vált, mikor megvált a ritkuló frizurájától, és kopaszra váltott.

 

nn3 f6f03

Bruce Willis
Forrás:Wikia, AFP


Napvilágra került azonban egy fotó, amin szinte rendes, hosszú tincsei vannak. A félhosszú frizurának köszönhetően úgy fest, akár egy költő, de azért halványan felfedezhetőek azok a vonások, amelyek később a nők kedvencévé tették őt.

 

Jennifer Lopez

A 48 éves amerikai díva olyan kirobbanó formában van még az ötvenhez közel is, hogy simán képes megfogni egy önmagánál 20 évvel fiatalabb férfit is. Iszonyatosan jó alakja van, amiért nyilván rengeteget tesz.

 

nn2 d4ccb

Jennifer Lopez
Forrás: imgur.com, AFP


Kislány korában azonban egyáltalán nem volt ilyen ördögi, sőt sokkal inkább úgy festett, mint egy ártatlan kisangyal. Hatalmasra kerekedő fekete szemeiből csak úgy sugárzik az őszinteség, a cuki fonatos frufrus frizurája pedig egyszerűen zabálnivaló.

 

Ben Affleck

Véleményünk szerint Ben Affleck egy teljesen átlagos, szőke hajú, kék szemű kisfiú volt, akinek az akkori divatnak megfelelően bilifrizurát vágattak a szülei. Bár valószínűleg azt akkor még sokan nem gondolták, hogy felnőtt korára az egyik legsikeresebb amerikai színész lesz, aki meghódítja Gwyneth Paltrow és Jennifer Garner szívét.

 

nn1 9b88a

Ben Affleck
Forrás: PBS Wonderworks, AFP

Az egész világ a lábaik előtt hever.


Álmok luxuskivitelben


Persze, mindenki ismeri Harry herceget, Vilmos herceget és feleségét Katalin hercegnét, de bizony a Windsorokon kívül is élnek még más fantasztikus, izgalmas és intelligens királyi sarjak, akiket csodálhatunk és akikről álmodozhatunk.

 

ji4 7566c
Mindenki megérdemel egy koronát

 

Bernadotte Magdolna svéd királyi hercegnő


A svéd királyi pár legfiatalabb gyermeke, Viktória hercegnő és Károly Fülöp herceg testvére. A 34 éves trónörökös parti-hercegnőként vált ismertté, de mióta 2013-ban feleségül ment Christopher O'neil amerikai pénzemberhez a családnak szenteli életét. 2014-ben született meg első gyermeke, Leonore Lilian Maria, 2015-ben pedig Nicolas királyi hercegnek adott életet.

 

ji3 a96af
A jobboldali képen lányával, Leonore Lilian Mariaval

 

Károly Fülöp svéd királyi herceg


A 36 éves herceg XVI. Károly Gusztáv király és Szilvia királyné egyetlen fiúgyermeke. Haditengerészeti kiképzést kapott, 2004-ben fregatthadnagy lett. 2006-ban fejezett be egy kétéves grafikai tervezés képzést, ezután lakberendezést tanult, most pedig egyetemen hallgat mezőgazdaságtant. 2015-ben vette feleségül Sofia Hellqvist, egykori modellt és valóságshow szereplőt. Elbűvölő felesége 2016-ban adott életet első gyermeküknek, Alexandernek. 2017 márciusában pedig a pár bejelentette, hogy érkezik a következő baba.

 

ji2 00c46
Szakállal és anélkül is helyes

 

Ránija jordán királyné


A 46 éves szépség Kuvaitban született és a Kairói Amerikai Egyetemen szerzett üzleti diplomát. Mielőtt megismerkedett a későbbi királlyal és leendő férjével, II. Abdullah jordán herceggel, dolgozott a bank-, és az informatikai szektorban is. 1993-ban, még találkozásuk évében összeházasodtak és azóta is kitartanak egymás mellett. 1999-ben férjét királlyá koronázták, őt pedig kicsivel később királynénak nevezték ki. Azóta kiemelkedő jótékonysági munkát végez, elsődleges célja országának modernizálása, a nők és a gyermekek melletti kiállás. Több divatmagazin a világ leggyönyörűbb női közt tartja számon, a Forbes magazin pedig már 2005-ben a világ 81. legbefolyásosabb nőjeként

 

ji1 c861d
Gyönyörű és tehetséges

 

Mária dán királyi hercegné


Frigyes dán királyi herceggel a Sidney-ben rendezett Olimpiai játékok alkalmával ismerkedtek meg 2000-ben. Kapcsolatuk komoly visszhangot kapott, mivel Mária szülei egyszerű közemberek voltak. A pár azonban így is kitartott egymás mellett, három évvel később összeházasodtak és ma már négy gyermek boldog szülei. A 45 éves hercegné imádja a divatot, ez pedig stílusos összeállításain is észrevehető. Sokan úgy vélik, még Katalin hercegné is őt másolja szettjeivel.

 

ji7 04e54
Az összes róla készült fotón tündököl

 

Hamdan a dubaji trónörökös


Teljes nevén Hamdan bin Mohammed bin Rashid Al Maktoum sejk, ismertebb nevén Fazza, Mohamed sejk első feleségének másodszülött fia. A születési sorrend szerint a bátyját illetné a trón, ám az arab országokban szokás, hogy az uralkodó a legrátermettebb gyermekét nevezheti ki örököséül. Így lett a sejk 14 lánya és 9 fia közül Hamdan a kiválasztott. Dubai 34 éves trónörököse az arab milliárdosok fényűző életét éli. Imádja a különféle extrém sportokat, kalandjait pedig rajongóinak is megmutatja, Instagramján több mint 15 ezren követik.

 

ji6 d5520


Apja után ő kerül majd a trónra

https://www.instagram.com/p/BV1EktLFZ6b/?taken-by=faz3_hammdann

 


Letícia spanyol királyné


A spanyol trónörökös, Fülöp asztúriai herceg, ma VI. Fülöp spanyol király felesége. Mesterdiplomát szerzett kommunikációból, férjét is az újságírói munkáján keresztül ismerte meg. Fülöppel 2004-ben házasodtak össze, azóta pedig két csodaszép gyermekük született. Az elsőszülött Eleonóra, aki édesapját követi majd a trónón 2005-ben jött világra, második gyermekének, Zsófiának pedig 2007-ben adott életet a most 44 éves királyné.

 

ji5 9f3b2
Tökéletes alakkal rendelkezik az egykori televíziós műsorvezető

 

Ameera Al-Taweel szaudi hercegnő


A 33 éves szaúdi hercegnő nem csak pontosan úgy néz ki, mint ahogy Aladdin Jázminját képzelné az ember, de legalább olyan erős, intelligens és nyílt, mint a kedvelt Disney-karakter. Üzletasszony, divatikon és vállalkozó, akinek humanitárius tevékenységétől hangos az arab sajtó.

 

ji10 3e336
Tényleg mesebeli szépség

 

Pierre Casiraghi


Karolina monacói hercegnő fia, Grace Kelly amerikai színésznő és monacói királyné unokája. Milánóban Nemzetközi Közgazdaságot és Managmentet tanult, hogy részt vehessen apja vállalkozásaiban. A most 29 éves herceget sok nővel kapcsolatba hozták egyetemi évei alatt, több modellel is lencsevégre kapták. 2008-ban jelentették be kapcsolatukat Beatrice Borromeo, ismert televíziós személyiséggel, akivel 2015-ben össze is házasodtak. Első gyermekük, Stefano Ercole Carlo Casiraghi idén februárban született.

 

ji9 53b68
Modellként is állt már kamerák elé

 

Charlotte Casiraghi


Karolina monacói és hannoveri hercegnő valamint Stefano Casiraghi olasz iparmágnás második gyermeke. Látványosan örökölte nagyanja, Grace Kelly szépségét, többször kapták modellként lencsevégre. 2007-ben filozófiából diplomázott a Sorbonne Egyetemen.

 

ji8 6a33a
Grace Kelly szépsége tükröződik vonásaiban

 

Lady Kitty Eleanor Spencer


Diana hercegnő unokahúga a megszólalásig hasonlít az elhunyt hercegnőre. Bár idillikus gyermekkorát a rivaldafénytől távol töltötte, mostanában úgy néz ki, a 26 éves szépség imádott nagynénje hagyatékát folytatja a jótékonykodásban. A szőkeségről sajnos az a hír járja, hogy nemrég szakított iparmágnás barátjával, Niccolò Barattieri di San Pietroval, ám a szerdán Instagramra posztolt nyaralós képén nyoma sincs szívfájdalomnak.

 

ji13 fe391
Nagyon hasonlít Diana hercegnőre


Fülöp görög és dán herceg


Az utolsó görög király, II. Konstantin és a dán hercegnő, Anna-Mária fia akár két ország trónjának is várományosa lehetne, mégis korona nélkül fog maradni. A 31 éves herceg ugyanis csak a nevében királyi fenség, országa még apja uralkodása alatt megszüntette a királyságot mint államformát. A partiképes agglegény azonban lehet, mégsem olyan jó célpont a hercegnéi címre áhitozóknak, több forrás is céloz arra, hogy ez a herceg inkább az ő saját hercegét keresi.

 

ji12 150e5
Hatalmas, elbűvölő kutyaszemekkel varázsolja el a nőket

 

Dzsigme Keszar Namgyal Vangcsuk bhutáni király és Jetszun Pema királyné


A párt a himalájai Vilmosnak és Katalinnak is nevezik, mivel Dzsigme egy nála 10 évvel fiatalabb, közemberi származású lányt vett feleségül 2011-ben. Jetszunnal azóta is nagy a boldogság, pedig nem kis feladatot vállalt magára a 2006-ban megkoronázott király. Bhután államformája abszolút monarchiából alkotmányos monarchiává változott, így a király az ország demokratizálódását irányítja. A pár azonban jól kezeli a helyzetet és úgy tűnik magánéletük is virágzik, első gyermekük 2016-ban látta meg a napvilágot.

 

ji11 7103b
Ők a Himalája Vilmos hercege és Katalin hercegnéja

Ennél szebbet nem is kaphatott volna.

Majka fantasztikus dologgal büszkélkedett el közösségi oldalán. Nagyon megható, amit mutatott. Egy szép ajándékot kapott kedvesétől, Dundikától. Egészen pontosan egy képet, amin a rapper két gyermekével látható.

Ennél szebb meglepetés nincs!


Ezt kaptam Hajnitol :)❤️♥️❤️♥️

Közzétette: Majka – 2017. augusztus 6.

 

Minden sztárnak van legalább egy testdublőre, aki a filmek veszélyes – vagy bármilyen szempontból gondot okozó – jeleneteiben helyettesítik őket. No meg persze hasonmásai is szerte a világban. Némelyikük annyira hasonlít az eredeti színészre, hogy meg sem tudjuk különböztetni a másolatot az eredetitől.

 

 

fj1 e3258
Dwayne Johnsonék a Pan&Gain filmben

 

fj2 b29a6

Mr. Chris Pratt és Mr. Chris Pratt 2.

 

fj3 56bea

Johnyy Depp és hasonmása

 

fj4 75f58

Chris Hemsworthék a Thorban

 

fj5 33c3f

Jennifer Lopez és bizarr férfi dublőre

 

fj7 e4b18

Andrew Garfieldék a Pókember forgatásán

 

fj8 992e2

Zac Efron és Zac Efron 2

 

fj9 3038e

Emilia Clarke és Rosie Mac

 

fj10 38d66

Peter Dinklage-nek is van dublőre, a fényképen társaival

 

fj11 d145d

Emma Watson és dublőre a Harry Potter sorozat alatt

 

fj12 1c33f

Rupert Grintnek is volt egy

 

fj13 7cfc7

Melyik Michael Douglas?

Gyerekként (főleg tinédzserként) azt hisszük, hogy az életünk szívás. Alig várjuk, hogy felnőttek legyünk és függetlenek, hogy ne mondják meg, mit csináljunk és mikor, hogy azt együnk, amit mi akarunk és hogy a világ urai legyünk. Azonban, mikor felnőtté válunk és szembesülünk az élet nehézségeivel eltöprengünk azon, milyen kis makacs idióták voltunk régen és minden este lefekvéskor visszasírjuk a gyermekkori éveinket, mikor minden sokkal egyszerűbb volt.


Már pedig a felnőttek élete sem fenékig tejfel, és ezt tökéletesen bemutatja ez a pár, rövidke képregény, szembesít minket a mindennapok kudarcaival, azzal, hogy mennyire másképp képzeltük el a függetlenséget. Azért ne csüggedjünk, mert a nehézségek ellenére, azért mindig akad egy-két szép pillanat is, ami után feltöltődve könnyebben ugorjuk át ezeket az akadályokat.

1

om1 9fb36

 

2

om2 d7cfa

 

3

om3 d21a3

 

4

om4 a7654

 

5

om5 71895

 

6

om6 28426

 

7

om7 ce67c

 

8

om8 c37eb

 

9

om9 f358c

 

10

om10 2f4c1

 

 

11

om11 93836

 

12

om12 e5fa7

 

13

om13 b7b6e

 

14

om14 4a4aa

 

Vannak emberek, akik nemes egyszerűséggel a túlélésre születtek. Ők azok, akik bárhol-bármilyen élethelyzetben képesek feltalálni magukat, és akiknek a kreativitását mi csak messziről irigyelhetjük. Éppen ezért, ha a nyomukba nem is érhetünk ugyan, de gyönyörködni attól még gyönyörködhetünk a leleményességükön, és miért ne tennénk, hiszen némelyik szó szerint minden elképzelést felülmúl!


1. MIÉRT IS HAJOLGATNA VAGY CIPEKEDNE FELESLEGESEN?!

pp1 68bd2

 

2. TALÁLÉKONYSÁGBÓL JELES.

pp2 b7302

 

3. EZZEL BIZTONSÁGBA KERÜLT A FÉNY.

pp3 6b9fc

 

4. MOBIL-KARÁCSONYFATARTÓ.

pp4 4617b

 

5. UGYAN KINEK VAN KEDVE TARTANIA A TELÓJÁT KULLANTÁS KÖZBEN...?!

pp5 6f4e8

 

6. ENNÉL JOBBAN SZELLŐZŐ GÉPHÁZ NINCS.

pp6 77424

 

7. A HELYTAKARÉKOSSÁG NETOVÁBBJA: TŰZHELY ÉS MOSÓGÉP EGYBEN.

pp7 45696

 

8. AUTOMATA CERUZAFARAGÓ.

pp8 70f38

 

9. WC-PAPÍR TARTÓ PUMPA. CSELES.

pp9 bcb14

 

10. KONTÉNER, MINT RÖGTÖNZÖTT HÍD.

pp10 de690

 

11. CSAKHOGY A TANÁRNAK EGY SZAVA SE LEHESSEN...

pp11 12c7a

 

12. TÚLSÁGOSAN KOMOLYAN VETTE A ‘LAKÓKOCSI’ KIFEJEZÉST.

pp12 9b3ee

 

13. HAGYMASZELETELÉS: MESTER SZINT.

pp13 b8757

 

14. CSÖPÖGÉS ELLEN.

pp14 062d4

 

15. A KÉTKEZI MUNKA HÍVE.

pp15 2fc4f

 

16. JOBB, MINT A SEMMI...DE VALÓSZÍNŰLEG KEVESEBB, MINT BÁRMI MÁS.

pp16 bfd18

 

17. FOLTOZGATJA-JAVÍTGATJA...

pp17 b55eb

 

18. EZ NEM KAP DEFEKTET...

pp18 48b0a

 

Tetszett? Akkor ne felejtsd el megosztani, hogy az ismerőseid is lássák!
Forrás: liked, napjaink.org

Nem minden munka könnyű és vidám. Igaz ez a színészekre is: akármilyen hihetetlen, ők is vállalnak el olyanokat, amit később megbánnak.

 


1. Daniel Radcliffe - Harry Potter és a Félvér Herceg

A színész azt mondja, ebben a részben borzalmasan játszott, ezért nem a szíve csücske a 6. Harry Potter film.

ab1 0efa5

 

 

2. Robert Pattinson — Alkonyat

Igaz, hogy Robert Pattinson az Alkonyatnak köszönheti, hogy megismertük őt, mégis utálja az egész filmsorozatot, úgy ahogy van. Azt írta a blogján - ahol a filmet a legkevésbé hízelgő módon kommentálja -, minél többet elolvasott a film forgatókönyvbéből, annál jobban megutálta a karakterét.

ab2 5726a

 

 

3. George Clooney — Batman és Robin

Nehéz vitatkozni azzal a ténnyel, hogy George Clooney egy fantasztikus színész. Azonban neki is van olyan filmje, amire nem annyira büszke. Esetében az 1997-es Batman és Robin volt annyira sikertelen, hogy 8 évig senki nem mert újra a Batman-sztorihoz nyúlni, és nem készült új film a témában.

"Amikor Adam Westtel találkoztam, aki a 60-as évek Batmanje volt, bocsánatot kértem tőle" - mondta Clooney.

ab3 91ff6

 

 

4. Halle Berry — Macskanő

Az említett alkotásért Halle Berry megkapata a legrosszabb színésznőnek járó Arany Málna-díjat. Hiába arany színű ez a díj, mégsem csillog túl fényesen, éppen ezért ezt nem szokták személyesen átvenni az érintettek. Ám Halle Berry nem félt, elment, átvette a díjat, és még beszédet is mondott. Megköszönte a a Warner Brothers-nek, hogy "egy ilyen borzalmas sz.rban szerepelthett".

ab4 83fca

 

5. Alec Guinness — Star Wars

Sir Alec Guinnes, Obi-Wan megformálója ostoba tündérmesének tartotta a Star Wars filmeket, és karakterével sem volt teljesen kibékülve.

ab5 b1490

 

 

6. Sean Connery — James Bond filmek

"Mindig utáltam azt az átkozott James Bondot. Meg akartam őt ölni" - mondta a színész.

ab6 cedd9

 

7. Sandra Bullock — Féktelenül 2: Teljes gőzzel

A színésznő sajnálja, hogy részt vett ebben a "nem túl sikeres" filmben.

ab7 13786

 

 

8. Bill Murray — Garfield

Bill Murray egyszer kapott egy felkérést, aminek a forgatókönyvét Joel Coen írta. El sem olvasta, rögtön el is válllata, hiszen nagyon szerette a Coen-testvérek filmjeit. Azonban a forgatókönyvet nem az egyik Coen-tesó írta, hanem Joel Cohen, az a forgatókönyvíró, akinek csak nagyon hasonlít a neve Coenékhez. Így került bele egy olyan filmbe, amibe amúgy mégsem szeretett volna.

ab8 d8737

 

 

9. Jim Carrey — HA/VER 2.

A Sandy Hook általános iskolában egy 20 éves férfi 20 nagyon fiatal, 6-7 éves gyereket és 6 felnőtt dolgozót lőtt le 2012 decemberében, majd főbe lőtte magát. Ezután szólalt meg Jim Carrey, aki szerepet kapott a Ha/Ver 2 című thrillerben, amiben a tragédiához hasonló erőszakos jelenetkben kellett részt vennie. Azt mondta, hogy utálja az erőszakot, főleg az ilyen mértékűt, a lövöldözés után pedig új értelmet nyert számára a film. Ezért utólag elnézést kért, mert részt vett a forgatáson.

ab9 ce8d5

 

 

10. Margot Robbie - Öngyilkos osztag

A csinos színésznő igencsak jelentős szerepet kapott a DC szuperhősös filmjében. Az viszont egyáltalán nem tetszett neki, hogy milyen ruhákat aggattak rá az öltözőkben: nemcsak hideg volt, de keveset is takart, sőt még kényelmetlenek is voltak. Többször jelezte is a rendező felé, hogy ez nem oké, de mindannyiszor visszautasították, mondván, a karakteréhez ez illik.

 

ab10 3b5df

 

Gyönyörű szép a fotón!

Szabó Zsófi gyönyörű fotót mutatott.

A kismama lovát legeltette, amikor elkészült a kép. Rajongói nem győzik dicsérni mennyire szép így várandósan. Néhányan nagyon vigyáznának a műsor vezetőre, így hát óva intik attól, hogy felüljön a lóra.

Biztosak lehetünk benne, hogy felesleges az aggodalom! Ugyanis Zsófi pontosan tudja, hogy az elkövetkező hónapok a babavárásról és nem a lovaglásról szólnak majd.


Munka után egy kis legeltetés 🤗💚 #carnero #melegvan

Közzétette: Szabó Zsófi oldala – 2017. augusztus 3.

 

Az 1983-ban bemutatott vígjáték sokak kedvencévé vált. A szereplők azóta érthető módon sokat változtak...


A történet szerint Clark Griswold családostul elindul Chicagóból egy vidámparkba Kaliforniába, no de persze semmi sem úgy történik, ahogy eltervezték.

sw6 281a0

 

A 15 millió dollárból elkészült film végül 60 millió dollárt hozott a konyhára.

sw5 6e5f1

 

A feleséget alakító Beverly D’Angelo 65 éves, és sajnos áldozata lett a plasztikaőrületnek.

sw4 0eabb

 

Chevy Chase 73 éves és gyakorló alkoholista, aki időnként azért elvonóra vonul.

sw3 4eb04

 

Audrey szerepében Dana Barront láthattuk, aki ma 51 éves.

sw2 2d46c

 

A fiút, Rusty-t Anthony Michael Hall játszotta, aki 49 éves lett.

sw1 aece6

 

Katey Sagal, azaz a Rém rendes családból ismert Peggy Bundy már 63 éves de még mindig kirobbanó formában van.

d1 bbfff

hz 18667

ggg e2142

fgfg 960e9

mj e5858

sdd 09102

vg 33af6

drff bb3b4

Az igazi Mikulás hivatala évi 1 millió levelet kap a gyerekektől

A Life.hu riportere az igazi Mikulással készítette interjút, aki idén is ellátogatott…

Senki sem gondolta, milyen állat nő fel a megmentett, körömnyi cukiságból

Egy kutya találta meg a körömnyi kis apróságot, aki leesett egy fáról. A picit az Australia Zoo…

Dzsudzsák az ország popsijával bulizott

A magyar válogatott csapatkapitánya a pályán kívül is sztár: vasárnap éjjel Dzsudzsák Balázs az…

Elképesztő: A férfi, aki elüldözött két megtermett medvét

Általában úgy szokott lenni, hogy medvék üldöznek embereket, egy orosz férfi azonban megfordította…