Mindennapi (907)

Íme, néhány ember, aki furcsa körülmények között gazdagodott meg. Csupán a szerencse vagy egy különös ötlet vitte őket sikerre.
Nincs rá egzakt mód, hogy kiderítsük, milyen út vezet a sikerhez. Kemény munka, termék- vagy szolgáltatásfejlesztés, szerencse – ezek mind kellenek ahhoz, hogy sikeres és gazdag lehessen az ember.

Persze rengeteg más módja is van a sok pénz megkeresésének. Ritkább ugyan, hogy valaki megnyeri a lottót, a jackpotot, vagy egy sokat fizető fogadást, esetleg örököl egy tehetős rokonától, de ez sem lehetetlen. Néha a teljesen átlagos emberek különös, hovatovább bizarr módokon tesznek szert hatalmas vagyonra. Kitalálnak egy kiemelkedő üzleti megoldást, vagy egy kis startup cég olyan sikereket ér el, hogy a fejlesztők sok pénzhez jutnak általa.

Richard T. James – rugót tervezett, játék lett belőle

A hadsereg mechanikai mérnökeként olyan rugó megtervezésén dolgozott, amely rossz időben is megtartja a nagytömegű felszereléseket a hajókon. Az egyik kísérleti rugó egy napon leesett a polcról, és átgurult egy asztalon. Ez inspirálta Jamest, hogy megalkossa a Slinky nevű játékot: 500 dollárnyi összegű hitel segítségével kifejlesztett egy gépet, ami a kívánt formára önti az acélt, és tömeggyártásba kezdett. Egy karácsonyi időszakban megtartott bemutató után szinte azonnal elkelt az összes Slinky. A cég tovább nőtt, több mint 300 millió darabot adtak el a vicces játékból.

 

20150208csalad a penzszerzes legkulonosebb modjai 4ad25
A mindenhova lemászó Slinky
Forrás: Wikipedia


David Cheriton – diákjaiba fektetett, milliárdos lett

David Cheriton ugyanúgy néz ki, mint bármelyik professzor. A 63 éves kanadai férfi rengeteg pénzt keresett, annak ellenére, hogy informatikát tanított a Stanford Egyetemen 1981 óta. A férfi nettó vagyona nagyjából 3,3 milliárd dollár. Hogy hogyan csinálta? A professzor befektetett diákjai ötleteibe, üzleti terveibe, majd később eladta részvényeit nagy összegekért. A legnagyobb sikere az volt, mikor Larry Page és Sergey Brin bemutatta a Google ötletét. Cheriton 100 ezer dollárt fektetett a cégbe, most a részvénye egymilliárd dollárt ér.

 

20150208csalad a penzszerzes legkulonosebb modjai1 fd2ad
David Cheriton, egy átlagos professzor. Vagy mégsem?
Forrás: http://uofa.ualberta.ca


Rick Schwartz – domainnevekből gazdagodott meg

Rick Schwartz fejében született 1995-ben meg először az ötlet, hogy domainneveket regisztráljanak. Számos weboldal domainnevét regisztrálta, hogy népszerűek legyenek a keresőmotorokon, aztán reklámokat helyezett el rajtuk. Ezek az oldalak szép kis hasznot hoztak Schwartznak, majd rájött, ezeket a domainneveket hirdetési felületként is el lehet adni. 1995 óta Schwartz 20 domainnevet adott el több mint 500 000 dollárért. Olyan domainnevek köthetők a nevéhez, mint a men.com, a candy.com. Eladta az ireport.com-ot a CNN-nek 750 000 dollárért, míg korábban mindössze 100 dollárért regisztrálta.

 

20150208csalad a penzszerzes legkulonosebb modjai2 f428a
Rick Schwartz , a webfather
Forrás: Northfoto


Gary Dahl – háziállatként dobott a piacra követ

Egy bárban ült Gary Dahl, és barátai panaszait hallgatta arról, mekkora káoszt okoznak az állatok. Ekkor jött a fantasztikus ötlet, milyen jó háziállat lenne egy kő. Nem kéne nyírni, etetni, sétáltatni, nem drága a tartása, nem lesz beteg sem. Barátai először persze kinevették, de Dahl komolyan vette az ötletet, és elkezdte fejleszteni a terméket. Felhasználta reklámozásban szerzett tapasztalatát, és elkészítette a Pet Rockot, azaz a háziállat követ. Nagyjából fél-egy évig hatalmas sikere volt a találmánynak, több mint egymilliót eladtak belőle.

 

20150208csalad a penzszerzes legkulonosebb modjai3 37261
Házikövek
Forrás: Pet Rock


Jason Sadler – cégek reklámpólóját viseli

Jason Sadler az iwearyourshirt.com weboldal atyja, amit 2009-ben készített el. Sadler némi pénz fejében bármelyik cég reklámpólóját viseli egy egész napon keresztül. Az ár január elsején 1 dollár, másodikán két dollár volt, folytatva ezt december 31-ig, mikor 365 dollár volt az ára annak, hogy felvegye a reklámpólót. Több mint 80 ezer dollár jött így össze az első évben. Aztán megduplázta az árakat, és alkalmazott néhány embert, akik szintén viselik a ruhákat. 2012-ben több százezer dollárt keresett egy év alatt.

 

20150208csalad a penzszerzes legkulonosebb modjai4 da568
Jason Sadler, aki mindig pólóban jár
Forrás: Instagram/Jason Sadler


Chad Mureta – a telefonos ujjlenyomat-olvasás feltalálója

Chad Mureta ingatlanügynök volt, és érintett volt 2009-ben egy karambolban. Míg hat hónapig kórházban volt, észrevette, hogy az orvosok gond nélkül belenyúlhatnak a telefonjába, ezért előállt a telefonos ujjlenyomat-leolvasó ötletével. Talált egy fejlesztőt, aki 1800 dollárért megcsinálta az applikációt. Az 1800 dollárt nevelőapja hitelkártyájára terhelte rá, majd feltette az App Store-ba az elkészült programot. Hatalmas siker lett az ujjlenyomat-olvasó, több mint 620 000 dollárt hozott Muretának.

 

20150208csalad a penzszerzes legkulonosebb modjai5 375d0
Chad Mureta, az ő telefonjába senki se kutakodhat
Forrás: Wikipedia


Eric Lawes – kincseket talált fémdetektorral

1992-ben Eric Lawes egy barátját kérte meg, hadd használja fémdetektorát, hogy megkeresse elveszett kalapácsát. Amíg a szerszámot kereste, átsétált egy egész gyűjtemény ezüst és bronz érme és ékszer felett, illetve még más dolgok is voltak a gyűjteményben, ezer évvel azelőttről. Sajnos a nagy-britanniai törvények nem engedik, hogy bárki megtartsa a talált kincseket, így minden az állam tulajdona lett, de mivel a törvények szerint korrekt árat kell fizetni a megtalálónak, Lawes és a farmer, akinek a birtokán megtalálta a dolgokat, 3 millió dolláron osztozhattak.

 

20150208csalad a penzszerzes legkulonosebb modjai6 20169
A megtalált kincsek–

Forrás: Wikipedia


Phil Ozersky – baseballmeccsen érte a szerencse

Phil Ozersky egy baseballmeccsen volt a Busch Stadionban, mikor Mark McGwire 70. hazafutását hajtotta végre. Több mint 40 ezer ember közül a férfi kollégájának kezéről egyenesen a férfi kezébe pattant a labda. Nem volt hajlandó odaadni senkinek, inkább aukcióra bocsátotta 3 millió dollárért. A pénzből olyan akadálymentesített házat épített, amiben mozgássérült apja is tudott közlekedni. Magának és családjának is vett egy házat, illetve sokat adományozott alapítványoknak.

 

20150208csalad a penzszerzes legkulonosebb modjai7 34d21
Phil Ozersky és az ő 3 millió dolláros labdája
Forrás: AFP


Az ismeretlen művészi alkotást találó férfi

Egy férfi néhány régi bútorral együtt vásárolt egy festményt összesen 30 dollárért. Ő mindössze egy képet keresett, amivel eltakarhatja az idegesítő lyukat otthona falán. Nem tudta, hogy a kép, amit megvett, úgy néz ki, mint a festő, Martin Johnson Heade alkotása. Az indianai férfi később egy társasjátékban látta meg a kép hasonmását. Kis keresgélés után rájött, híres a kép, és bevitte a manhattani Kennedy Galériába, ahol 1,25 millió dollárt kapott a most Arany magnóliák bársony ruhán című képként ismert alkotásért.

 

20150208csalad a penzszerzes legkulonosebb modjai8 47ee0
Az Arany magnóliák bársony ruhán
Forrás: Wikipedia


Guy Laliberte – a Cirque du Soleil atyja

Guy Laliberte utcai előadóművész volt Kanadában, mikor fejébe vette az utazó cirkusz ötletét. Összegyűjtött néhány másik utcai előadót, és létrehozták a világhírű Cirque du Soleil-t, miután a helyi önkormányzat támogatta őket. Mára már minden nagyobb városban irodájuk van, és több mint 4000 embert alkalmaznak. A cirkusz eddigi élete alatt 90 millió embert vonzott be előadásaira, több mint 800 millió dolláros bevételt hozva évente. Laliberte vagyona körülbelül 1,8 milliárd dollár.

 

20150208csalad a penzszerzes legkulonosebb modjai9 9f8e7
Köszönjük Guy Laliberte!
Forrás: AFP

Mintegy 186 ezren éltek a Nők 40 program, azaz a „nagymamanyugdíj” lehetőségével 2011 óta – jelentette be a közelmúltban az Emberi Erőforrások Minisztériumának család-, ifjúság- és nemzetközi ügyekért felelős államtitkára.

Novák Katalin elmonddta: a kormány hat éve bevezetett családpolitikai intézkedésének a célja az volt, hogy visszaadja a családoknak a nagymamákat, akik így többet lehetnek együtt unokáikkal, megkönnyítve ezzel a szülők életét. A 2016-os költségvetésben a Nők 40 programra mintegy 200 milliárdot fordított a kormány.

A program segítségével az elmúlt három évben csaknem 3700-an mentek el Kaposváron nyugdíjba. A somogyi megyeszékhelyen 2014-ben 1152-en, 2015-ben 1256-an, 2016-ban pedig 1229-en mentek nyugdíjba a Nők 40 programmal.

Köztük van Varga Edit is, aki tavaly nyáron lett nyugdíjas. Titkársági asszisztensként dolgozott a kormányhivatalban. Az 57 éves nő örül, hogy van ideje idős szülei ápolására, továbbá szabadidejében tud sportolni és több kulturális programra ellátogatni.

A program azoknak a nőknek szól, akik 40 év munkaviszony után, a nyugdíjkorhatár elérése előtt szeretnének nyugdíjba vonulni. Alap esetben a 40 év jogosultsági időből legalább 32 évet kell munkajövedelem utáni járulékfizetéssel igazolni, és legfeljebb 8 évet lehet gyermeknevelési időként beszámítani. Utóbbi feltétel nem függ a gyermekek számától. Külön szabály vonatkozik a fogyatékos vagy tartósan beteg gyermekeket nevelő anyákra. Az ő esetükben akár 10 év jogosultsági időt is beszámíthatnak. Átlagosan a megyében a Nők 40 program által lett nyugdíjas nettó 106 ezer forintot kap, míg Kaposváron valamivel többet 115 ezer forintot.

Gelencsér Attila országgyűlési képviselő elmondta: a kormányzati intézkedések legfontosabb célcsoportja a család. 2017-ben a költségvetés a GDP 4,3 mintegy 1743 milliárd forintot költ intézkedéseivel a gyerekekre, szülőkre és a nagyszülőkre. Az OECD országokban mindössze a felét fordítják a családokra.

A politikus úgy vélte, a Nők 40 program visszaadja a nőket családjuknak, hogy idős szüleiket gondozni tudják vagy minél több időt tölthessenek unokáikkal, tehermentesítve így a dolgozó szülőket. Hozzátette, hogy a nők társadalmi plusz tehervállalását, a családok összetartását, a gyereknevelést köszöni meg a program.

Ebben a videóban egy külföldi srác mesél el 15 sokkoló tényt az országunkról. Némelyik sztori valóban sokkoló, de leginkább azért, mert nem igaz: például Drakuláról no meg a zenélő óvszerről...


 

Tévhit: Még a 90-es években terjedt el a pletyka, miszerint a szocializmust épp maguk mögött hagyó magyarok olyan óvszert találtak fel, amely a felhúzás után lejátssza az Internacionálét.

Tévhit: A miénk a világ egyik legrégebbi metróvonala.

Tény: A budapesti Millenniumi Földalatti Vasút a világ első villamos hajtású vasútja, és Európa első földalatti vasútja. 1896-ban Ferenc József nyitotta meg és adta át a nagyközönségnek.

Tévhit: A Parlament Európa egyik legrégebbi törvényhozói épülete: ez ugye nem igaz, csak az, hogy az ország legmagasabb és legszélesebb épülete. A külföldiek azért imádják, és szinte mindegyikük meglátogatja, hogy Budapesten jár.

Tény: Azt már sikerült a külföldiek tudatába is bevésni, hogy magyarok találták fel a Rubik-kockát, a hidrogénbomba készítésének elvét, a golyóstollat és a Basic programozói nyelvet.

Tény: Fürdők: Sok van belőlük, és színvonalasak.

Tény: A magyarok összesen 13 Nobel-díjat szereztek – az angol felirat 130-at említ, de a 13 az igaz.

Tény: A magyar névadási szokások: többezer neves listát kell átböngészni a szülőknek, amin az engedélyezett neveket találják. ha nincs rajta, kérvényezni kell – ez például az amerikaiaknak furcsa.
Tény: Budapest alatt húzódik a világ legnagyobb geotermikus barlangrendszere

Tény: Hollywoodhoz is vastagon közünk volt: A Paramount Pictures alapítója Adolph Zukor volt, Fried Vilmos pedig William Fox néven alapította meg a Fox Studios nevű vállalatot. A Casablanca rendezője, Michael Curtiz (magyar neve Kaminer Manó) is hazánk fia volt.

Tény: Azt is tudják, hogy iszonyú jók vagyunk sakkban, ismerik Polgár Judit nevét.

Tévhit: Azt gondolják, Drakula is magyar volt. Az 1400-as években Havasalföld formálisan hazánkhoz tartozott, Vlad Tepes azonban román volt – viszont Lugosi Béla magyar színész tette híressé.

Tény: Magyar származású mérnök, Barényi Béla alkotta meg a Volkswagen Bogarat (igaz eleinte olcsó népautónak szánta, de 1929-ben közzétett terveit a Volkswagen őelőtte megvalósította, hogy kinek volt igaza, jól mutatja, hogy az emiatt indított perben Barényi nyert.) A férfinak egyébként valóban 2500 találmánya volt.

Itt az ideje, hogy tisztába tegyük a dolgokat: az eredeti olasz pizzatészta vékony! Az, amit anyáink kelesztenek, vagy amit az amerikai pizzalánc üzleteiben árulnak, igazából nem is pizza. Mi most megmutatjuk, hogyan is készíthetjük el az eredeti, nápolyi vékony pizzatésztát.


Ha mi is teljesen bolondjai vagyunk a vékony tésztás pizzának, csak emiatt nem kell elutaznunk Nápolyba, hiszen ha pontosan betartjuk az igazi nápolyi vékony pizzatészta receptjét, akkor jó eséllyel sikerül reprodukálnunk Julia Roberts kedvenc pizzatésztáját, melyet az Ízek, imák, szerelmek című filmben olyan nagy élvezettel evett meg. Az olasz konyha remekének nagyszerűsége egyszerűségében rejlik: mindössze négy összetevő elegendő az elkészítéséhez.


Vékony pizzatészta hozzávalói:


- 45 dkg liszt (00-ás)
- 12 g tengeri só
- 1 g élesztő
- 2,5 dl víz

 

1 1 25f5d


A vékony pizzatészta elkészítése:


- A vizet összekeverjük a liszttel és a sóval, belemorzsoljuk az élesztőt, és jól összedolgozzuk, majd minimum 10-20 percen át dagasztjuk a pizzatésztát.
- Ezt a műveletet persze nem kötelező kézzel végrehajtani, még Nápolyban sem, nyugodtan használjunk gépi dagasztót. Ahhoz hogy biztosan jól sikerüljön a vékony pizzatésztánk, első körben 2 órát, majd egy átgyúrást követően minimum 6 órát hagyjuk kelni a tésztát.
- Ha megkelt a pizzatészta, kör alakúra dolgozzuk és az ujjainkkal nyomkodva kinyújtjuk. Még csak sodrófát sem szükséges használnunk.
- Biztosan láttuk már, hogyan csinálják ezt az igazi pizzakészítő mesterek, az ún. pizzaiolók: körkörös mozdulatokkal addig nyújtjuk a levegőben a tésztát, amíg papírvékonyságú nem lesz.
- Aztán jól megpakoljuk paradicsomszósszal, olívaolajjal és mozzarellával, és már mehet is a sütőbe a legmagasabb fokozaton.

Ehhez mit szólsz, Marshall? Őrült fogadalmat tett az Így jártam anyátokkal jószívű férjét alakító Jason Segel legnagyobb rajongója. Az amerikai huszonéves fiú Youtube-csatornáján megfogadta, minden egyes nap meg fog enni egy képet a színészről – egészen addig, amíg az nem válaszol neki, ugyanezzel a gesztussal - írja a Metro.

Szándékának komolyságát bizonyítandó, a kamera elé ülve komótosan nekilátott elfogyasztani az A4-es papírra nyomtatott fekete-fehér képet, amely Jason arcát ábrázolta. Fapofával, négy percen keresztül csócsálta a lapot, majd néhány korty vízzel leöblítette. Mindezt azzal koronázta meg, hogy gyilkost idéző nyugodtsággal bemondta: Hey, Jason – majd a felvétel megszakadt.

Nehéz eldönteni, hogy egy őrült pszichopatával vagy egy őrült rajongóval van dolgunk. Talán Jason Segel is éppen ezen gondolkozik – ha egyáltalán eljutott már hozzá a videó.Válaszvideóról egyelőre nem tudni.

„Kedves” 18-20 év körüli bom(am)banő ott kint Tüskésréten! Boldogság öntött el mikor gúnyosan, és persze hangosan, hogy halljam , kimondtad, hogy „ meghalnék ha ilyen kövér lennék” ? Tudom, drasztikus válaszomra nem számítottál. Talán soha életedben nem lepődtél meg ennyire, látszott rajtad.


Mert mit láttál? Egy nagydarab nő lihegve, izzadva rója a köröket. Te a „pároddal” először előttem, majd mögöttem andalogtatok. Nekem sportcipő volt a lábamon, neked magassarkú. Én csapzott voltam, te tökéletesen sminkelt tökéletes ruhában. Én egyedül voltam, te a jól öltözött de közel sem sportos alkatú 50-55 körüli pároddal kézen fogva.
Milyen jogon gondolod, hogy a külsőmhöz bármit hozzáfűzhetsz? Nem vagy a barátom, nem ismersz, soha életedben nem láttál, de az biztos, hogy egy életre megjegyeztél.
Kapásból, és első mérgemben válaszoltam: „ én pedig meghalnék ha ilyen fiatalon ilyen öregembert kellene lesz*pn*m „
Párod sem tudott megszólalni, valahol sajnáltam. De ő választott téged. A szépségedet, a fiatalságodat, a „tökéletességed”.
Igen, nem voltam úrinő a válaszommal, de életem 46 éve során megtanultam bánni az ilyenekkel.


Miért hitted, hogy a bántás csak a te privilégiumod? Bizony más is képes rá. Igen a válaszommal én is ütni akartam. Visszaütni.
Mert én nem tartom oda a másik orcám, nem vagyok az a típus. Peched volt.
Talán életedben nem döbbentél meg így. Nem erre számítottál. Boldog elégedettséget akartál érezni, hogy jól megmondtam a kövér nőnek. Miért? Sosem fogom megtudni.
Szó nélkül ültetek be abba a nagy terepjáróba. Talán ma, egy röpke pillanatra egy kövér nő győzött.
Csak egy tanácsom lenne számodra. Ha egyszer lesz egy gyereked és nem lesz tökéletes, ne adj isten lesz rajta pár kg plusz, vagy görbe lesz az orra, elálló a füle, vagy bármi, ne bántsd. Szeresd, dicsérd, segíts neki. Önts bele önbizalmat. Mert önző buta libák mindig lesznek...

Úgy érzed, hogy rossz a melód? Akkor nézd meg ezt a 20 képet...


Elégedetlen vagy a munkahelyeddel vagy úgy érzed, hogy alacsony a fizetésed? Akkor nézd meg ezeket a képeket, és garantáltan átértékeled kicsit a helyzetedet...

munka 5ca0c

Walt és Annie története nem mindennapi. A férj már gyermekkora óta tudta, hogy születendő gyermeke milyen nemű lesz, hogy fog kinézni és mi lesz a neve.


Walt és Annie egész életükben ismerték egymást. Egy környéken nőttek fel, egymáshoz közel jártak iskolába, majd később egyetemre, így szépen lassan egymásba szerettek. A pár férfi tagja egy idő után bevallotta kedvesének a gyermekkori látomását:

"10 éves voltam, mikor egyszer egy látomásom volt. Egy kislányt láttam magam előtt, az én kislányomat, akivel hangosan kacagtunk a kertben. A kicsi neve Chloe volt, és azóta tudom, hogy ő lesz az én gyermekem" - mesélte Walt.

Annie teljesen megdöbbenve hallgatta a férfi beszámolóját, ugyanis saját bevallása szerint számára a legnagyobb vágy az életben, hogy édesanya lehessen, és ő is egy kislányt szeretne, akit Chloenak hívnak.

 

20170215annie walt csalad latomasait kutatta3 dad6b
Annie és Walt
Forrás: Youtube


A pár összeházasodott, egy ideig még élték a friss házasok életét, majd belekezdtek a baba-projektbe. Azonban 4 évnyi próbálkozás után minden hitüket elvesztették, feladták a dolgot. Mély ponton voltak, mikor végső elkeseredésükben az adoptálást választották.

Hosszadalmas várakozás után kerültek sorra, egy várandós anya őket választotta az örökbefogadásra. A nő egy kislánnyal volt terhes, és szerette volna őket személyesen is megismerni.

A találkozó alkalmával sok mindenről szó esett, például a gyermek nevéről is. A terhes asszony ekkor bevallotta, hogy ő a Chloe nevet szánta a gyermeknek. A két leendő szülő sírásban tört ki, mert akkor döbbentek rá, hogy ez az útja annak, hogy az álmaikban megjelenő kislányukat megismerhessék.

Ezt követően a dolgok már teljesen magától történtek. A kis Chloe megszületett, Annie és Walt magukhoz vették, azóta pedig egy boldog családként élnek.


 

 

 

Biztosan sok cikket olvastál már arról, milyen ételek és italok hatékonyak akkor, ha előző este kicsit túlzásba vitted az iszogatást. Most azonban kiderült, van egy még jobb módszer arra, hogy másnaposan is formában legyél!


Valószínűleg elég sokan tudják, milyen rémesek a "másnapok": fejfájás, rossz esetben hányinger, energiaszint a nullán, és az ember legszívesebben az egész napot egy sötét szobában töltené. Ám kár elpocsékolni egy hétvégét: sokkal jobban jársz, ha másnaposan bizony edzel, még akkor is, ha valószínűleg ez az utolsó dolog, amihez kedved és erőd lenne.

 

185845.640 e1841


Jason Simoes, az ausztrál egészségguru szerint a sporttal megdolgoztatni a szivet és az érrendszert sokkal hatékonyabb, mint a fájdalom jegyében egész nap otthon kókadozni és szenvedni.

"Ha mögöttünk áll egy elég hosszú, eseménydús éjszaka, amikor nem maradt el az italozás, a másnap valóban rémes lehet, és azt érzed, semmi erőd kikelni az ágyból. Ám hidd el, a mozgás ilyenkor is segít, még akkor is, ha valaki nincs épp a teljesítőképességének a csúcsán" - vallja a szakértő.

Az viszont nem mindegy, milyen edzést végzel ezeken a napokon: a guru szerint a súlyokat ilyenkor bizony tanácsos elkerülni.

"A kardiózás jöhet: irány a futópad egy tempós sétára, az ellipszis tréner vagy a bicikli. A súlyemelés azonban veszélyes: az emberek fáradtabbak és nehezebben koncentrálnak, így megnő a balesetek száma."

 

185847.640 e27e6


És hogy miért is jó még másnapsan edzeni? A mozgás ilyenkor is boldogsághormonokat szabadít fel a testben, amitől garantáltan jobban érzed majd magad, ráadásul aki edz, az több folyadékot fogyaszt, a hidratálás pedig köztudattan az egyik legjobb ellenszer a másnaposság ellen!

Na persze az étkezésre sem árt odafigyelni: mellőzd a gyorskajákat, még akkor is, ha majd megveszel értük - a sok szénhidrát ugyanis csak még fáradtabbá tesz!

Nézegessen benzinzabáló autócsodákat! - Galéria

Közel ezer amerikai autó lepte el a komáromi Monostori Erődöt, ahol az Amerikai Autó Fesztivál…

VV Mici: "Sajnos vége lett ennek az egésznek..."

Hihetetlen dolgokat mondott Krisztiánról... VV Mici a napokban rajongóival beszélgetett egy kicsit…

7 érdekfeszítő apróság mutatja, miért királyi a Rolls-Royce

Még nincs vége, még van pár konzervbe tett anyag a Rolls-Royce-túránk kapcsán, és talán mind közül…

Ne ag­gódj, ha nincs kép­zett­sé­ged! Itt jó pénzt ke­res­hetsz

Ahhoz, hogy biz­tos ál­lá­sod le­gyen, még érett­ségi sem kell, csak ki­tar­tás. A bérek mellé…
×