Saját mobilját vette feleségül egy férfi

A 34 éves Aaron Chervenak úgy döntött, elérkezett az idő, hogy végre megállapodjon, hiszen már évek óta együtt volt szerelmével. Ez pedig élete leghosszabb kapcsolatának számított egyben, szóval különösen aktuális volt a Nagy Nap.

A gond csak ott kezdődik, hogy a menyasszony – kapaszkodj – egy iPhone. Abban mi sem vagyunk biztosak, hogy Aaron teljesen komolyan gondolta a dolgot, mindenesetre becsekkolt egy las vegasi kápolnába, hogy szerelmével együtt kimondja az igent. A ceremónia alatt Aaron egy elegáns öltönyt viselt, még fekete iPhone-ja egy szupercsini fehér „rucit” kapott, aminek a hátuljára egy gyűrű volt rögzítve. Ezt az ékszert húzta az ujjára a srác a igen után. Bár a csók elmaradt, Aaron óriási mosollyal az arcán, hihetetlenül boldogan sétált ki „feleségével”.

 

Bár a pár házasságát nem ismerik el Nevada államban, sokan inkább viccként álltak a furcsa akcióhoz. Az egyik kommentelő például ezt írta a róla készült YouTube videó alá: „18 hónap múlva frissíteni fog”. „Örülök, hogy ennek az őrültnek nem lesz gyereke. Hála neked, Apple”– kommentelte egy másik netező. És akkor a nászéjszakába még bele sem gondoltunk...

 

loading...

Additional Info

Pamela elsírta magát a kamerák előtt, így derült ki, hogy Berki összetörte a szívét © Fejér Bálint

Berki lebukott egy másik nővel

Egymillió forintot ad annak, aki bizonyítja, hogy megcsalta Pamelát, mondta egy éve Berki…

Hoppá! Nem sokáig mehetnek már dolgozni a magyarok Nagy-Britanniába

A Brexit-ügyi miniszter, David Davis felvetette, hogy hazaküldik a más EU-s országokból érkezőket,…

“Odalépett hozzánk a hajléktalan férfi és megkérdezte, vásárlásunk összege eléri-e az 5000 forintot…” – ami ezek után történt FELFOGHATATLAN!

Már több, mint hatezer megosztásnál jár Kati története, amit hétfőn tett közzé közösségi oldalán,…

Halálos jacuzzira bukkantak az óceán mélyén a tudosók – videó

A tudósok a Mexikói-öbölben bukkantak az elképesztő természeti jelenségre, aminek a Kétségbeesés…
×