Íme az igaz­ság: ezért vagy szingli

Íme az igaz­ság: ezért vagy szingli

Évek óta ke­re­sed az igaz sze­rel­met, a szá­modra tö­ké­le­tes pár­kap­cso­la­tot? Ha nem vagy sze­ren­csés a pa­sik­kal, vagy ál­lan­dóan egye­dül vagy, mu­tat­juk, miért!


Állandóan pofára esel, és minden kapcsolatkezdeményed pár randi után kifullad? Sajnos a hiba benned van.Oké, tényleg kevés a jó pasi, és annál több a kretén.

De, ha változtatsz a hozzáállásodon, az univerzum veled fordul, és megteremti a tökéletes helyszínt és időpontot a nagy találkozásra. De csak akkor, ha készen állsz! Addig csak bukdácsolni fogsz!

 

620x0 1 5460e

Fotó: 123RF

 


Ezért vagy szingli!

1. Nincs önbizalmad

Biztos sokszor hallottad már, hogy amíg magadat nem szereted, addig más sem fog szeretni. Ideje komolyan venni, és nem csak elhessegetni. Változtass, amin tudsz, és fogadd el azt, amin nem. Különleges és egyedi vagy, és létezik egy ember, aki mindezt meg is fogja látni, és te leszel a világa középpontja.

2. Görcsösen akarod!

Ne akard irányítani a sorsod. Mindennek, ami veled történik, célja van, egy lecke, és le kell vizsgáznod, mielőtt a következő szintre lépnél. Csak engedd, hogy megtörténjenek a dolgok, de ne erőltesd az ellenkezőjét, ha mégsem. Ha például randiztál kétszer egy pasival, de harmadszorra már nem akar találkozni, akkor engedd el. Ne zaklasd, vagy ami még rosszabb, ne agyalj azon, hogy miért nem akar téged, mi lehet benned a hiba. Semmi! Egyszerűen nem ő az, akit keresel, lépj tovább.

 

620x0 338ea
Fotó: 123RF

3. Ne másnál keresd a boldogságot!

A boldogság benned van. Régen rossz, ha csak akkor vagy boldog, ha van melletted valaki. Fontos, hogy megtanuljuk életünk folyamán, hogy a boldogságunk csak tőlünk függ. Keresd meg az egyensúlyodat. Csinálj olyan dolgokat, amiket szeretsz.

Legyen hobbid, utazz, sportolj, légy a barátaiddal, építs karriert!
Itt nem a női egyenjogúság blabláról van szó, csak arról, hogy légy teljes egyedül is, hiszen akkor lesz stabil a párkapcsolat, ha két lelkileg egészséges és kiegyensúlyozott ember találkozik. Ez nem azt jelenti, hogy nincsenek problémáid, csak azt, hogy nem függ az egész életed a párodtól. Nem az anyagi biztonságra gondolunk, hanem a lelki egyensúlyra, ami nélküle is megvan.

Additional Info

Így néz ki egy albínó aligátor – Videó

Még a szakemberek is csak néhány albínó aligátor létezéséről tudnak. Ezek a ritka állatok úgy…

VV8: Sírva menekült a fürdőszobába a villa nőcsábásza

Soma csúnyán összeveszett Micivel, aki elég erősen fogalmazta meg véleményét a fiú viselkedéséről.…

2017/2018 - Népszerű a Nők 40+ program: Már 32 év után nyugdíjba vonulhatnak a nők!

Mintegy 186 ezren éltek a Nők 40 program, azaz a „nagymamanyugdíj” lehetőségével 2011 óta –…

Rossz ötlet volt: ezért ne próbáljon gyenge hídon teherautóval áthajtani - videó

Rossz ötlet volt: ezért ne próbáljon gyenge hídon teherautóval áthajtani - videó Nem is értjük,…