Innen tudod, hogy egy igazi férfival van dolgod

Innen tudod, hogy egy igazi férfival van dolgod

Árulkodnak a jelek. Időben észreveszed?
A felnőtté válás kérdését nem lehet egyértelműen számokhoz kötni. Van, akit már gyerekkorában annyi tapasztalat ér, hogy kénytelen megerősödni, és felnőttként gondolkozni, van aki még 50 évesen is gyerek. Ennek is van jó meg rossz oldala is - írja a brightside.me.

Lehet valaki talpig férfi, és bolondos, de lehet valaki egyszerűen csak éretlen. Ha egy érzelmileg érett férfi van melletted, azt innen tudhatod:

1. Nem fogja kritizálni a megjelenésedet

Egy felnőtt és magabiztos férfinak nincsen rá szüksége, hogy lerombolja a párja önbizalmát, vagy kicsinyes megjegyzéseket tegyen a külsejére. Sokan ezt azért teszik, mert így akarják biztosítani, hogy a párjuknak ne legyen elég önbizalma, hogy elhagyja őket. Egy igazi férfi bókol a kedvesének, és bíztatja. E mellett is tud őszinte maradni.

2. Nem tolakodó

Ha igazán felnőtt valaki, akkor tisztában van magával, és így azt is tudja, hogy nem csak neki, de a kedvesének is szüksége van személyes térre. Nem akar lebeszélni a hobbijaidról. Nem fog piszkálni, amikor belemerülsz valamibe, és nem zavarja, ha a barátnőiddel is szeretnél lenni.

3. Szembenéz a problémákkal

Egy férfi nem futamodik meg a problémák elől, hanem szembenéz velük. Legyen az munkahelyi, vagy magánéleti. Egy férfi küzd! Ez persze nem azt jelenti, hogy keresi a bajt.

4. Érzelmes

Nem azt mondjuk, hogy egy talpig férfi végigzokogja az Oroszlánkirályt, de ha elég önbizalma van a férfiasságában, akkor az érzelmeit sem fél kimutatni. Mer romantikus és gyengéd lenni veled.

5. Tervez

Minden férfinak meg kell tanulnia terveket gyártani, és harcolni értük. Különben hogyan érezhetnéd mellette biztonságban magad? Ha felnőtt a párod, akkor valamilyen irányba folyamatosan halad. Aki nem tud tervezni, az a legtöbbször nem is megbízható.

6. Nem állít rangsort feleslegesen

Még tinédzserként vicces vitáknak ad teret, hogy a barátok, vagy a barátnő legyen az első helyen. Ha valaki felnő, akkor összetudja egyeztetni a kettőt.

7. Tisztel

Nem csak téged. Alapvető tisztelet és udvariasság van benne a világ felé. Egy férfi már nem kapkod és hadonászik minden után, mint a kisfiúk, és nem sért meg másokat feleslegesen. Leginkább, sosem bántana téged!

Additional Info

Legjobb tanár-diák beszólások, aranyköpések… a #4-ik után már leestünk a székről a nevetéstől!

Ebben a cikkben összegyűjtöttünk néhány tanár-diák beszólást. Ha te is tudod folytatni a listát,…

A kapzsi férj azt akarta, minden pénzét temessék el vele együtt. Ám a feleség elképesztő dolgot tett!

A férfi temetésén, mielőtt a testet a földbe engedték volna, az özvegyasszony az utolsó pillanatban…

Hűha: óri­ási de­kol­táz­zsal lé­pett szín­padra Ke­resz­tes Il­dikó!

A szexi éne­kesnő jobb for­má­ban van, mint va­laha! Év­ti­ze­de­ket le­ta­gad­hatna ko­rá­ból,…
Markus Stokl 167,5 kilométer/órás sebességgel száguldott lefelé a hegyoldalon /Fotó: Northfoto

Nem szívbajos: nyaktörő tempóban repesztett a hegyen a biciklis - fotók

Chile — Csak úgy porzott Markus Stokl (43) után a chilei Atacama sivatag sziklás hegyoldala, amint…