Fel­rob­ban­totta a netet a 86 éves meny­asszony, ilyet még nem lát­tál

Fel­rob­ban­totta a netet a 86 éves meny­asszony, ilyet még nem lát­tál

Ter­mé­sze­tes, hogy a meny­asszony ra­gyo­góan néz ki az es­kü­vője nap­ján. Ez a 86 éves hölgy azon­ban min­den kép­ze­le­tet fe­lül­múl, mu­tat­juk a fo­tó­kat!


Minden menyasszony gyönyörű az esküvője napján, de a 86 éves Millie Taylor-Morrison valóban hibátlanul nézett ki amikor október 16-án New Jersey-ben 200 meghívott előtt igent mondott vőlegényének, Haroldnak.

Persze nemcsak a férj volt oda a menyasszonyért, az esküvőn készült egyik fotót azóta már rengetegen posztolták a közösségi oldalakon:
A nagymamám kifinomult és gyönyörű stílusáról közismert. Soha nem hagyja el a házat smink és frizura nélkül.
- áradozik róla az egyik unokája is. De ezzel férje sincs másképp, kedves nejének szerinte is mindig kifogástalan az öltözködése és csodálja ezért is.


Millie és Harold már 1950-től ismerték egymást, hiszen abban az időben ugyanabba a templomba jártak. Sőt, Harold anno részt vett Millie első férjével való házasságkötésén is 1952-ben . A férfi azonban 1992-ben elhunyt.
Millie ezt követően közelebb Haroldhoz. Kezdetben a templomban találkozgattak az istentiszteleten, majd amikor Herold betegágyba kényszerült, Millie ápolta őt.A barátságból szerelem lett, végül eldöntötték, hogy összeházasodnak.
A menyasszony gyönyörű levendulaszínű ruhában és egy mesés kabátban vonult az oltár elé, ahol csaknem 200 családtag és barát osztozott odaadó szeretetük megpecsételésének örömében.


A ruhákat maga Millie terveztette egy művésszel, aki szintén a templomi csoport tagja. Millie elképzelései először papírra, majd "vászon"-ra kerültek. Marco Hall designer szintén megosztotta munkájuk gyümölcsét Instagram oldalán:

 


Millie-től nem állt messze a ruhák világa hiszen az 1940-es és 50-es évek elején modellkedett is. Az a fantasztikus, hogy az újdonsült ara 86 éves korára is ragyogóan néz ki. S hogy mindez hogyan lehetséges? A jeles alkalom örömére Millie ezt a titkát is felfedte:

Arckrémet és afrikai shea vajat használok a bőrömre. Soha nem ittam alkoholt és nem dohányoztam. Igyekszem egészségesen étkezni és sokat mozogni.
A koszorúslány unokáival készült fotót elnézve azonban megállapíthatjuk, hogy mindentől függetlenül nagyon jó gének tartoznak Millie családjához.

Additional Info

Big­foot ját­szott az erdei ös­vényt fi­gyelő ka­me­rá­val - az meg fel­vette

Au­gusz­tus 21-én ér­de­kes fel­vé­telt ké­szí­tett az egyik erdei ös­vényre ki­he­lye­zett…

Te kipróbálnád a fülsminket?

El tudod képzelni, hogy a reggeli készülődés közben, nem csak az ajkai, az arccsontod, de a füleid…

Ilyen piti ok miatt még sosem volt bom­ba­ri­adó

A nő na­gyon vá­gyott va­la­mire, és úgy érezte, ez a leg­jobb esz­köz célja el­éré­sére... Semmi…

Justin Biebertől féltik újdonsült szerelmét

Justin Bieber köztudottan a lányok kedvence, amit időről-időre kis is használ a szexi énekes. Nem…