Love (231)

dewewq

A férfiak sok esetben a hallgatást választják. Elmondjuk, miért.
A nők és a férfiak teljesen eltérően kommunikálnak. Míg a nők szeretik kibeszélni minden dolgukat, a férfiak inkább magukba zárják őket, és ritkán fejezik ki érzelmeiket vagy sérelmeiket.


Ettől még persze bennük is ugyanúgy bennük vannak mind a pozitív, mind a negatív csalódások és a félelmek is. Egyszerűen csak máshogy kezelik ezeket.

Miért nem mondja ki, ha megbántod?

A férfiak érzékenyek, még akkor is, ha néha viccből megkapják a nőktől, hogy csak az autójuk vagy a telefonjuk iránt táplálnak érzelmeket. Egyszerűen csak nehezen tudják rendesen kimutatni.

A férfit is rosszul érintheti, ha egy nő nem empatikusan beszél vele, egyszerűen csak nem biztos, hogy ezt meg fogja említeni. Tehát amikor összevesztek, és ő nem reagál, valószínűleg ugyanúgy rosszul érzi magát tőle, csak nem vallja be neked.

 

par vita1 f6b02


Miért feszül be és hallgat, ha nem adsz neki saját szabadidőt?

Egy nő tovább le tud mondani a szabadságáról, ha éppen nem ez a prioritás az életében, egy férfi viszont ezt nehezebben teszi meg. Nagyobb szüksége van a szabadságára, a barátaira, az egyedüllétre. Ha egy idő után ezt nem kapja meg, és átveszik a hétköznapok meg a kötelességek az uralmat az élete felett, feszültség keletkezik benne.

A feszültség ilyenkor nem a nőnek szól, hanem a helyzetnek. Érdemes ebben az esetben kimenőt adni a férfinak, hogy picit le tudjon lazulni. Menjen el horgászni, töltsön egy estét a fiúkkal, vagy túrázzon egyet. Mindenkinek szüksége van arra, hogy legyen ideje magára, amikor nem szól hozzá senki. És nemcsak a férfinak, a nőnek is meg kell teremteni ugyanezt.


A csendbe menekül, ha nyomasztják az elvárások

Nemcsak a nők felé támaszt hatalmas elvárásokat a média, egy férfi is érezheti úgy, hogy túl magas mércének kell megfelelnie. Hogy túl sok mindennek kellene lennie egyszerre. Érzelmesnek, de mégis kicsit rosszfiúnak, szexinek, de közben odaadónak, kedvesnek és persze jóképűnek. Nyújtson anyagi és érzelmi biztonságot is.

Biztos, hogy van, hogy elégedetlen munkafronton, vagy úgy érzi, nem tudja eléggé boldoggá tenni a nőt, aki mellette van. Igen, még ha nem is beszél róla, néha egy férfit is nyomasztanak mások vagy saját belső elvárásai.

 

ferfiverseny c15ca


Amit soha, de soha, de soha nem mond ki: verseny az exszel

Köztudott, hogy a férfiak nagyon szeretik egymáshoz mérni magukat. Szeretnek versenybe kelni, akár karrierről van szó, akár egy nő szívét szeretnék maguknak megnyerni. És még ha az ex kapcsán nem is beszél róla, biztosan vannak helyzetek, amikor vele is össze fogja hasonlítani magát. Még akkor is, ha minden férfi azt mondja, nem érdekli, ki csapta neked a szelet előtte. Igenis, valahol mélyen, legbelül tudni akarják, jobban érzed-e magad velük, és jobb szeretők-e.


Az előző párkapcsolatokat mindig jótékony homály fedi

Akár csak te, a párod is csalódhatott előző kapcsolataiban. Bár a legtöbb férfi erről nem szeret beszélni, biztos lehetsz benne, hogy az ő életében is volt olyan, aki megbántotta. Lehet, hogy ezért lassabban nyílik meg, vagy csak később beszél róla, de valószínűleg csak azért, mert védi önmagát. Türelmesnek kell lenned vele ezzel kapcsolatban. Fontos, hogy beszéljetek a múltról, de meg kell találni hozzá a megfelelő időt, amikor már a férfi is kész van erre.

Ismét nem mindennapi hirdetésre bukkant a Bors.

A nők körében elképesztően népszerű A szürke ötven árnyalata. Jól tudja ezt a magyar Mr. Grey, aki a könyv és a film sikerét meglovagolva keresi „asszisztensét”. Hirdetése a budapesti Árpád hídi metrómegállónál bukkant fel: „33 éves, budapesti, értelmiségi úriember keresi partnerét komoly, intelligens, csinos, fiatal hallgatóhölgy személyében korlátok nélküli együttműködésre. A szabályok egy dologra jók: hogy megszegjük őket” – szól a szöveg. A Bors e-mailben jelentkezett rá: mit is takar a hosszú távú asszisztencia.

„Az igazit keresem, akit évtizedek óta várok, hogy eljöjjön. Három szenvedélyem van: a zene, a filmek, a harmadikat találd ki” – írta a férfi, aki on­linemarketing-szakértőként több céget is vezet.

 

1169850 0218 mr grey hirdetes 4b5e9
A magyar Mr. Grey hirdetése


A magyar Mr. Grey a véleményét is leírta a modern kori ismerkedésről és a romantikus vígjátékokról: „Az online ismerkedéssel garantált a csalódás. Ismerkedési forradalmat fogok végrehajtani Magyarországon. Be akarom bizonyítani: nem igaz, amit a hollywoodi filmek állítanak”. A hirdetésben megfogalmazott elképzelé­seinek ugyanakkor némileg ellentmondanak valódi vágyai: „Az álmom egy egyéjszakás kaland egy gyönyörű nővel, amit a Karib-tenger part­ján töltenénk. A má­sik álmomban Salma Hayekkel élek át egy mámoros, rockkal teli éjszakát” – osztotta meg.

A SLÁGERREGÉNY

A szürke ötven árnyalata egy olyan három kötetes regény, ami nem szűkölködik romantikában és erotikában. A történet szerint Anastasia Steele irodalom szakos egyetemista lány interjút készít Christian Grey sikeres vállalkozóval. A férfi egyszerre ijesztő és vonzó, szokatlan szexuális ízléssel megfejelve. A fiatal egyetemista ennek ellenére sóvárog a pasi után, aki szintén vonzódik a szelíd lányhoz.

Beköszönt az életedbe a nagy szerelem, megerősödik a mostani kapcsolatod, vagy csalódásokat tartogatnak a következő hónapok? Horoszkópunkból kiderül!

KOS

A Kosok számára szerelmi téren nagy meglepetéseket tartogathat ez az évszak.

Ők, akik máskor fejjel rohannak a falnak, most olyasmit tapasztalhatnak meg, ami egy pillanatra megállítja és elgondolkodtatja őket az élet nagy dolgairól.

Lehet, hogy a szerelmi téren valami olyasmit tapasztalnak meg, ami az élet más területein is változásra készteti majd őket.

BIKÁK

A Bikák romantikus természete most felülkerekedik a megszállott dolgozón, és tavasszal szinte mindenről megfeledkeznek, kivéve egyetlen személyt, aki viszont szüntelenül a fejükben jár.

Sajnos az állandó ábrándozás más dolgok rovására mehet, így az is elképzelhető, hogy a Bikák a tavasz végére kicsit kellemetlenül érzik majd magukat, de akkor sem tudnak nemet mondani a szenvedélyeikre.

IKREK

Az Ikrek számára a tavasz a szerelem terén megújulást tartogat, ami nem feltétlenül egy új kapcsolatot jelez, az is lehet, hogy a mostani viszonyuk kerül egészen új nézőpontba, felfrissül, és ismét olyan energikus és szenvedélyes lesz, mint korábban volt.

Úgy érezhetik, hogy már nagyon hiányzott nekik ez a változás, ezért az Ikrek mindent meg is tesz, hogy a legjobbat hozza ki az új és izgalmas helyzetből.

RÁK

A Rákok kapcsolata idén tavasszal mérföldkőhöz érkezhet, de nem biztos, hogy erre a fordulatra mindketten készen állnak már.

Lehet, hogy ez a döntés külön utakra tereli őket a párjukkal, de hosszú távon ez majd ésszerűbb megoldásnak tűnik.

Ha azonban mindketten készen állnak, akkor igent fognak mondani a lehetőségre, és ez mindkettőjüket örömmel és izgalommal tölti majd el.

OROSZLÁN

Az Oroszlánok számára a tavaszt kétségeket tartogathat, szeretnének bizonyosságot szerezni valamiről, amiről nem bizonyosodhatnak meg maradéktalanul.

Jobb, ha elfogadják ezt a helyzetet, máskülönben saját maguk emészthetik fel a szerelmi életüket, ami pedig, egy kis hitet hozzá adva, akár szárba is szökkenhet ezen a tavaszon.

SZŰZ

A Szüzekre nézve ez a tavasz csupa jót tartogat.

Ha egyedülállóak, most rátalálhatnak valaki olyanra, aki igazán törődik velük, ha pedig kapcsolatban élnek, most minden tekintetben egy húron pendülnek majd a párjukkal, és rengeteg romantikus kalandban lesz részük.

Nem túlzás azt állítani, hogy ezen a tavaszon végre a Szüzek is úgy érezhetik, hogy révbe értek, megtalálták a helyüket a világban.

MÉRLEG

A Mérlegekre sűrű és mozgalmas tavasz vár, és nem biztos, hogy annyi idejük jut a szerelmi életükre, mint amennyit szeretnének.

Pedig izgalmas lehetőségek vannak körülöttük, és hogyha egy kicsit nyitottak és rugalmasak, akkor a frissen bezsebelt magabiztosságukkal szívek tucatjait hódíthatják most meg, köztük azét is, aki talán igazán boldoggá teszi őket.

SKORPIÓ

A Skorpiók indulatait valami felkorbácsolhatja ezen a tavaszon, a korai fellángolás azonban tiszavirág életűnek bizonyul, és a lelkesedésük viszonylag gyorsan alábbhagy majd.

Búslakodásra azonban koránt sincs okuk, mert a tavasz második felében egy kevésbé intenzív hullámban, de annál tartósabban talál rájuk a szerelem, ami sokáig mellettük is marad majd.

NYILAS

A Nyilasoknak idén tavasszal felnyílhat a szeme, és észrevehetnek valamit, ami talán mindig is ott hevert előttük.

Az igazság egyszerre lehet meglepő és kicsit sokkoló is, de ha egyszer feldolgozták a változást, egyértelműen boldogságot hozhat a szerelmi életükbe a változás.

A legfontosabb, hogy ne ijedjenek meg a felismerésektől.

BAK

A Bakok olyannal találkozhatnak ezen a tavaszon, akit már régóta keresnek, és akinek a társaságára nagy szükségük volt.

Lehet, hogy az illető mindent elsöprő szerelemmel lép be az életükbe, de az is lehet, hogy egy fontos leckét tartogat, amit a Bakoknak még meg kell tanulniuk, mert szükségük van rá a boldoguláshoz.

Akárhogy is, ez a tavasz mindenképpen fontos időszak lesz a szerelmi életük szempontjából.

VÍZÖNTŐ

A Vízöntők keményen dolgoznak ezen a tavaszon, hogy bizonyítsanak valakinek, de az igazi sikereiket akkor érhetik el, ha belátják, hogy nem másokat kell lenyűgözniük, hanem önmaguk előtt kell bizonyítniuk.

Ha az önértékelésük a helyén van, ezen a tavaszon senki nem áll ellen a Vízöntők vonzerejének, és gyakorlatilag bárkit levehetnek a lábáról, akit csak kiszemeltek,vagy megerősíthetik a már meglévő kapcsolatukat.

HALAK

A Halak számára ez a tavasz igazi megkönnyebbülést jelent a szerelmi téren, mert végre sikerül feldolgozniuk egy korábbi csalódásukat, ami eddig megbéklyózta őket.

Most azonban úgy érzik, leszűrték a tanulságokat, és elengedhetik a félelmeiket, így tiszta lappal kezdhetnek, és magabiztosan lépnek egy új szerelembe.

Ezen a tavaszon a Halak olyan felszabadultan lubickolhat a kapcsolatokban, mint már nagyon hosszú ideje tette.

Budapest – VV Soma (21) nem maradt sokáig facér a valóságshow után: a ValóVilág legutóbbi szériájának győztese a Story-gálán már egy csinos lány oldalán jelent meg.


– Lunával december 25-én ismertük meg egymást, a volt villatársamon, Vivin keresztül. Régóta barátnők, ő mutatott be minket egymásnak. Sok időt töltünk együtt, élvezzük a pillanatot – mesélte Soma, aki a villában még Evelinnel volt együtt, a civil életben azonban szakítottak.

 

t 77f5a
Soma már minden eseményre Lunával érkezik/Fotó:Isza Ferenc


Luna ismerős lehet sokak számára, ugyanis többször feltűnt az Éjjel-nappal Budapest című realityben.

– Persze nincs kimondva, hogy mi együtt lennénk, de aki ránk néz, annak egyértelmű, hogy több van köztünk, mint barátság – mesélte Luna.

Nézd meg, párod is hosszú távra gondolja-e!

A nagy összeillés horoszkóp nőknek. Ha a férfi...

Kos (III. 21 – IV. 20.)

Csillagjegyéből kiindulva azt gondolhatnád, a Kos törékeny partnerre vágyik. Ismerve roppant férfias karakterét, nehezen elképzelhető, hogy épp egy hozzá hasonlóan erős partnert választ. Pedig így van. Ez a pasi csak akkor képes megállapodni, ha olyan partnerre lel, akit nem tud teljes egészében uralni. Ha te az érzelmes, alázatos nőtípust testesíted meg, óvakodj a Kostól. A gyengébb nők mellett ugyanis csak rövid időre képes lehorgonyozni.

Bika (IV. 21. – V. 20.)

A Bika csillagjegyben rendkívül erősen érvényesül a testiség – racionális föld eleme dacára. Ritka az olyan Bika férfi, aki képes elnyomni magában a mélyről jövő, heves vágyakat. Épp ezért olyan nőre van szüksége, aki hozzá hasonlóan szexuálisan túlfűtött. Számára ugyanis a szexualitás abszolút prioritást élvez a kapcsolatban. A képlet nagyon egyszerű: ahol jó a szex, ott tanyát ver. A kettőtök gondolkodásmódja közötti hasonlóság csak a későbbiekben válik fontossá.

Ikrek (V. 21 – VI. 21.)

Az Ikrek férfi – mint ahogy azt a jegye is mutatja – kétarcú. Épp ezért számára a legalapvetőbb dolog, hogy élete párja el tudja fogadni a benne feszülő ambivalenciákat. Erős és megértő nőre van szüksége, aki biztosítja arról, hogy kettejük kapcsolata nem ingoványon járás, és a férfi mindenben számíthat rá. Ha érzelmileg elég kiegyensúlyozottnak érzed magad, nyugodtan szövögethetsz akár hosszú távú terveket is az Ikrek férfival.

Rák (VI. 22 – VII. 22.)

Sok Rák férfi anyáskodó nőre vágyik. Épp ezért elengedhetetlen számára a gyengédség és a gondoskodás az ellenkező nem részéről. Emellett igen fontos számára a hűség – ha a bizalom meginog a kapcsolatban, képtelen tovább maradni. Leginkább a föld jegyű nők tudják megadni számára azt a meghitt biztonságot, amire érzékeny lelke vágyik. Arra azonban vigyázz, ne engedd, hogy túláradó érzelmei uralják mindennapjaitokat.

Oroszlán (VII. 23 – VIII. 22.)

Az Oroszlán férfi nehéz eset. Ez a pasi nem csupán hűséget vár el tőled. Bár – természetesen – nem tudatos szinten, igényli, hogy úgy tekints rá, mint egy királyra. Ettől függetlenül mégsem a könnyen leigázható nőtípust részesíti előnyben. Az Oroszlán szeret küzdeni – épp ezért olyan nőre vágyik, aki hozzá hasonlóan igen erős jellem, és meg kell harcolni érte. Épp ezért, nyugodtan hagyd csak köröket futni – értékelni fogja, ha nem kaphat meg könnyen.

Szűz (VIII. 23 – IX. 22.)

A Szűz férfi igen rendszerető – időnként egészen szögletesen viselkedik. Számára rendkívül fontos, hogy minden élére legyen állítva a lakásban és az életében. Épp ezért hosszútávon olyan nőre van szüksége, aki hozzá hasonlóan szereti a rendet és a rendszereket. Bár néha előfordul, hogy elcsábul egy vonzó és izgalmas nő kedvéért. Ettől függetlenül ne várd, hogy tartós kapcsolatot alakít ki veled, ha egy kicsit is szétszórt vagy.

Mérleg (IX. 23 – X. 22.)

A Mérleg férfi rendkívül higgadt és racionális. Legfájdalmasabb leckéje az emberi kapcsolatok terén épp ezért nem más, mint az, hogy a racionalitásnak nem mindig van helye az érzelmekben. Olyan nőre vágyik, aki megérti és elfogadja, hogy ő egy kicsit nehezebben mozog ezen a területen. Mindemellett az is nagyon fontos számára, hogy élete párja képes legyen számára biztonságot, harmóniát és békét nyújtani. Ha megbízik benned, és kiegyensúlyozottnak érzi magát a kapcsolatban, bármire képes lesz.

Skorpió (X. 23 – XI. 21.)

A Skorpió erősen szexuális töltetű jegy. Így az ellenkező nemet minden esetben az erotikus kisugárzása alapján vizsgálja. Ha nem hozod lázba az első találkozás alkalmával, már felesleges az összes többi randevú – ha egyáltalán sor kerül rá. Ha azonban sikerül lenyűgöznöd a Skorpió férfit, szenvedélyes és féltékenységi jelenetekkel tarkított, heves kapcsolatra számíthatsz. Fontos számára, hogy legalább olyan heves vérmérsékletű legyél, mint ő maga.

Nyilas (XI. 22 – XII. 21.)

A Nyilas férfi gyűlöli, ha kalitkába zárják, nem bírja elviselni mozgásterének korlátozását. Épp ezért gyakran megrémül a komoly kapcsolatoktól. Ha azonban úgy érzi, hogy melletted saját maga lehet, kérés nélkül, szabadon adja önmagát. Számára tehát az a legfontosabb, hogy élete párja ne próbálja beszabályozni. Ha megadod neki azt a lehetőséget, hogy melletted szabad legyen, egy egész életre szólhat a kapcsolatotok. Légy laza, és bízz meg benne!

Bak (XII. 22 – I. 20.)

A Baknak nem könnyű kapcsolatban élnie. Egyfelől nagyon fontos számára az irányítás, másfelől pedig igen sok időbe telhet számára, mire leveti a páncélját, és képes megnyílni. Bármennyire is szerelmes a Bak férfi, mindig marad a lelkének egy kis része, amelyet önfegyelme sosem enged felfedni. Mindennek következtében olyan nőre van szüksége, aki mindezt elfogadja, és nem nyaggatja a szerelmi vallomásokért. Ha ilyen téren okos és belátó vagy, tartós lehet a kapcsolatotok.

Vízöntő (I. 21 – II. 19.)

Legfontosabb a szabadság – akár ez is lehetne a Vízöntő jelszava. Épp ezért előfordul, hogy a párkapcsolatot kötöttségként, az érzelmeket követelőzésnek éli meg. Az is előfordulhat, hogy inkább a nyitott kapcsolatot részesíti előnyben. Egy türelmes nőre van szüksége, aki mindezt elfogadja, megérti, és nem próbálja beszabályozni. Ugyanakkor, ha egy kicsit trükkös és csalafinta vagy, sok olyan dologra ráveheted, amiről elsőre azt gondolta, nincs rá szüksége.

Halak (II. 20 – III. 20.)

Bizonyos szempontból meglehetősen feminin tulajdonságokkal bír a Halak férfi. Képzelőereje, érzékeny lelke és együttérzésre való képessége már-már legendás. Élete párjában épp ezért pontosan ugyanezeket a vonásokat tartja fontosnak. Szüksége van a romantikára, és arra, hogy te is olyan őszintén tudd kimutatni az érzelmeidet, mint ő maga. Ha úgy érzed, te ennél racionálisabb és földhözragadtabb vagy, ne kezdj az emocionálisan túlfűtött Halakkal.

Csernus dokinak természetesen arról is megvan a véleménye, mi vezet hűtlenséghez a párkapcsolatokban.


“A megcsalás mögött több ok is állhat. Az egyik az, hogy a férfi nem tud felnézni a nőre hiteles nőként. A másik ok az, hogy a pasinak valójában férfiként önbizalomhiánya van, és azt hiszi, hogy ő attól férfi, ha minél több virágra száll.”

“Csak akkor indulnak be ezek a csajozások, ha egy pasi elégedetlen az életével, vagy az életének egy nagyon fontos szeletével, amelyen nem mer változtatni. Ha bizonytalan, miközben erősnek mutatja magát, vagy erősnek kell mutatnia magát, ha apjától ugyanezt a mintát látta.”

“A gyávaságnak két szintje van. A nagyon-nagyon gyáva az csak fejben kefél félre. (...) Aki kevésbé gyáva, az gyakorlatban is megteszi. De mind a két csoport gyáva leülni a társával, és elmondani neki azt, hogy: “Szívem, észrevettem valaki mást. Nem történt még semmi sem. De beszéljük meg, miért van ez. Szerinted mi az, ami nem működik kettőnk között? És miért nem működik?” Azt gondolom, hogy a valódi emberi tartás mutatkozik meg az ilyen krízisekben.”

“Miért van az, hogy sok nő önértékelési zavarokkal küzd, minek okán nem él békében önmagával, és így a világgal sem? Ebben mi férfiak akaratunk ellenére sokszor nagyon-nagyon hibásak vagyunk. Arról a szégyenletes viselkedésről nem is beszélve, amikor valaki tudatosan dönti romba partnerének önbecsülését, így kompenzálva saját sikertelenségét, frusztrációját. De ha sikeresek vagyunk, úgy még inkább elvárható tőlünk az odafigyelés.”

“A hiteles szerelemhez hiteles nő és hiteles férfi kapcsolata szükséges. Ha egy nő és egy férfi önmaga szemében nem hiteles az élet különböző területeit illetően, az csak családnak vagy párkapcsolatnak látszik, de valójában nem lesz más, mint rózsaszín lufi. És csak idő kérdése, hogy ez a lufi mikor pukkad ki.”

“Az első lépés az egyik legfájdalmasabb lépés. A valóság kimondása. “Nem a pasim a felelős azért, hogy engem nem tisztel... Az én felelősségem arról szól, hogy én hagytam, hogy ő ne tiszteljen engem.” És ez nagyon kemény mondat.”

“A féltékenység egy csomó dolog következménye. Az önbizalomhiány ugyanis nem egyik pillanatról a másikra alakul ki. Nem úgy ébredek egyik reggel, hogy hoppá, elvitte a cica az önbizalmamat! Ez egy hosszú folyamat következménye. Mármint a féltékenység! Sok kudarc ér, és elveszítem az önbizalmamat. Tehát még egyszer: nem tulajdonság! Következmény! És ezt véssék az eszükbe, kedves Féltékenyek!”

"Ami­kor Anyu be­le­kor­tyol Apu ká­vé­jába" - gye­re­kek mond­ták el, sze­rin­tük mi a sze­re­lem
Vi­gyázz: szu­per­cuki vá­la­szok kö­vet­kez­nek! A gye­re­kek néha iga­zán meg tud­ják látni a lé­nye­get.


Ha megkérdeznék tőled, hogy mi a szerelem, akkor tudnád rá a választ?

Nem lenne könnyű felelni erre a kérdésre, hiszen annyi érzés és gondolatot jelent egyszerre... Arra volt kíváncsi egy kutatócsoport, vajon a gyerekek mit gondolnak a szerelemről. Ők pedig olyan tökéletesen és meghatóan foglalták össze, hogy mi a nyomukba sem érhetnénk, hiába is próbálkoznánk.

Mi a szerelem...?

"Amikor a nagymamámnak nagyon fájt a háta, és nem tudott előrehajolni, hogy kifesse a lábujján a körmöket, akkor a nagypapám kifestette neki. Pedig neki is fájt a háta. Szerintem ez a szerelem" - Rebecca, 8 éves
"Amikor valaki szeret téged, valahogy másképpen mondja a nevedet, mint a többiek. Te pedig érzed, hogy az ő szájában biztonságban van a neved." - Billy, 4 éves

"A szerelem az, amitől elmosolyodsz akkor is, amikor fáradt vagy." - Terri, 4 éves
"A szerelem az, amikor anyukám elkészíti apukámnak a kávét, de iszik belőle egy kortyot, mielőtt átadja, csak hogy tudja, biztosan finom lett-e az íze." - Danny, 7 éves

"A szerelem az, amikor megmondod a fiúnak, hogy tetszik a pólója, ő pedig ezután ugyanazt hordja minden nap." - Noelle, 7 éves
"A szerelem az, amikor anyu odaadja apunak a legfinomabb részét a csirkének." - Elaine, 5 éves

 

620x0 3 d2391

 

"A szerelem az, amikor anyu látja, hogy apu büdös és izzadt, de mégis azt mondja neki, hogy szebb, mint Robert Redford" - Chris, 7 éves
fotók: pinterest

"A szerelem az, amikor anyu meglátja aput a vécén ülni, és mégsem mondja, hogy ez gusztustalan." - Mark, 6 éves

"Ha szeretsz valakit, akkor a szempilláid fel- és lefelé rebegnek, és kis csillagok repülnek belőle." - Karen, 7 éves

A párkapcsolatokban az e-mail és Facebook jelszó, na meg a telefon kódja, és tartalma is általában magánügy. Van, aki szerint ez így van rendjén. De mi történik akkor, ha csak a pár egyik tagja gondolja úgy, hogy tabu a saját telefon?


Hát ez: az alábbi videóban vicces feldolgozásban láthatjuk a problémát. A pasi éppen édes álmot alszik a kanapén, mialatt a nő meg szeretné kaparintani a földön fekvő telefonját. Azonban nem olyan egyszerű feloldani a képernyőjét...
A telefon megvan, de csak egy bizonyos ujjlenyomat hatására oldható fel. A nő pedig mindent megtesz azért, hogy bele tudjon nézni a telefonba. Először az alvó pasi ujjaival, majd a lábujjával, és végül az orrával nyomkodja a feloldó gombot, de eredménytelenül.

A sokadik próbálkozás után feladja a dolgot, és ezután jön a csattanó, amit most nem fogunk elárulni. Nézd meg a videót, nagyon szuper!


 

Sorrendbe állítottuk a csillagjegyeket az alapján, hogy mennyire alkalmasak feleségnek. Mielőtt bárki megsértődne: ez egy durva általánosítás, amely lehet, hogy rád pont nem igaz, de tény, hogy van valami a sorok között. A csillagjegyek fő jellemvonásaira épít, ez alapján belőhető, hogy mennyire nehéz megtartani egy nőt, a horoszkópja alapján.


12. hely: Skorpió

Varázslatosan szép, hihetetlenül vonzó, bámulatosan okos. Ez a Skorpió, a legrosszabb feleség. Hiszen az a férfi, aki egy ilyen tüneményes teremtést feleségül vesz, önként hajtja fejét rabigába. Bár kétségtelen, hogy egy ilyen hölgyet méltó és megtisztelő szolgálni, de mire a férfi kitanulja nehéz jellemének csínját-bínját, már valószínűleg megőszült, de talán meg is kopaszodott, impotenssé vált és már biztos régen nyugdíjas.


11. hely: Halak

Egy Halat feleségül venni olyan, mintha az ember egy kiscicát fogadna örökbe. Haszna aztán nem sok. A Halak igencsak tüneményesek és szórakoztatóak. Amennyiben az ebben az állatövi jegyben született feleségünknek éppen jó kedve van, valóban egy szeretnivaló, szeretetreméltó kiscica. Valamilyen rejtélyes okból kifolyólag az erősebb nem képviselői képesek a legfanatikusabban függeni a Halaktól. Még abban az esetben is, ha valaki veszi a bátorságot és szakít a Halakkal, annak az élete egy ilyen kapcsolat után értelmetlennek és merő pusztaságnak tűnik.


10. hely: Oroszlán

Csak a legbátrabbak kezdenek ki egy Oroszlánnal. Az Oroszlán-feleségek valóságos mozgó kirakatok, övék a legszebb ékszerek, a legjobb gépkocsik, mindenből a legeslegjobb. Minden csak és kizárólag a ragadozó étvágyuktól függ. Tisztán elméletileg lehetséges a tőlük való elválás, de a gyakorlat szerint a válás után már minden nő végtelenül unalmasnak és fakónak tűnik az előzőhöz képest. Csak hát egy újabb Oroszlánhölgyet anyagilag bírni, nos, ez az, ami már nem megy!


9. hely: Nyilas

Maga a Sátán! Minden és csak az, amit Ő akar. Ő a te halhatatlan lelked. Ahogy és amit Ő mond, az, és csak az lesz. Mindig és mindenkor. És, hajj, csak egyszer próbálj nem engedelmeskedni! A pokol tüzei nyaldossák talpad, életed végéig.


8. hely: Ikrek

A legveszélyesebb feleség-fajta! Ha valaki, ő aztán tudja, kiféle, miféle a férje valójában. Előtte semmi sem marad rejtve, jobban teszed, ha nem is próbálkozol. Éles látásával mindent észrevesz, úgy hogy gyorsan tedd csak vissza azt a sütit, elég dagi vagy már így is!


7. hely: Kos

Nagyon érdekes feleség-típus. Ő a legjobb, ami egy férfi életében történhet; és erről a Kos-feleség 100%-ig meg van győződve! Az utolsókig képes küzdeni, de a férj fog hozzá alkalmazkodni és nem fordítva. Igaz, ez utóbbi javára történik mindez.


6. hely: Mérleg

Kiváló szakács, nagyon szép és jó szerető, ez a Mérleg. Egy álom, ugye? Igen ám, de csak azokon a napokon, amikor Őfelsége kegyes, jóságos és gyöngéd. Mert a többi időt eltölti vitával, veszekedéssel, hisztis, és egyszerűen ez ember agyára megy.


5. hely: Szűz

A Szűz-feleség nagyszerű társ, a legjobb barát és bajtárs. Meggyőződése, hogy a párkapcsolatnak abba az irányba kell elmozdulnia, ahová ő gondolja. És a vezéralak is nyilván ő lesz. Formálisan természetesen te leszel, de amikor felelős döntést kell hozni, ő lép a színre és dönt. Ő, a Szűz, az anyaoroszlán. És ha a leánykéréskor netalántán azt a választ kapod, hogy „Gondolkozom.”, akkor futás, pajtás!


4. hely: Bika

Egy ilyen hölgyet feleségül venni csak akkor éri meg, ha gazdag és kellően vicces vagy. Addig fel nem hagy tevékenységével, amíg belőled sikeres férfit nem farag. Igaz, közben a boldogság is elröppen belőled. Viszont, ha kellően kitartó vagy és viccesen állsz a dolgokhoz, akkor nincs más hátra: hajrá!


3. hely: Bak

Csak ideális férfi lehet egy ideális nő társa, ez teljesen magától értetődő. A Bak partnerválasztásánál a fő szempont a haszonelvűség és a használhatóság és nem valamiféle szerelem. És ha egy Bak téged egyszer kiválasztott, akkor megütötted a főnyereményt: életed végéig szerencsés leszel. Kivéve, persze, ha bakot lőttél...


2. hely: Vízöntő

Összeállításunkban a Vízöntő került a második helyre. Ő egy örök-fiatal, életvidám légies és nagyon finom teremtés, minden férfi álma. Azonban ezt az álmot beteljesíteni nem egyszerű, nem kevés állhatatosságra lesz szükséged hozzá, ugyanis egy Vízöntőt oltár elé vezetni, nos, nem a legegyszerűbb feladatok egyike.


1. hely: Rák


Egy Rák számára a család a legfontosabb. Erre a feleségre nem lehet panasz. Egyszerre szép, okos és kellően házias, sőt, még a férj családját is imádja. Már-már álomszerű. És hogy miért nem teljesen? Számára a család a fő. Amennyiben elfelejted a családi kötelezettségeidet, azért nagyon megbűnhődsz! És nem éri meg sajnálkozni, hogy miért nem egy Szűz-feleségem van. Tilos!

Ezektől szétdurran az agyad - 15 idézet a ma 69 éves Arnold Schwarzeneggertől

Arnold Schwarzenegger testépítő-filmsztár-expolitikus július 30-án ünnepli a 69. születésnapját.…
Hódi Pamela megint beleszaladt egybe / Fotó: TV2

Berki a vendégük előtt szégyenítette meg Hódi Pamelát - videó

Az Édes Élet nem is annyira édes, vagy csak nem túl könnyű Berki Krisztián párjának lenni benne. A…

Ciki! Befürdött a pofátlan BMW-s

Ez már túlmegy minden határon! Időnként ugyan előkerül egy-egy sztereotípiát megerősítő példa, mi…

Ki­de­rült: Idén késni fog az újév!

A vissza­szám­lá­lás­nál az 1 után még egy nul­lát is mond­ha­tunk.Évről évre lassul a Föld…
×