Love (202)

A közösség ereje fantasztikus, ha valaki segítséget kér, akkor könnyen meg is kapja az interneten. A Redditen tette fel egy felhasználó azt a körkérdést, hogy hogyan javíthatna a házasságán, amire rengeteg olyan tanácsot kapott igazi pároktól, amiket tényleg tud is majd használni.


1. Mozogjatok közösen

A testmozgás már önmagában is remek ötlet, ha pedig közösen csináljátok, akkor gyarapítjátok a jó élményeket, és még egy tevékenység lesz, ahol közös pontot találhattok. Nem mellesleg azt is kimutatták már, hogy a közösen edző pároknak jobb a szexuális életük, úgyhogy egy próbát biztosan megér.


2. Készítsetek veszekedős dobozt

Egy kis trükk, ami akár meg is mentheti a házasságot. Egy zárható fadoboz kell hozzá kezdésnek. Írjatok mindketten egy szerelmes levelet a másikhoz, és tegyétek a dobozba. Amikor veszekedtek, nyissátok ki a dobozt, és olvassátok el a szerelmes leveleket, így emlékeztetitek magatokat, hogy miért is vagytok együtt.

3. Legyen legalább egy olyan dolog, amit egyedül csináltok

Mert szuper, hogy együtt vagytok, de az is fontos, hogy legyen olyan hobbitok, ami csak a tiétek. Ez az egy hobbi az, amikor egyedül, saját magatokkal lehettek, és átgondolhatjátok az életet, világmindenséget, meg mindent.

4. Egymás ugratása jó dolog

„Amikor egy hétre elutazott a barátnőm, úgy mentem ki elé a reptérre, hogy limuzinsofőrnek öltöztem, és a nevét egy nagy táblán tartottam magam előtt.”

5. Hagyjatok egymásnak üzeneteket

Kedves, vicces, szeretetteljes üzenetekkel feldobhatjátok a másik napját, főleg ha az egyikőtök már elmegy otthonról, mire a másik felébred. Tedd a kedvenc kávés bögréje mellé, hogy úgy érezze, ott vagy vele, és jól induljon a napja.

6. Ajándékozzatok egymásnak apróságokat

Az egyik házaspár írta le a történetét: 12 gyerekük volt, egy fizetésből éltek, a férj dolgozott, a feleség gondoskodott a gyerekekről, és ő osztotta be a pénzt. Minden héten a feleség adott a férjének valamennyi pénzt ételre, benzinre, és minden héten a férj egy keveset megspórolt a pénzéből, hogy a feleségének tudjon venni teáscsészéket ajándékba. Nem engedhette meg magának, hogy egyszerre vegyen egy egész teáskészletet, úgyhogy most a feleségnek van egy olyan készlete, amiben minden csésze más, de mindegyikhez kellemes élmény fűződik. Nem pénz kérdése, hogy kis apróságokkal kimutasd, mennyire szereted a másikat.

7. Töltsetek több időt együtt reggel

„A férjem nagyon korán, hajnali 5-kor kel, minden nap felkelek vele én is, megfőzöm neki a kávét, amíg lezuhanyzik, majd együtt reggelizünk. Úgy tűnik, hogy kis dolog, de ez nekünk heti 5 extra órát jelent, amit együtt tölthetünk, és ezek a napjaim legjobb pillanatai.”

8. Főzzetek együtt

Egyrészt remek móka, ha közösen főztök: az egyik salátát csinál, a másik közben megsüti a húst, ami annyit jelent, hogy 30-40 percnyi minőségi időt töltötök el egymással.


9. A kis áldozatok fontosak

„Mindketten jobbkezesek vagyunk, de én csak a könyv bal oldalán lévő sudokut csinálom meg, hogy a feleségemnek kényelmesebb legyen.”

10. Kapcsold ki a telefont az asztalnál

Hatalmas szívességet teszel magadnak és a házasságodnak, ha közös étkezéskor nem hagyod, hogy a telefonod elterelje a figyelmedet. Nem áll meg a világ, ha kikapcsolod egy órára, amikor csak a pároddal és a gyerekeiddel foglalkozol.

11. Pótold meglepetésszerűen, ha eltörik egy kedvenc tárgya

Ha látod, hogy odavan a napszemüvegéért, szerezz be egy pótdarabot belőle, hogy amikor esetleg eltörik, akkor hirtelen elő tudd rántani a rejtekhelyéről. Ezzel valószínűleg óriási örömet szerzel neki.

12. Bunkeridő

„Minden nap öt percre elrejtőzünk egy nagy takaró alá, mintha bebújnánk egy bunkerbe, és átbeszéljük, mi történt velünk aznap.”

 

2 0fb88

 

13. Emlékezz, mit szeret

Semmi sem mondja el jobban, mennyire szereted a másikat, mint a cselekedeteid. Figyelj rá, hogy mit szeret enni, inni, csinálni, és időről időre lepd meg egy-egy kedvencével, hogy emlékeztesd rá, mennyire fontos neked.

14. Mondj köszönetet a bocsánat helyett

Amikor bocsánatot kérsz, amiért megbántottad a másikat, arra kényszeríted, hogy állást foglaljon, hogy valóban haragszik rád, vagy hogy megbocsát. Viszont ha köszönetet mondasz neki, amiért ilyen türelmes veled, azt tudatod vele, hogy tudod, milyen hibáid vannak, és lehetőséget adsz neki, hogy elmondja, mennyire szeret.

15. Pihenjetek együtt

Rengeteg tanácsot olvashatsz arról, hogyan csináljatok együtt őrültségeket, de néha az a legjobb, ha hátradőltök, lerúgjátok a cipőtöket és bekuckóztok együtt a tévé elé.


16. A kis dolgokban rejlik a nagy varázslat

Például amikor elmegy zuhanyozni a párod, akkor egy törülközőt előmelegítesz neki a radiátoron, és azt adod oda, amikor végzett. Imádni fog az ilyen kis apró kedvességekért.

17. Add neki az utolsó falatot

Amikor lemondasz a kedvéért az utolsó és legfinomabb falatról, az felér egy szerelmi vallomással.

18. Csak beszélgessetek

Csak feküdjetek le egymás mellé az ágyba és beszélgessetek. Amikor meztelenül teszitek ezt, akkor sokkal mélyebb beszélgetésekben találhatjátok magatokat, mint más helyzetekben.

19. Táncoljatok

Mindenhol, ahol csak tudtok. Csak karoljátok át egymást és mozogjatok a zenére. Nem kell nyilvánosan, elég, ha otthon a nappaliban táncoltok, varázslatos hatása van.

20. Törődj a szüleivel

Amikor saját családot alapítotok, a szüleitek elhagyva érezhetik magukat. Lepjétek meg egymás szüleit egy látogatással, hívjátok el őket vacsorára hozzátok. Ha a párod azt látja, hogy törődsz a szüleivel, még jobban fog szeretni.

21. Készíts lesifotókat róla, amikor nem figyel

Mutasd meg neki, hogy mennyire örülsz neki és a gyerekeiteknek, küldd el ezeket a lesifotókat, írd hozzá, mennyire szerencsésnek érzed magad, hogy vannak neked. Ezek a kis gesztusok feldobják a napját.

22. Készítsd elő a fogkeféjét


„Csak annyit csinálok, hogy teszek egy kis fogkrémet a fogkeféjére, mielőtt felébredne. Amikor meglátja, mindig mosolyog tőle. Az apukámtól vettem az ötletet, aki ugyanezt csinálta az anyukámnak 38 éven keresztül.”

23. Csak legyél ott neki

Olykor nincs másra szükség, csak hogy ott legyél neki, fogd a kezét, és mondd el, hogy ő életed szerelme.

A makacs férj megelégelte, hogy felesége túl sokat foglalkozik a gyerekekkel, ezért 20 éven keresztül nem szólt hozzá.


Egy televíziós műsor miatt derült ki a japán házaspár bizarr problémája, Otou és Katayama Yumi 18 éves fia ugyanis azzal fordult a műsor készítőihez, hogy békítsék ki szüleit, akik már két évtizede nem beszélnek egymással.

A férfi annak idején állítólag azért makacsolta meg magát, mert úgy érezte, felesége sokkal több figyelmet fordít három közös gyermekükre, mint rá. A duzzogó férfi úgy megsértődött feleségére, hogy némasága azóta is, most már közel 20 éve kitart. A gyerekek beszámolója szerint az apuka velük mindig rendesen, kedvesen kommunikál, anyjukhoz azonban nem hajlandó beszélni – annak ellenére sem, hogy továbbra is együtt élnek házastársakként.

 

1 1 e703f


Édesanyjuk is ugyanúgy beszél a férfihoz, aki persze soha sem reagál a nő szavaira. A 18 éves fiú és 21, illetve 25 éves nővérei azt állítják, nem emlékeznek rá, hogy valaha hallották volna apjukat az anyjukhoz szólni.

A férfi azt mondja, nagyon féltékeny volt, mikor a gyerekek születésekor felesége elmerült a kicsik körüli teendőkben, a duzzogás pedig mára odáig jutott, hogy szerinte innen már nincsen többé visszaút. A műsor végén azért azt mondta, megpróbál tenni érte, hogy a jövőben ne legyen ilyen csendes a házasságuk.

Árulkodnak a jelek. Időben észreveszed?
A felnőtté válás kérdését nem lehet egyértelműen számokhoz kötni. Van, akit már gyerekkorában annyi tapasztalat ér, hogy kénytelen megerősödni, és felnőttként gondolkozni, van aki még 50 évesen is gyerek. Ennek is van jó meg rossz oldala is - írja a brightside.me.

Lehet valaki talpig férfi, és bolondos, de lehet valaki egyszerűen csak éretlen. Ha egy érzelmileg érett férfi van melletted, azt innen tudhatod:

1. Nem fogja kritizálni a megjelenésedet

Egy felnőtt és magabiztos férfinak nincsen rá szüksége, hogy lerombolja a párja önbizalmát, vagy kicsinyes megjegyzéseket tegyen a külsejére. Sokan ezt azért teszik, mert így akarják biztosítani, hogy a párjuknak ne legyen elég önbizalma, hogy elhagyja őket. Egy igazi férfi bókol a kedvesének, és bíztatja. E mellett is tud őszinte maradni.

2. Nem tolakodó

Ha igazán felnőtt valaki, akkor tisztában van magával, és így azt is tudja, hogy nem csak neki, de a kedvesének is szüksége van személyes térre. Nem akar lebeszélni a hobbijaidról. Nem fog piszkálni, amikor belemerülsz valamibe, és nem zavarja, ha a barátnőiddel is szeretnél lenni.

3. Szembenéz a problémákkal

Egy férfi nem futamodik meg a problémák elől, hanem szembenéz velük. Legyen az munkahelyi, vagy magánéleti. Egy férfi küzd! Ez persze nem azt jelenti, hogy keresi a bajt.

4. Érzelmes

Nem azt mondjuk, hogy egy talpig férfi végigzokogja az Oroszlánkirályt, de ha elég önbizalma van a férfiasságában, akkor az érzelmeit sem fél kimutatni. Mer romantikus és gyengéd lenni veled.

5. Tervez

Minden férfinak meg kell tanulnia terveket gyártani, és harcolni értük. Különben hogyan érezhetnéd mellette biztonságban magad? Ha felnőtt a párod, akkor valamilyen irányba folyamatosan halad. Aki nem tud tervezni, az a legtöbbször nem is megbízható.

6. Nem állít rangsort feleslegesen

Még tinédzserként vicces vitáknak ad teret, hogy a barátok, vagy a barátnő legyen az első helyen. Ha valaki felnő, akkor összetudja egyeztetni a kettőt.

7. Tisztel

Nem csak téged. Alapvető tisztelet és udvariasság van benne a világ felé. Egy férfi már nem kapkod és hadonászik minden után, mint a kisfiúk, és nem sért meg másokat feleslegesen. Leginkább, sosem bántana téged!

Egy Thököly úti eladó lakásban találtak rá egy hatalmas kandallóra a sarokban. A BÁV szakértői megállapították, egy nagyon ritka Zsolnay-darab lapult a lakásban, ami végül 26 millió forintért kelt el.


A negyven négyzetméteres lakást annak idős tulajdonosai akarták eladni, ezért értékebecslővel mérették fel, mennyit is kérhetnének érte.

 

1096847 thokoly ut 70 zsolnay oroszlan 01 mo 5454a
A ház kívülről (Fotó: Móricz István, Borsonline)

Ekkor derült ki, hogy a Zsolnay-kandalló elképesztően értékes, ráadásul története is romantikus. Magát a villát, amit később kisebb lakásokra osztottak fel, eredetileg Bónis Malvin színésznő kapta ajándéka egy rajongójától 1905-ben. Malvin később Zsolnay Miklóssal kezdett párkapcsolatot, ekkor kapta a kertbe a két oroszlánt, a majolika virágtartókat, majd amikor összeházasodtak, a negyven négyzetméteres férfiszobába építette be Zsolnay a gyönyörű kandallót. Annyira különleges darab, hogy a BÁV szakértői szerint egy hasonló darab díszítette valaha a Budavári Palota egyik legszebb, Szent Istvánról elnevezett termét is.

 

1096858 1113 a zsolnay2 724f9
A kandalló (Fotó: Borsonline)

Idővel a villát szétdarabolták lakásokra, a férfiszoba pedig, méreténél fogva külön lakásként lett leválasztva, ebben lakik most az idős házaspár. Egy aukción 26 millió forintért adták el a kandallót, ami több pénz, mint amennyit a lakásukért kaptak volna, ha eladják.

Zsolnay Miklós a Zsolnayk harmadik generációjának volt tagja, 1922-es haláláig élete a Zsolnay gyárról és a nőkről szólt. Malvinnal kötött házassága nagy botrányt kavart a családban, hiszen Malvin színésznő volt, ráadásul özvegy, egy gyerekkel. A kalandos szerelmi életet élő Miklós Malvint is otthagyta egy idő után, 1910-ben adoptálta lánytestvére gyermekeit, hogy a család neven tovább éljen, majd szifiliszben, és az azt követő elmebajban halt meg.

“Te túl jó vagy hozzám” – az ilyen béna szövegeken már rég túl vagyunk, most összegyűjtöttünk 18 szakítási indokot napjainkból.


1.Visszarakta a kiskanalat a cukorba, miután megkavarta vele a kávét.


2.A lakása a 8. emeleten volt és nem volt lift.

3.Volt egy anyajegy a szemhéján. Amikor csókolóztunk, egymás felé hajoltunk és rögtön látszott.Gyakran azt álmodtam, hogy az anyajegy beszél hozzám. .

4.Állandóan mondogatta a boltok neveit, amik mellett elhaladtunk kocsival.

5.Ugyanazt a dezodort használta, mint az anyám.

6.Négy nappal voltunk a szülinapom előtt és azt mondta, hogy vett nekem egy szép ajándékot. Tudtam hogy legalább 1 hónapig nem illik vele szakítani, ha vesz valamit, de nem bírtam volna ki még 34 napot ebben a kapcsolatban.

7.Csak csirkefalatkákat és sült krumplit volt hajlandó enni.

8.Nem hitt a holdra szállásban.

9.Megláttam egyszer messziről és észrevettem, hogy a feje túl nagy a testéhez képest.

10.Amikor felvételről néztünk valamit a TV-ben, nem engedte, hogy áttekerjem a reklámokat.

11.Minden alkalommal, amikor ásítottam, viccesnek gondolta, hogy bedugja az ujját a nyitott számba.

12.A szája úgy nézett ki, mint egy trapéz, amikor beszélt.

13.Ő evett a leghangosabban, folyamatosan nyitott szájjal rágott.

14.Egyesével ette a borsót. EGYESÉVEL!

Megvárta, amíg a pultos odafigyel rá, majd akkor kezdett el azon gondolkozni, hogy mit is rendeljen.

15.Túl lassan sétált. Egyszer hátrafordultam és több méterrel le volt maradva.


16.Nem vette le az alsónadrágját szeretkezés közben. SOHA!

17.Úgy járt, mint egy T-Rex.
+1 ráadás: Nem illünk össze szagilag.

Általában csak későn látjuk, hogy vannak áldozatok, amiket még egy kapcsolatért sem szabad meghozni!
Akár régi, akár friss a kapcsolatunk, vannak dolgok, amikből nem engedhet az ember. Mégis túl gyakran megtesszük, hogy aztán foghassuk a fejünket! De miért?

Talán a legnagyobb befolyást az új és izgalmas kapcsolatok adják, amikor mindent elborít a rózsaszín köd! Akárhogy is, ezeket a dolgokat kell mindig szem előtt tartanod!

1. Család

Soha senkinek nem lenne szabad hagynunk, hogy eltávolítson minket a családunktól! Csak mert a párod nem akar időt tölteni a családoddal, nem jelenti azt, hogy neked sem kell. Minden szerelem véget érhet egy napon, de a családod örök!

2. Az agyad

Vagyis bizonyos értelemben te. Bármilyen tudásod és tapasztalatod is van, sosem kellene kényelmetlenül érezd magad, hogy azt megosszad másokkal. Sokszor vagyunk olyan kapcsolatban, amikor úgy érezhetjük, hogy a tudásunkat rossz néven veszi a másik, mert esetleg ő kevésbé tájékozott és kellemetlenül érinti. Ez nem a te hibád, hanem az övé.

3. Stílus

Hányan alakulnak át a párjuk miatt. Természetes, hogy formál egy kapcsolat, és az is, hogy tetszeni szeretnél a kiválasztottnak. De mindig van az a határ, ami után már nem te vagy te. Ezen ne lépjünk át, mert nem éri meg!

4. Látásmód

Máshogy vélekedtek dolgokról? Más módszerrel közelítetek meg egy problémát? Nem baj. Ez így egészséges. A probléma ott kezdődik, amikor valaki kijelenti, hogy a te módszered alapjaiban véve hibás, és így a gondolkodásodat is megakarja változtatni.

5. Önbizalom

A kapcsolat két dolgot tud nagyon csinálni az emberrel. Az egyik az önbizalmunk magaslatokba való emelése, a másik pedig ennek a földbetiprása. Ha egy kapcsolat elveszi az önbizalmadat, akkor az sosem fog működni!

6. Vallás

Kényes kérdés. Mi van, ha más a vallásotok, másban hisztek? Te az angyalokban és a lélekben, ő meg a számokban? Ha egy jó kapcsolatban vagy, akkor ez nem probléma. A nézeteitek kiegészítik egymást és tanultok egymástól. Ha valaki megszállott és rád akar erőltetni egy vallást, attól menekülni kell!

7. Barátok

Lemondanál a barátaidról, mert a párod nem szereti őket? Ha szerelemes az ember, akkor még erre is hajlamos. Később mindenki megbánja!

8. Étkezés

Mindenkinek megvannak az étkezési szokásaik. Ki sósan szereti, ki édesen. Ez nem egy tudományos kérdés. Ahogy szereted, úgy szereted és kész! A kulcs, hogy figyeljünk a másikra, és hagyjuk, hogy úgy élvezze a dolgokat, ahogy megszokta, és neki olyat és úgy főzzünk! Ez is olyan, mint a stílus. Ha lemondasz róla, kevesebb leszel.

9. Egyéniség

Összefoglalva ne akarj más lenni! Ha nem azért szeretnek, aki vagy, akkor nem szeretnek! Sokan hiszik, hogy csak meg kell változzanak, és akkor minden helyreáll. Nem fog. Csak akkor van minden a helyén, ha te, te vagy.

10. Kedvesség

Ha azt veszed észre, hogy a partnered mellett egy mogorva és házsártos ember lett belőled, akkor változtatni kell!

A há­zas­ság vége saj­nos min­dig szív­fáj­da­lom­mal jár. De egy idő után el­kez­ded vi­lá­go­sab­ban látni, mit kel­lett volna más­kép­pen csi­nálni. Akár ta­nul­hatsz is a tör­tén­tek­ből.


Egy új partner nem garancia a boldogságra

Senki sem tökéletes, és ha elkötelezed magad valaki mellett, előbb-utóbb az idegesítő tulajdonságait is látni fogod. A szomszéd rétje nem feltétlenül zöldebb, csak lehet, hogy ők több munkát fektettek a kapcsolatukba.


Legyen karriered!

A háztartásbeli nők nagy bajba kerülhetnek, ha tönkremegy a kapcsolatuk. Mindenképp tanulj valamit, amiből meg tudsz élni, ha bármi okból egyedül maradsz.


A házasság néha kemény meló, de ez így van rendjén

Lesz olyan helyzet, amikor úgy érzed, nem szereted a párodat – különösen a nehéz időszakokban. Ezek azok a periódusok, amelyek szorosabbra fűzhetik a kapcsolatotokat, vagy épp elválaszthatnak benneteket egymástól. A szerelem néha választás kérdése, és van olyan eset, hogy tudatosan kell mellette döntened.

 

620x0 8 ddadf


Ne feledd az esküdet

A házasság nem statikus dolog, hanem egy szövetség, amelyikre felesküdtetek – ezt kell minden nap újra és újra megvalósítanotok, és akár a legkisebb gesztusokba is belevinnetek. Írjátok le az esküt, amit a templomban vagy a házasságkötő teremben elmondtatok, és akár a falra is kitehetitek, hogy minden nap lássátok.

Törekedjetek az egyenlőségre

A legjobb házasságok azok, ahol a partnerek egyenlőek, és egyiküknek sem kell feladnia önmagát a másik kedvéért. Mindkettejük karrierje ugyanolyan fontos, mindkettejük véleményét meghallgatják, és figyelembe veszik a döntéseknél.

A hűtlenség nem mindig a jelent válást

Előfordulhat olyan helyzet, hogy valamelyik házastárs szexuálisan vagy érzelmileg kikacsint a kapcsolatból. Ám ha szeretitek egymást, ez nem feltétlenül kell, hogy a kapcsolat végét jelentse. Lehet, hogy épp ez a trauma nyitja meg az utat az őszinte beszélgetéshez.


A házasság nem old meg semmit

Ha szingliként nem tudod, mihez kezdj az életeddel, házasként sem fogod varázsütésre kitalálni.

Van, amit a párod sem adhat meg neked

Ne várd tőle, hogy kiegészítsen – egyedül is egésznek kell lenned.


Ne vessz el a kapcsolatban

Először magadnak adj, mert másnak csak akkor adhatsz, ha nem vagy kizsigerelve. Legyen időd magadra, ne vessz el teljesen a kapcsolatban. Tartsd meg a személyiségedet, fejlődj, legyen saját érdeklődésed, barátaid, szokásaid.

Nem minden a párod hibája

Vállald a felelősséget azért, ami a házasságodban történik. Ha kell, változz, és ettől a partnered reakciója is változni fog.

Az a gondolatmenet se semmi, amivel magyarázza...

Várkonyi Andi Micsoda nők! című műsorában érdekes témát boncolgattak a vendégek. Nevezetesen, hogy ki tartott már egyszerre több vasat a tűzbe. Már az is meglepő, hogy Várkonyi Andinak volt olyan, hogy több pasi volt egyszerre az életében, de hogy Vastag Csaba szerint ez nem is nagy dolog?!

 

Dúl a szerelem Mici és Krisztián között. A ValóVilág Powered by Big Brother két játékosa szinte elválaszthatatlan, minden idejüket együtt töltik. Míg a játék ideje alatt Krisztián édesanyja még nemtetszését fejezte ki fia választottjával szemben, azóta megkedvelte a szőke lányt.


"A világon nem az alapján kell megítélnünk valakit, hogy mit tett a múltban. Micit megkedveltem, ő egy belevaló csajszi. A családba is hamar beilleszkedett, remélem, sokáig együtt maradnak, illenek egymáshoz. Látom Krisztiá­non, hogy boldog, és nekem ez a legfontosabb" – árulta el Kati, aki azt is elmondta, hogy a játék vége óta Krisztián sok időt tölt Miciéknél, így kevesebbet találkoznak, de telefonon mindennap beszélnek egymással.

Sőt azt is sikerült megszervezni, hogy Kriszitánék a szentestét is náluk töltsék majd.

Hazánk celebjei is megérik a pénzüket... Hollywoodot megszégyenítő módon megy az “egyik ágyból ki, a másikba be” játék. Összegyűjtöttük a legnagyobb trófeagyűjtőket:

Hajdú Péter, műsorvezető, olyan nőket tudhat a háta mögött, mint például a Szomszédok Julcsijaként megismert Ábel Anita, a Big Brotherben debütáló Horváth Zsanett ill. a 90-es évek szépségideálja, Bálint Antónia. Végül Sarka Kata lett a befutó, aki kislányt szült neki.

Bochkor Gábor, Sláger Rádió műsorvezetője. Ágyában Csisztu Zsuzsa, Dobó Kata mellett Tornóczky Anita, Osvárt Andrea és Molnár Anikó is megfordult. Végül Várkonyi Andrea mellett kötött ki, aki egy kislánnyal ajándékozta meg.

Debreczeni Zita is Majka figyelmében sütkérezhetett egy ideig. A modell egyébként a műsorvezető Harsányi Leventét hagyta ott Majka miatt. Majd Kedves Ferenc milliárdos üzletember oldalán is megjelent,aki egyébként a playmate Bódi Sylvi exe. De most már a híres olasz szakács, Gianni Annoni oldalánmutatkozik, ahol hamarosan talán esküvő is lesz.

Na, de ki tudja ezt már kibogozni....
És van még tovább is.

De szerintem ez az átlagembereknél is így megy, csak azt a sajtó nem veri nagy dobra. Szóval az vesse rájuk a legnagyobb követ, aki még nem esett át ezen.