Love (265)

Rengeteg időt töltünk azzal, hogy azonosítani próbáljuk az emberi kapcsolatainkat. Szereplők jönnek és mennek az életünkben, mi pedig csak kapkodjuk utána a fejünket, most ez egy egy éjszakás kaland volt, esetleg a Nagy Ő, vagy csak valaki, aki átsegített egy rossz időszakon? Honnan ismerszik meg a szenvedély és a mély érzelem közti különbség?


Pláne egy friss kapcsolat elején nehéz ezt megítélni, amikor az illető berobban a mindennapokba és szépen felkavarja magával még az utolsó nyugvó kis porszemet is. Teljesen normális, hogy eleinte tanácstalanul állunk a helyzet előtt, és nem tudjuk mi is történik pontosan. Ilyenkor jobb hátradőlni, és kiélvezni azt a néhány hetet, amikor minden fenékig tejfel és méztől csöpög minden találkozás, nem kell értelmet látni az érzelmekben.


A legoptimálisabb esetben a szenvedély és a szerelem kéz a kézben jár, együtt húzzák egymást, erősödnek, így dagadunk mindkettőtől egy nagy boldog lufivá... ami persze előbb utóbb kidurran. Akkor rájövünk, hogy a társunknak is vannak szépséghibái, eggyel nagyobb hisztérika, mint azt eleinte gondoltuk, vagy lehull a lepel egy csomó rossz szokásról. Egy szóval: elmúlik a rózsaszín köd.

 

jg d21fa


Sok esetben a vonzalom kap először helyet a férfi és a nő között. Az ösztön győz, elborítanak a hormonok, megváltozik a vérkeringésed, csak azt látod magad előtt célként, hogy elvessz a másikban. Hasonló lenne a szerelemhez? Talán, de a szerelmes ember feltétel nélkül rajong megszépült párjáért. Ehhez idő kell, hogy kialakuljon, áldozatok és érzelmi érettség.

 

bg eae14


Különbséget akkor lehet tenni, amikor a testi vonzalom alább hagy és eltelik idő. Amikor már nem tudtok újat mutatni egymásnak és mégis arra a jól bevált, otthonos rózsaszín maszlagra vágysz, amit csak egy valaki biztosít számodra. Rángathatja távolság, hónapok, évek, ott legbelül mégsem változik semmi. Ha őszintén figyelsz a partneredre és képes vagy józanul szemlélni a jeleit könnyedén felismered az érzéseit.

 

gh 60852


Aki a szenvedélyt látja benned, nem próbál leásni, nem kíváncsi az igazi énedre. Ettől függetlenül persze habzsol, magasztal és szerelmes... csak éppen a testedbe. Nem kell az ilyen kalandokat elítélni, ha állandóan mindenkiben az igazit látnánk beleőrülnénk az érzelmekbe.
Ellenben aki szerelmes, az csak rád figyel. Meg akar veled osztani mindent, elsőbbséget élvezel, tiszteletben tart, be akarja veled barangolni az egész világot. Mindkét út egyszerre bonyolult de járható. Jó utat mindenkinek!

Mindig is híres volt Majka arról, hogy kendőzetlenül elmondta a véleményét egy-egy kérdésben. Nem volt ez másként akkor sem, amikor a hosszú párkapcsolat titkáról faggatták


Hét éve él boldog párkapcsolatban Majka és Dundika. Az ózdi rapper ennek kapcsán volt a Mokka vendége, ahol a műsorvezetők, Mádai Vivien és Istenes László arra voltak kíváncsiak, vajon mi a hosszú párkapcsolat titka. Majka elég egyértelmű választ adott: a türelem és a sze*. „Szerintem ha a türelem megvan, akkor már nagy baj nem lehet.

Tényleg ott megy el a dolog...” – vélekedett Majoros Péter.
„Hét éve toljuk a szekeret, időközben két utassal” – írta Facebook-oldalán az évforduló alkalmából Majka, aki nemrég azt is elárulta követőinek, hogy mi volt a kis Olivér első szava.

fff d5437

 

 

A partner intelligenciája a legfőbb tényező, ami miatt a férfiak félnek elcsábítani egy nőt. A mai világban a nők elfogadják a nőiességüket, de ugyanakkor harcolnak a saját jogaikért és támogatják a feminizmust. Függetlenek és erősek, és pont ezek a tulajdonságok azok, melyek eltávolítják őket a férfiaktól.

A férfiak több okból is menekülnek a túl intelligens nőktől. Ha neked is ugyanilyen tapasztalataid vannak, valószínű, nem csak az elképzelésedben van ez így. A férfiak számára a nő intelligenciája az a tulajdonság, ami miatt nem mernek kezdeményezni, nem mertnek elcsábítani egy nőt, és ez az a tulajdonság, ami miatt egy nőt hajlamosak kevésbé vonzónak is látni.

Egy friss kutatásból kiderült, hogy az első randik alkalmával a férfiak bizony vonzódnak az intelligens nőkhöz, azonban hosszú távon mégsem gondolják azt, hogy megfelelő partner válhat belőlük.

A kutatók 105 férfi bevonásával végezték a felmérést, és különböző feladatokon keresztül vizsgálták őket. Erre készítettek egy forgatókönyvet, melyben nők által megoldott feladatokat oldattak meg velük. Voltak olyan nők, akik sok féle feladatban túlteljesítették a kutatásban részt vevő férfiakat – mint például különböző matematikai vagy idegen nyelvvel kapcsolatos feladatokban. Ezután a kutatók arra kérték a férfiakat, hogy képzeljék el azt, hogy ezek a nők intim partnerükké válnak.

Még ha kezdetben a férfiak azt nyilatkozták, hogy vonzódnak az intelligens nőkhöz, mégis pont ez az a tulajdonság, ami zavarba hozta őket. Amikor azzal a nővel találkoztak, aki a feladatok alapján intelligensebbnek bizonyult náluk, sokkal visszahúzódóbban viselkedtek, mint egy olyan nővel, aki kevésbé teljesített jól az intelligencia feladatokban. Azok a nők, akik jobban teljesítettek a férfiaknál a feladatokban, kevésbé voltak vonzóak a férfiak számára.

Tudományosan bizonyított az, hogy az intelligens nők többsége egyedül éli a mindennapjait és nagyon kevesüknek van egy stabil párkapcsolata. Korábban már több kutatásból is kiderült az, hogy a férfiak nem mernek kezdeményezni akkor, ha a nőnek magas az IQ szintje. Ebben az esetben a férfiak a nők intelligenciáját problematikusnak találják.

Ha megismerkedtél egy férfivel, és úgy érzed, nem passzol hozzád intelligenciában, vagy épp nem tudtok közösen semmilyen komoly témáról beszélgetni, és ha emiatt még nem is szeretne veled egy komoly kapcsolatot, azt mondván, hogy túl okos vagy és ő ezáltal kisebb rendűnek gondolja magát, ne bánkódj! Ha egy férfi nem szereti az agyadat, az intelligenciádat, akkor semmilyen joga nincs hozzád.

 

ededd 5482a

Úgy tűnik, új barátnő van a láthatáron az énekes életében.

Justin Bieber (23) egy titokzatos barna szépséggel mászta meg a hollywoodi hegyeket. Mint kiderült, az énekes oldalán a modell Audreyana Michelle látható. Míg a lány még egy vékony dzsekit is viselt a napsütésben, addig Bieber még pólójától is megszabadult.

 

cdcd 95042
Megtalálta következő barátnőjét az énekes?/Fotó: Northfoto


Nem ez az első alkalom, hogy Bieber nem bírja a hőséget. Mostanában még a boltba is félmeztelenül látogat el. Erről ő maga is osztott meg egy képet

A post shared by Justin Bieber (@justinbieber) on

 

 

Ezáltal kicsit jobban megismerheted önmagad.
Válassz egy szívet!

 

ya 6d75a


Melyik jellemez a legjobban?

 


Első szív
Határozott, ugyanakkor őszinte ember vagy, ha a szögletes, egyszerű, piros szívet választottad. Mindig elmondod a másiknak, mit gondolsz, nem szereted a köntörfalazást. Ha megtetszik neked valaki, minél hamarabb tudatod vele, hogy elkezdődhessen a kapcsolatotok. Amennyire rühelled a titkokat, a hazugságot, annyira közel állnak a szívedhez a vidám, együtt töltött pillanatok, a kalandok, az élmények. Igyekezz néha kiengedni a kezedből a gyeplőt, a párod néha szeretne irányítani!

Második szív
Az arany bevonatú szív tetszett a legjobban? Akkor te egy olyan ember vagy, aki nagyon ad a külsőségekre. Szereted a luxust, a szép dolgokat, az egységet, a harmóniát és igyekszel mindent meg is teremteni magadnak. És ha már te ilyen „tökéletes” vagy, a partneredtől is ugyanezt várod el. Egyértelműen a külső alapján ítélsz, ha valaki nem fog meg a kinézetével, az ápoltságával, nem pazarlod rá az idődet. Arra vágysz, hogy ha megjelensz valahol a pároddal, akkor minden szem rátok szegeződjön. Vigyázz: a szép külső néha csúf belsőt takarhat.

 

ede 1b936

A választott szív elárulja, milyen vagy a szerelemben

Harmadik szív
A mintás szívecske nagyon egyedi, nagyon különleges, pont olyan, mint te. Senkihez sem vagy fogható, mindig a magad útját járod, keresed az újdonságot, a kalandot, a mást. A megfelelő pár számodra egy hozzád hasonló kalandor, aki lépést tud tartani a tested és az agyad tempójával. Számodra a párkapcsolat halála az állóvíz, nem szeretsz egy helyben ülni, unatkozni, ilyen esetben mindig azt érzed, hogy nem élsz, nem éltek. Figyelj csak! Előbb vagy utóbb úgyis le kell nyugodnod egy kicsit - ne félj tőle!


Negyedik szív
A rózsákkal díszített szív romantikus lélekre utal. Hiába vagy felnőtt, gyermeki éned egy kis része még most is benned él: odavagy a virágokért, hiszel a szőke hercegben, aki fehér lovon érkezik hozzád, szeretsz álmodozni és persze szerelmesnek lenni. Ha megtalálod a megfelelő, hozzád illő embert, nagyon tudod szeretni, nagyon tudod élvezni, hogy ennyire boldog vagy. Bújós cicává változol és szinte sugárzod magadból a cukiságot. Néha azért egy kis határozottság, keménység nem ártana, nem gondolod?

 

fffffff 8daa3
Rád igaz a jellemzés?

Ötödik szív
Az aranyszalaggal átkötött szív olyan, mint egy ajándék, ezzel pedig pont a te egyik kedves szokásodra utal: az ajándékozásra. Egyike vagy a legkedvesebb, legbarátságosabb embereknek, akik élnek a Földön. Mindig adsz, mindig keresed, hol tudnál segíteni a másiknak. A párkapcsolataidban is ilyen vagy: a végtelenségig szereted a partnered és mindent megadsz neki, amire csak szüksége van. Imádod a gyerekeket, nagy családra vágysz, a szeretteid, barátaid számodra mindennél fontosabbak.

Hatodik szív
A hatodik szív olyan, mintha egy jégfal zárná körül - ismerős? Neked is gyakran mondják, hogy jégkirálynő vagy, igaz? Nagyon nehezen engedsz közel magadhoz bárkit, főleg a párkapcsolatok terén vagy óvatos. Nagy fába vágja a fejszéjét az, aki meg akar hódítani téged: hosszas ismerkedés előzi meg azt, hogy megnyílj, hogy szeress, hogy megbízz. Persze, ha egyszer odaadod magad az aktuális kedvesednek, leolvad rólad a jég és megnyugszol. Bár nem vagy nagyon romantikus alkat, hiszel az igaziban, így nem is jellemző rád az, hogy egyik viszonyból a másikba ugrálnál.

Azután, hogy kiestek, a Való Világ Powered by Big Brother játékosai egy ideig a villán kívül is egy párt alkottak. Egy ideje azonban különváltak, hogy most újra egymás karjaiban keressék a boldogságot.


VV Dina és VV Lóri a Való Világ Powered by Big Brother széria alatt, a játék közben szerettek egymásba. Mindketten viszonylag hamar távozni kényszerültek a luxusbörtönből, ám ez egyáltalán nem zavarta őket, hiszen alig várták, hogy végre a való világban is együtt lehessenek.

Csakhogy az idill nem tartott sokáig: néhány hónapja VV Dina és VV Lóri bejelentették, hogy útjaik különváltak. Akkor azt mondták, bár szeretik egymást, úgy érzik, az lesz mindkettőjüknek a legjobb, ha nem találkozgatnak. Most azonban úgy tűnik, a szerelmesek ismét egymásra találtak, ezt tegnap jelentették be Dina Instagram-oldalán.

„Újra együtt. A szakításunk után, és úgy gondolom mindkettőnk nevében beszélek, nagyon sokat gondolkodtunk a kettőnk kapcsolatán. Sokat gondolkodtam/gondolkodtunk azon, min kéne változtatni, hogyan is kéne jobbá tenni ezt a kapcsolatot. Végül arra a döntésre jutottunk, hogy jobb együtt lenni, mint egymás nélkül” – írta VV Dina.


 

Egy 18 éves fiú randevúzik egy lánnyal. A fiú kisöccse meg akarja tudni, milyen egy randi, elbújik a csomagtartóban. A fiatal pár kihajt a város szélére.


Egy 18 éves fiú randevúzik egy lánnyal. A fiú kisöccse meg akarja tudni, milyen egy randi, elbújik a csomagtartóban.

A fiatal pár kihajt a város szélére.


– Na, igen vagy nem? – fordul a fiú a lányhoz.
– Hát nem! – így a lány.
– Jól van, akkor én hazamegyek kocsival, te pedig kiszállsz és mehetsz vissza gyalog.

Másnap a 6 éves kisfiú randevúra hívja a kis szomszédlányt. Felülteti a bicikli csomagtartójára és kihajtanak az erdőszélére.

Megkérdezi a kisfiú a kislánytól:
– Na, igen vagy nem?
– Hát ez meg mit jelent? Legyen igen!
– feleli a kislány. – Tudtam, hogy pechem lesz!
– sóhajt fel a fiú.
– Itt a bicikli, menj vissza vele, én meg megyek gyalog.

Hajdú Péter és Sarka Kata kapcsolatuk vége után csak a gyerekek miatt tartották a kapcsolatot, ám a legújabb hírek szerint egyre közelebb kerülnek egymáshoz.


Hajdú Péter és Sarka Kata kapcsolata tavaly nyáron ment tönkre, és úgy tűnt, semmi remény a békülésre. Az egykori álompár csak a gyerekek miatt tartotta egymással a kapcsolatot, de ezen kívül nem beszélgettek. Úgy tűnik azonban, hogy talán mégis rendeződik a viszonyuk, múlt héten legalábbis erről szóltak a hírek, a legfrissebb információk szerint pedig már találkozgatnak is egymással

 

a 28770
Sarka Kata és Hajdú Péter újra találkozgatnak?
Forrás: Facebook/Sarka Kata


A Story Magazin állítja, hogy egyre többször látják együtt újra Pétert és Katát, az új felállásról a párhoz közel álló barát nyilatkozott a lapnak. "Mi, akik közelről szemléljük Kata és Peti kapcsolatát, közelről látjuk, hogy egyikük sem boldog.
Kata sem találja a helyét, és Péter is csak színleli, hogy jól érzi magát.
Ráadásul mostanában volt néhány találkozójuk egymással, amit ha nem is tekinthetünk randevúnak, mégis jó hangulatban telt" - mondta az ismeretlen barát.

Nati helyzetét is vázolta az apja.

Berki Krisztián nyíltan beszélt érzéseiről a Mokkában. Az önazonosságról, arról, hogy Pamelával milyen most a kapcsolatuk és arról is, Nati hogy éli meg, hogy mindennapjaik a kamerák előtt zajlanak. Elhangzott egy mondat, amiből kiderült egy nagy kő esett le Berki és Pamela szívéről is, hogy most nem lesz esküvő.

Krisztián bevallotta, nem sérült a kapcsolatuk, mert a döntés közösen hozták meg Pamelával!

 

 

Sok mindent elárul két ember kapcsolatáról, hogyan ölelik meg egymást. A testbeszéd igen pontosan megmutatja, hogyan is álltok egymáshoz, legyen szó párkapcsolatról vagy szimpla barátságról. Vagy éppen többről? Nos, a legapróbb eltérések is árulkodóak azzal kapcsolatban, hogy mi is van köztetek, mennyire bíztok egymásban, mennyire vagytok egymásnak fontosak.


HÁTULRÓL ÖLELÉS, A MÁSIK DEREKÁNAK ÁTKAROLÁSÁVAL

Ha a partnered hátulról öleled meg, különösen kedves kapcsolat van köztetek, amely nem sok pár között figyelhető meg. Ez nem csak a ‘cukiságról’ szól, ez a testbeszéd arról árulkodik, hogy valódi védelmező társa vagy szerelmednek. És mint a jó dolgokat az életben, őt sem akarod elengedni.

o8 2ded8

 


HA A PÁROD ZSEBÉBE TESZED A KEZED ÖLELÉS KÖZBEN
Egyértelmű jele annak, hogy kapcsolatotokat biztosnak érzed. Nem csak biztosnak érzed magad benne, hanem nyugodtnak is. Ez egy nagyon erős kombináció.

o7 cbca2


ÖLELÉS, HÁTVEREGETÉSSEL
Ez leginkább egymást támogató barátokra jellemző, nem a meghittség vagy a fizikai vonzalom vezérli. Legtöbbször barátok ölelik meg egymást így.

o6 33635


HA ÖLELÉS KÖZBEN EGYMÁS SZEMÉBE NÉZTEK, VALÓDI ÉRZELMI KÖTELÉK VAN KÖZTETEK.
Ha egymás szemébe néztek ölelkezés közben, azt jelenti, hogy abban a pillanatban az ölelés az egyetlen dolog, amivel törődtök. Semmi más nem számít.

o5 b8a5f

 


HA A PARTNEREDET A VÁLLÁT ÁTKAROLVA ÖLELED MEG, NINCSENEK KÖZTETEK BIZALMI HIÁNYOSSÁGOK.
Teret adtok egymásnak, mégis közel álltok egymáshoz. Ez nem egy gyakori dolog a kapcsolatokban, nagyon is jót jelent.

o4 76a5c

 


A HÁTULRÓL ÖLELÉS NEM MINDIG JELENT JÓT.
Kellemetlen, erőszakos mozdulatok, például a karok leszorítása igazán elkedvetlenítőnek számít. Egyértelmű jele annak, hogy a két ember kapcsolata közel sem kiegyensúlyozott és kellemes.

o3 8af41


TÁVOLSÁGTARTÁS
Mindenki tudja, ez mit jelent. Nem vagytok egy hullámhosszon, egyikőtök vagy éppen mindketten elégedetlenek vagytok. Valószínű, hogy a személyiségetek nem illik egymáshoz.

o2 99af4

 


A TERPESZ-EMELÉS
Ha a partnered ‘rádugrik’, némileg terpeszbe tett lábakkal (ne gondolj semmi rosszra), érzéki kapcsolatot jelent, és tagadhatatlanul megvan köztetek a kémia, nem is kevés.

o1 02f04

12 furcsa és bizarr gyorsulási verseny, amelyhez foghatót nem mindennap látni

Egy gyorsulási verseny tökéletes módja lehet annak, hogy megpróbáltassuk magunkat és szeretett…

Ilyen kockás hasa is lehet 55 évesen

Az 55 éves Kovács „Koko” László életének már kiskölyök kora óta része a sport Legelőször a foci…

Azt gondolják, csak egy közönséges szikladarab a hegyen. De amikor kinyitják az ajtaját… (fotók)

Zseniális! A svájci Alpok nagyon híres a szépségéről, és hihetetlenül népszerű a természet…

Majka kisebbik fia egy igazi vigyorbomba

Mióta megszületett Majka és Dundika második gyermeke, immár két ördögien aranyos kisfiún…