Járgányok (93)

A Road Roller névre hallgató Youtube csatorna egy nemrégiben indult kezdeményezés, ahol a csatorna készítői egy 12 tonnás úthenger segítségével mutatják be, mire is képes a nyers erő.

Mivel a csatorna még csak 2 hónapja indult, ezért egyelőre csak kb. két tucat videót találunk pillanatnyilag, ezek közül igyekeztünk kiválasztani nektek a legérdekesebbeket, amelyeket alább láthattok.


1. LCD monitorok.2. CO2 palackok.3. 106 centis televízió.4. Gumikacsa kilapítás.5. Rubik kocka6. Komplett asztali számítógép.7. Sakktábla + bábuk.


 

A balra nagy ívben kanyarodás mellett, a másik nagy autós megpróbáltatás a parkolás, mely ha valakinek megy, akkor az profin csinálja, ha viszont valaki a fenéért sem akar ráérezni a precízen és óvatosan parkolás mikéntjére, akkor az közvetlen veszélyt jelent minden más autós számára.


Persze számos parkolássegítő rendszer létezik már manapság, néhány autó már akár be is parkol helyettünk. William Liddard kanadai mérnök azonban egy teljesen új, eddig ismeretlen utat kezdett el bejárni, melynek már jól látható (és nagyon biztató) eredménye is van.

Túl sokat persze még nem tudni a fejlesztés alatt álló rendszerről, hiszen egyelőre fejlesztés alatt áll, azonban ha elkészül és szélesebb körben elterjed, akkor elviekben akár úgy is elképzelhető, hogy a jövőben úgy fogunk parkolni járműveinkkel, hogy a kerekeket el sem kell forgatnunk egyenes állásból.

Az egészről természetesen videofelvétel is készült, ami első ránézésre olyan kicsit, mintha csak egy optikai csalódást látnánk, pedig valójában csak a Liddard Wheels névre keresztelt rendszert láthatjuk rajta működés közben, melynek a segítségével a kerekek nem csak előre vagy hátra, hanem akár oldal irányban is mozgathatók.


 

Néhány képet és egy videót is közzétettek a Williams 2017-es versenyautójáról.


A Williams volt az egyedüli csapat, amely nem fedte fel a bemutatójának időpontját, a többi istálló a jövő héttől kezdi leleplezni az új járgányokat. Nagy meglepetésre az FW40-est mindenkinél hamarabb bemutatták, legalábbis egy közel valós változatát. A kocsin jól láthatóak a 2017-es szabályváltoztatások eredményei, pl. a kerekek is szélesebbek lettek.

A Williamseket a brazil Felipe Massa és a kanadai Lance Stroll fogja vezetni.

Hogy tetszik?


 

11 zseniális autós megoldás ami jobbá fogja tenni a napjaidat


Praktikus megoldások arra az esetre, ha sok időt töltesz az autóban.

otl b4bf4

Egy férfi évtizedeken át első emeleti lakása hálószobájában tartott egy 1957-es Ferrari 250GT PF Coupét, mert úgy érezte, hogy így tudja a leginkább megóvni. Az ügy azután kapott nyilvánosságot, hogy a tulajdonos nyugdíjba vonulása után úgy döntött, nincs értelme már tovább porosodni hagyni az autócsodát.

Az új tulajdonos nem kicsit lepődhetett meg azon, hogy egy első emeleti lakásban volt az autó technikai ellenőrzése, már csak azért is, mert a cél ellenére a hálószobában tartott autó egyáltalán nem maradt kifogástalan állapotban. A UPI cikkében talált videón jól látszik, hogy az autóról leszerelték a kerekeket, és több alkatrész is hiányzik róla, ám lehet, hogy csak a gondos tulaj szerelte le azokat.

 

1161237 screen shot 2017 02 07 at 143400 6e33e


Az új tulajdonos azt is elárulta, hogy a régi egy nagy lukat vájt a falba, hogy a lakásba juttassa az autót, vagyis erősen át kellett alakítani a kis kaliforniai lakást ahhoz, hogy abban helye legyen egy autónak.

Nem is olyan rég egy ugyanilyen példányt adtak el Párizsban 750 ezer dollárért (210 millió forint), ám azt nem tudni, hogy az új tulaj mennyit áldozott a lakásban tartott Ferrariért.


http://launch.newsinc.com/share.html?trackingGroup=69016&siteSection=unitedpress&videoId=31934677

 

Dubaj utcáin, parkolóiban egyre több az elhagyottan porosodó luxusautó.


A jelenség oka, hogy a gazdasági összeomlás következtében rengeteg helyi lakos, illetve bevándorló hagyta el sietve Dubajt az adósságaik elől menekülve. Luxusautóikat az utcákon, vagy épp a repülőtér parkolójában hagyták, és soha többé nem tértek vissza. Akadnak olyan járművek, melyekben a slusszkulcsot is benne hagyták, vagy épp a szélvédő alá tették az autó papírjait, esetleg egy üzenetet.


A luxusautók olykor hónapokon keresztül ácsorognak elhagyatottan, a helyi lakosok pedig gyakran panaszkodnak, hogy zavarja őket a porosodó járművek látványa. Az autókat általában a rendőrség szállíttatja el, végül pedig árveréseken találnak új gazdára.

14 alkalom, amikor a kamionok 10-szer akkora dolgot szállítottak, mint a saját méretük. A tizenegyediktől leesik az állad!


A szállítás kulcsfontosságú a társadalmunk infrastruktúrája szempontjából, de néha a szállítani kívánt dolgok nagyobbak és nehezebbek, mint egy átlagos ház. Hatalmas munka a mérnököknek megszervezni ezeknek a hatalmas tárgyaknak a szállítását.

Mi történik, ha egy többezer tonnás hajót vízre bocsátanak? Lesz egy kis hullámverés...


A M.V. Greenland cseppfolyós gázzal hajtott szállítóhajó egy perc alatt ért a helyére, miután két másik hajó odahúzta. Még jó, hogy a szervezők lezárták a csatorna melletti útszakaszokat, mert olyan helyzet állt elő, mint amikor egy túlsúlyos ember beleveti magát a kádba. Néhány néző menekülőre is fogta a hatalmas hullám láttán...


 

Férje halála óta nem nyitotta ki a garázst az a homonnai nő, aki nemrég szembesült a szomorú igazsággal. A kocsi nem lett meg, de a tettes igen.


Egy éve ellopták egy homonnai nő kocsiját, ám a bűncselekményt csak most fedezte fel a károsult. Az autót ugyanis egy garázsban tartotta, a háza közelében, de az idős nő a férje halála óta nem is nézett az autó felé.

„Megyek a garázshoz, kinyitom az ajtaját, az autó pedig nincs sehol” – mesélte az idős nő a parameter.sk szerint.

A tettes viszont hamar meglett, mint kiderült, a járművet saját fia vitte el, majd 300 euróért eladta.

A szlovák rendőrség szerint a férfi beismerte tettét, anyjának azonban azt mondta, hogy csak 150 euróért adta el az autót. A férfi ellen lopás és csalás vádjával indítottak eljárást, amennyiben beigazolódik bűnössége, akár kétéves szabadságvesztésre is ítélhetik.

Egy hihetetlenül vakmerő férfi, Beró, a Dunán kocsikázott platós autójával.


A videót a 444.hu vette észre a Facebbokon. A kisfilmen az látható, ahogy Beró büszkén végigszáguld a jeges Duna egyik partjáról a másikra.

Azért, ha lehet más ne csinálja ezt utána, mert már olvadásnak indult a jég, így több helyen vizesedik.

 

 

Egy fiatal srác már most 24 óra elteltével meghódította 4 trükkjével az Internetet! Jobb ha Te is előkészítesz egy lufit!

Egy fiatal srác 24 óra alatt már szinte meghódította a netet! Hisz a 4 trükkös videója csak tegnap…

A szórakozásból sosem elég! Na de ennyire?:D Ez azért már nem kis dolog valljuk be!

Kínában nem szoktunk csalódni, ha ha valaki nem ezt a véleményt adja, akkor annak most megváltozik…

22 fura indok férfiaktól, hogy miért szerettek bele egy nőbe

A Thought Catalog férfiakat kérdezett meg arról, melyik volt az a váratlan pillanat, illetve mi…

El­ké­pesztő fi­a­ta­lok: miért büdös a munka az új vil­la­la­kók­nak?

Nyolcan köl­töz­tek be a szom­bati vil­la­nyitó estén, hi­he­tet­len ka­rak­te­rek gyűl­tek össze…
×