Járgányok (96)

Az autóvezetők tudják, hogy mit jelent a parkolás. Főként egy keskeny udvaron, ahol egyik autó éri a másikat. A helyzetet csak súlyosbítják azok a pofátlanul parkoló személyek, akik csak magukra gondolnak, és oda parkolnak, ahová akarnak.


Sajnos, hogy ilyen ember nem ritka, nap mint nap találkozunk velük...

g2 c9c4e

g1 3c7a0

g4 cb2ef

g3 f2f57

g6 4d3e0

g5 ded8c

g8 29fe7

g7 ab71a

g10 d599a

g11 9c363

g12 3226a

g13 ff2c1

g14 44aa4

g15 60654

g16 557ca

g18 6560d

g19 66cae

g20 4483f

g21 a8713

 

 

Nem igazán megszokott amikor azt látjuk, hogy valaki ennyire érzi a motort és így tud vele menni. Hisz a motornak súlya van és ilyen manőverekre nem sokan képesek vele.


Persze hosszú évek alatt ha valaki ennyit gyakorol akkor elérhet ilyen sikereket. De ami a legmeglepőbb, hogy mindent amit most láthattok egy hölgy mutatja be.

A férfiaknál még csak-csak megszokott egy ilyen mutatvány, no de a hölgyek körében nagyon kevés az, aki erre képes és ez a hobbija. Persze ilyenkor Mindenkinek leesik az álla!

Hisz bámulatos amit a hölgy csinál nagyon magas szinten ráadásul. Irigylésre méltó amit csinál motorján. No meg fantasztikus látvány is. Akkor most következzen Ő, aki meghódította motorjával az aszfaltot!


 

Az alábbi személyek a saját bőrükön voltak kénytelenek megtanulni a leckét, hogy nem érdemes szabálytalanul parkolni:

 

pe3 1fd71

pe2 6ae98

pe1 77ae5

pe6 524a2

pe5 c7606

pe4 a08c4

pe7 cf703

pe8 cb06c

pe9 fa148

pe12 1e5ae

pe11 cdd67

pe10 58c52

pe13 9cdbe

pe14 96bd1

pe15 25663

pe16 c84e0

pe17 4be7b

pe20 2c2b4

pe18 2a71f

pe19 d2a42

 

 

A Road Roller névre hallgató Youtube csatorna egy nemrégiben indult kezdeményezés, ahol a csatorna készítői egy 12 tonnás úthenger segítségével mutatják be, mire is képes a nyers erő.

Mivel a csatorna még csak 2 hónapja indult, ezért egyelőre csak kb. két tucat videót találunk pillanatnyilag, ezek közül igyekeztünk kiválasztani nektek a legérdekesebbeket, amelyeket alább láthattok.


1. LCD monitorok.2. CO2 palackok.3. 106 centis televízió.4. Gumikacsa kilapítás.5. Rubik kocka6. Komplett asztali számítógép.7. Sakktábla + bábuk.


 

A balra nagy ívben kanyarodás mellett, a másik nagy autós megpróbáltatás a parkolás, mely ha valakinek megy, akkor az profin csinálja, ha viszont valaki a fenéért sem akar ráérezni a precízen és óvatosan parkolás mikéntjére, akkor az közvetlen veszélyt jelent minden más autós számára.


Persze számos parkolássegítő rendszer létezik már manapság, néhány autó már akár be is parkol helyettünk. William Liddard kanadai mérnök azonban egy teljesen új, eddig ismeretlen utat kezdett el bejárni, melynek már jól látható (és nagyon biztató) eredménye is van.

Túl sokat persze még nem tudni a fejlesztés alatt álló rendszerről, hiszen egyelőre fejlesztés alatt áll, azonban ha elkészül és szélesebb körben elterjed, akkor elviekben akár úgy is elképzelhető, hogy a jövőben úgy fogunk parkolni járműveinkkel, hogy a kerekeket el sem kell forgatnunk egyenes állásból.

Az egészről természetesen videofelvétel is készült, ami első ránézésre olyan kicsit, mintha csak egy optikai csalódást látnánk, pedig valójában csak a Liddard Wheels névre keresztelt rendszert láthatjuk rajta működés közben, melynek a segítségével a kerekek nem csak előre vagy hátra, hanem akár oldal irányban is mozgathatók.


 

Néhány képet és egy videót is közzétettek a Williams 2017-es versenyautójáról.


A Williams volt az egyedüli csapat, amely nem fedte fel a bemutatójának időpontját, a többi istálló a jövő héttől kezdi leleplezni az új járgányokat. Nagy meglepetésre az FW40-est mindenkinél hamarabb bemutatták, legalábbis egy közel valós változatát. A kocsin jól láthatóak a 2017-es szabályváltoztatások eredményei, pl. a kerekek is szélesebbek lettek.

A Williamseket a brazil Felipe Massa és a kanadai Lance Stroll fogja vezetni.

Hogy tetszik?


 

11 zseniális autós megoldás ami jobbá fogja tenni a napjaidat


Praktikus megoldások arra az esetre, ha sok időt töltesz az autóban.

otl b4bf4

Egy férfi évtizedeken át első emeleti lakása hálószobájában tartott egy 1957-es Ferrari 250GT PF Coupét, mert úgy érezte, hogy így tudja a leginkább megóvni. Az ügy azután kapott nyilvánosságot, hogy a tulajdonos nyugdíjba vonulása után úgy döntött, nincs értelme már tovább porosodni hagyni az autócsodát.

Az új tulajdonos nem kicsit lepődhetett meg azon, hogy egy első emeleti lakásban volt az autó technikai ellenőrzése, már csak azért is, mert a cél ellenére a hálószobában tartott autó egyáltalán nem maradt kifogástalan állapotban. A UPI cikkében talált videón jól látszik, hogy az autóról leszerelték a kerekeket, és több alkatrész is hiányzik róla, ám lehet, hogy csak a gondos tulaj szerelte le azokat.

 

1161237 screen shot 2017 02 07 at 143400 6e33e


Az új tulajdonos azt is elárulta, hogy a régi egy nagy lukat vájt a falba, hogy a lakásba juttassa az autót, vagyis erősen át kellett alakítani a kis kaliforniai lakást ahhoz, hogy abban helye legyen egy autónak.

Nem is olyan rég egy ugyanilyen példányt adtak el Párizsban 750 ezer dollárért (210 millió forint), ám azt nem tudni, hogy az új tulaj mennyit áldozott a lakásban tartott Ferrariért.


http://launch.newsinc.com/share.html?trackingGroup=69016&siteSection=unitedpress&videoId=31934677

 

Dubaj utcáin, parkolóiban egyre több az elhagyottan porosodó luxusautó.


A jelenség oka, hogy a gazdasági összeomlás következtében rengeteg helyi lakos, illetve bevándorló hagyta el sietve Dubajt az adósságaik elől menekülve. Luxusautóikat az utcákon, vagy épp a repülőtér parkolójában hagyták, és soha többé nem tértek vissza. Akadnak olyan járművek, melyekben a slusszkulcsot is benne hagyták, vagy épp a szélvédő alá tették az autó papírjait, esetleg egy üzenetet.


A luxusautók olykor hónapokon keresztül ácsorognak elhagyatottan, a helyi lakosok pedig gyakran panaszkodnak, hogy zavarja őket a porosodó járművek látványa. Az autókat általában a rendőrség szállíttatja el, végül pedig árveréseken találnak új gazdára.

14 alkalom, amikor a kamionok 10-szer akkora dolgot szállítottak, mint a saját méretük. A tizenegyediktől leesik az állad!


A szállítás kulcsfontosságú a társadalmunk infrastruktúrája szempontjából, de néha a szállítani kívánt dolgok nagyobbak és nehezebbek, mint egy átlagos ház. Hatalmas munka a mérnököknek megszervezni ezeknek a hatalmas tárgyaknak a szállítását.

Ezt a videót csak akkor nézd meg, ha teljes képernyőre váltottál! Egyszerűen félelmetes!

Hajózott már valaki közületek? Előfordult már veletek, hogy hatalmába vett a félelem, amikor…

Íme a legújabb szemteszt: te észreveszed a leopárdot a fényképen?

Valahol ezen a fantasztikus fényképen ott lapul egy leopárd – hiszed vagy sem, az állat tényleg…

669 gyermek életét mentette meg ez a férfi. A pillanat, amikor rádöbben, hogy ők ülnek körülötte…

Sir Nicholas George Winton brit tőzsdeügynök volt, aki a második világháború alatt 669…

Emlékeztek még az Amerikai pite Serminátor-jára? Így néz ki napjainkba! És ha megtudod mit dolgozik, akkor sokkot kapsz…

Ma már 17 év telt el azóta, hogy megjelent az első Amerikai pite. Biztos mindegyikőtök emlékszik a…