Mínusz 20 fokig nem érzi a hideget Mr. Rövid Gatya

Mínusz 20 fokig nem érzi a hideget Mr. Rövid Gatya

Mínusz húsz fokig egyáltalán nem érzi a hideget a Mr. Rövid Gatyának becézett Volecz Imre. Ő az a férfi, aki a válogatott focimeccseken öt fokban is félmeztelenül drukkol.
Volecz Imre télen is rövid nadrágban és pólóban jár az utcán, sokan azt gyanítják, csupán feltűnési viszketegsége van, ám más a magyarázat.


– Már kiskoromban sem fáztam a hidegben, ezért a szüleim elvittek orvoshoz – kezdi Imre. – Azt mondták, hogy kitolódtak a hidegérzetem határai. Egyáltalán nem zavar, sőt Isten ajándékának tartom. A barátaim már egy jó ideje Mr. Rövid Gatyának hívnak, mert a munkahelyem kivételével télen is egy szál pólóban járok – mondta a Borsnak a férfi, aki elmondása szerint csupán ötévente szokott beteg lenni.

Aki rendszeresen jár válogatott focimeccsekre, az már találkozott Imrével, aki a 90-es évek óta nem sok meccset hagyott ki. – Novemberben elutaz­tunk a válogatott lettországi meccsére, ahol rezzenéstelen arccal belevetettem magam a kétfokos tengerbe. Nekem meg sem kottyant, másnak lehet, hogy azonnal leállt volna a szíve.

 

1132769 hideg ember 1 6ffdc


Van ilyen

Léteznek olyan emberek, akik az átlagnál sokkal jobban viselik a hideget. Erről lehet szó ebben az esetben is – mondta lapunknak dr. Bense Tamás, aki hozzátette, hogy olyan emberről még ő sem hallott, aki egyáltalán ne érezte volna a mínuszokat.

Additional Info

Ennél parább sminket még tutira nem láttál! – videó

Ez az egész annyira ijesztő, tényleg megnyugtató, hogy csak sminkről van szó.. Vannak azok a szuper…

5 SZUPER GYAKORLAT A PETYHÜDT KAROK FESZESEBBÉ TÉTELÉRE!

Ha minden nap rászánunk néhány percet, hogy otthon elvégezzük ezeket a gyakorlatokat, a karjaink…

Ez lett a 6 másodperces tesztvezetés eredménye

Ez az asszony nem kispályázott. A virginiai nő az egyik Mercedes szalonban ki akarta próbálni a…

16 évesen milliókat keres azzal, hogy cipőket ad el

Ben Kapelushnik sikeres vállalkozása egy egyszerű cipővel kezdődött, aztán teljesen megszállott…