Te hogy szorítod ökölbe a kezed? Ezt árulja el rejtett személyiségedről

Te hogy szorítod ökölbe a kezed? Ezt árulja el rejtett személyiségedről

Az alábbi személyiségteszt egy nagyon érdekes oldalát mutatja be jellemvonásunknak, pontosabban a rejtett, kevésbé ismert tulajdonságainkat ismerhetjük meg.
Nem kell mást tenned az elemzéshez, mint ökölbe szorítani a megszokott módon a kezed és elolvasni az ahhoz megfelelő leírást!

 

te hogy szorítod ökölbe a kezed d0c12


A kéz

Ha erre hasonlít az ökölbe szorított kezed, akkor egy olyan személy vagy, aki szeret kissé mások fölött állni. Szereted, ha van tekintélyed és befolyásod, ha belépsz valahová és tudják ki vagy. Nem vagy ettől függetlenül egy arrogáns személyiség, mindenkivel jól kijössz, remek társaság ember vagy, szeretnek a barátaid és te is bárkiért bármit megtennél. Hihetetlen nagy talpraesettséggel áldott meg a sors, mindig minden helyzetben megvéded magad, utálod az igazságtalanságot. Ezek a tulajdonságaid tesznek téged érdekessé és különlegessé.


B kéz

Erős személyiség vagy, de ezt csak a külvilág felé mutatod, közben pedig egy nagyon érzékeny és törékeny belsőd van. Nem nehéz megbántani téged, mégsem mutatod ezt azok felé, akikben nem bízol meg. Nehezen nyílsz meg bizonyos emberek felé, nehezen felejtesz és bocsátasz meg. Nem jellemző rád, hogy sok barátod van, de mégis arra a kevésre bármikor, bármiben számíthatsz. A te különlegességed, hogy aki a barátodnak mondhatja magát, megtalálta a világ legőszintébb és legmegbízhatóbb emberét.

 


C kéz


Ha erre a kézre hasonlít az ökölbe szorított kezed, akkor nehezen nyílsz meg, tele vagy titkokkal és félelmekkel, olyan, mintha valamiért szeretnél kissé elbújni a világ elől. Kevés barátod van, a párkapcsolatban sem vagy túl nyitott és ez sokszor depressziós hangulatba is ejthet téged. Van valami a múltadban, ami nem enged téged felszabadulni és ami miatt nem tudsz megnyílni a külvilág felé. A te különlegességed azonban mégis egy rejtett báj, ami a félénk tekinteted mögött lakik és amit ha valaki meglát, rabul is ejti.

 

Additional Info

Így hámozza a krumplit egy sokat látott, igazi mérnök ember

Ha az asszony hozzánk vág 2 kg krumplit, hogy azonnal pucoljuk meg és segítsünk végre neki a…
Amatrice település a földrengés után teljesen romokban hevert/ Fotó: MTI

Újra megremegett a föld Olaszországban

Újabb utórengések történtek szombatra virradóra a közelmúltban földrengés sújtotta…
Tressa 12 éves korában Forrás: NiSyndication/ Northfoto/David Henderson - The Sun Glasgow/David Henderson

11 évesen esett teherbe a kislány - Elborzadsz, ha megtudod, ki az apa

Tressa Middleton 21 éves korára valószínűleg többet tapasztalt, mint mások egy egész élet alatt. A…

Ez aztán a pofátlanság: élvezhetetlen kilátás 633 ezer forintért

A világ legnézettebb egynapos sporteseményére, a Super Bowlra szinte alig lehet jegyet kapni, éppen…