Kár: Megvan, honnan származik a titokzatos, erős, űrbeli jel, amit az oroszok észleltek

Hát sajna megint nem a földönkívüliek voltak... / Illusztráció: Northfoto Hát sajna megint nem a földönkívüliek voltak... / Illusztráció: Northfoto

Gondolhattuk volna hogy ez lesz, pedig már beleéltük magunkat, hogy valami nagyot fedeztek fel az űrkutatók, mikor a napokban nyilvánosságra került, hogy egy orosz rádióteleszkóp egy nagyon erős jelet észlelt, ami egy másik naprendszerből érkezik.

A többit le sem kéne írni, valószínűleg mindenki kitalálja: elkezdték továbbvizsgálni a jelet és kiderült, hogy valami műszerhiba, vagy egy földi objektum zavart be.

Mint megírtuk, a jelet 2015-ben rögzítették a RATAN-600 orosz rádióteleszkóppal, de csak most hozták nyilvánosságra. Úgy volt, hogy a nagyon erős jel a Hercules csillagképből érkezett a Földre.

Az Orosz Tudományos Akadémia asztrofizikusai állítólag most további elemzéseket végeztek és kiderült, hogy a jel forrása valójában a Földön van. Ráadásul a földönkívüli élet kutatásával foglalkozó SETI a kaliforniai Allen Teleszkóptömböt is arra a területre irányította, ahonnan állítólag a jel érkezett, de ők nem észleltek semmit - írja a hvg.hu.

(Persze, konteo rajongók kedvéért zárójelben megjegyezzük, lehet, hogy csak össznépi háttérhatalmi tűzoltás zajlik, így próbálják tovább titkolni a véletlenül a jelről kiszivárgott infókat...)

Additional Info

10 forgalomirányító, akik nem mindennapit alkottak!

Vannak olyan forgalomirányítók, akik úgy tűnik időnként kicsit kilépnek a munkájukból illetve…

Meg­ál­lít­ha­tat­la­nul nőnek a 21 éves lány mel­lei

Furán hang­zik, de sok nővel el­len­tét­ben, ő sze­retne meg­sza­ba­dulni ha­tal­mas keb­le­i­től,…

Ilyen műsort, ilyen öltözetben pasiktól még nem láttunk az fix! De az állad hamar leesik!

Amit itt a srácok csináltak, azt higgyétek el még egy nőnek is nehéz lenne! Miután felcsendült a…

Kínos val­lo­más: újabb for­du­lat Ke­le­men Anna éle­té­ben

Fo­lya­ma­tos vál­to­zá­sok öve­zik a ma­gyar Play­mate unal­mas­nak egy­ál­ta­lán nem mond­ható…