Kár: Megvan, honnan származik a titokzatos, erős, űrbeli jel, amit az oroszok észleltek

Hát sajna megint nem a földönkívüliek voltak... / Illusztráció: Northfoto Hát sajna megint nem a földönkívüliek voltak... / Illusztráció: Northfoto

Gondolhattuk volna hogy ez lesz, pedig már beleéltük magunkat, hogy valami nagyot fedeztek fel az űrkutatók, mikor a napokban nyilvánosságra került, hogy egy orosz rádióteleszkóp egy nagyon erős jelet észlelt, ami egy másik naprendszerből érkezik.

A többit le sem kéne írni, valószínűleg mindenki kitalálja: elkezdték továbbvizsgálni a jelet és kiderült, hogy valami műszerhiba, vagy egy földi objektum zavart be.

Mint megírtuk, a jelet 2015-ben rögzítették a RATAN-600 orosz rádióteleszkóppal, de csak most hozták nyilvánosságra. Úgy volt, hogy a nagyon erős jel a Hercules csillagképből érkezett a Földre.

Az Orosz Tudományos Akadémia asztrofizikusai állítólag most további elemzéseket végeztek és kiderült, hogy a jel forrása valójában a Földön van. Ráadásul a földönkívüli élet kutatásával foglalkozó SETI a kaliforniai Allen Teleszkóptömböt is arra a területre irányította, ahonnan állítólag a jel érkezett, de ők nem észleltek semmit - írja a hvg.hu.

(Persze, konteo rajongók kedvéért zárójelben megjegyezzük, lehet, hogy csak össznépi háttérhatalmi tűzoltás zajlik, így próbálják tovább titkolni a véletlenül a jelről kiszivárgott infókat...)

Additional Info

Elképesztő dolgokat árul el rólad, hogy milyen időpontban ébredsz fel

Minden éjszaka ugyanabban az időpontban riadsz fel? Most megtudhatod, mit jelent! Nap mint nap…

Így néz ki egy albínó aligátor – Videó

Még a szakemberek is csak néhány albínó aligátor létezéséről tudnak. Ezek a ritka állatok úgy…

Ezt nézze: Megvan a videó, hogy idegelte fel Király Gábor Ronaldót

Megtaláltuk a videót, amint jól megfigyelhető a jelenet, hogyan idegesítette Kirláy Gábor a…

Embertelen, amit át kellett élnie. Kommandósok szabadították ki BB Évit

Drámai heteket élt át! Hogy Évi hosszú évek óta pszichiátriai kezelésre szorul, nem kis szerepe van…