×

Megjegyzés

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: media/k2/galleries/178

18+

Tudta? Minden ötödik ember sze@elne egy robottal

Ön randizna egy robottal? /Fotó: Northfoto Ön randizna egy robottal? /Fotó: Northfoto

Robottal sze@elni? Eddig ez csupán egy olyan gondolatnak tűnt, ami csak a sci-fi filmekben fordulhat elő. De a legújabb kutatások szerint már minden ötödik ember nyitott erre az ötletre.

A kutatások eredményei azt mutatják, hogy a britek 21 százaléka létesítene szexuális kapcsolatot egy robottal, és minden harmadik ember randizna vele. Sőt, azt is megállapították, hogy nem kizárt, hogy 2050-re az ember-robot szex népszerűbb lesz, mint az ember-ember szex - írja a Daily Mail.

A VoucherCodesPro közvéleménykutatást végzett, ahol 2816 szexuálisan aktív britet kérdeztek arról, milyen dolgokba mennének bele egy robottal. A kutatást végzők arra is kíváncsiak voltak, hogy azok az emberek, akik szexelnének egy robottal, miért tennék ezt?

A megkérdezettek 72 százaléka azt válaszolta, hogy a robotok biztosan nagyon jók lennének az ágyban, míg 28 százalékukat az újdonság varázsa izgatja.

Dr. Ian Pearson jövőkutató állítása szerint már nem kell sokat várnunk arra, hogy az emberek közötti szex kimenjen a divatból, és átvegye helyét a robotokkal való együttlét.

Állítása szerint a mesterséges intelligenciával rendelkező robotok pontosan ugyanúgy fognak kinézni, mint az emberek. Valószínűleg az emberek úgy fognak tekinteni rájuk, mint az autójukra és rengeteget fognak eladni belőle.

Image Gallery

{gallery}178{/gallery}

Additional Info

PEZSGŐT BONTOTT AZ ÖRÖMHÍRTŐL MAJKA /FOTÓ: RAS ARCHÍV

Váratlan örömhírt kapott Majka, pezsgőt bontott

Sok hazai zenész megörült, mikor megtudta, hogy kirúgták a Class Fm programigazgatóját, Tiszttartó…

“Odalépett hozzánk a hajléktalan férfi és megkérdezte, vásárlásunk összege eléri-e az 5000 forintot…” – ami ezek után történt FELFOGHATATLAN!

Már több, mint hatezer megosztásnál jár Kati története, amit hétfőn tett közzé közösségi oldalán,…

EZ A NŐ VOLT A VILÁG LEGKÖVÉREBB EMBERE, KÖZEL 500 KILÓ VOLT. NÉZD MEG, MILYEN ELKÉPESZTŐEN CSINOSRA FOGYOTT! (VIDEÓ)

Szívet tépő az oka, miért akart lefogyni. Ha valaki több száz kilós súlyfölösleggel él együtt,…
ISTENES BENCE, FOTÓ: RAS / OLÁH CSABA

„Nagyon nagy gáz van” - zokogó videót posztolt Istenes Bence!

Elmondta, mi a baj! Megint megviccelte rajongóit Istenes Bence! Bár a videó nagyon baljóslatúan…