18+ (17)

Most megtudhatja, hogy túl sokat vagy túl keveset szeretkezik.


Nem vagyunk egyformák: akad, akinek heti kettő fiatalon is bőven elég, másnak naponta lenne rá igénye -írja a Blikk Nők.

Az amerikai Kinsey Intézet készített egy kutatást, hogy milyen gyakran élnek nemi életet az emberek átlagosan:

18–29 ÉV: 112 alkalommal évente

30–39 ÉV: 86-szor egy évben

40–49 ÉV: 69-szer egy évben. (Az idősebb korosztályokkal nem foglalkoztak.)
A házaspárok 13 százaléka csak néhányszor egy évben, 45 százalék havonta többször, 34 százalék 2-3 alkalommal egy héten, és 7 százalék heti négy vagy több alkalommal szeretkezik. A Tango nevezetű weboldal készített egy saját felmérést az olvasók körében, akik házasságban élnek. Innen kiderül, hogy mi a minimum, az átlag és az ideálisnak tartott szexuális együttlét szám egy hónapban.

MINIMUM: egyszer egy hónapban

ÁTLAG: hetente egyszer

TÖKÉLETES: három-öt alkalommal egy héten

A fél­té­keny­ség tel­je­sen ter­mé­sze­tes re­ak­ció. De hogy mi váltja ki, abban nagy kü­lönb­sé­gek van­nak a férfiak és a nők kö­zött.


Egy új, norvég és amerikai kutatók részvételével lezajlott kutatás szerint a férfiakat sokkal jobban zavarja, ha a kedvesük egyéjszakás kalandba bonyolódik. A nőket ezzel szemben az teszi féltékennyé, ha a partnerük érzelmileg kapcsolódik egy másik nőhöz. A több mint 1000 résztvevő érzelmeit négyféle kérdőív egy-egy változatának kitöltésével mérték fel. A résztvevők felének azt kellett felbecsülniük, hogy az érzelmi vagy a szexuális hűtlenség háborítja-e fel jobban őket. A válaszadók másik fele viszont különböző, szexuális és érzelmi hűtlenséget magában foglaló helyzeteket értékelt egy skálán.


Egy új, norvég és amerikai kutatók részvételével lezajlott kutatás szerint a férfiakat sokkal jobban zavarja, ha a kedvesük egyéjszakás kalandba bonyolódik. A nőket ezzel szemben az teszi féltékennyé, ha a partnerük érzelmileg kapcsolódik egy másik nőhöz. A több mint 1000 résztvevő érzelmeit négyféle kérdőív egy-egy változatának kitöltésével mérték fel. A résztvevők felének azt kellett felbecsülniük, hogy az érzelmi vagy a szexuális hűtlenség háborítja-e fel jobban őket. A válaszadók másik fele viszont különböző, szexuális és érzelmi hűtlenséget magában foglaló helyzeteket értékelt egy skálán.
Az eredmények egyébként világosan alátámasztják az evolúciós elméleteket. Ezek szerint a férfiak legnagyobb problémája, hogy soha nem lehetnek biztosak az apaságukban– épp ezért reagálnak hevesebben a szexuális hűtlenségre.

A nők számára viszont az a fontos, hogy a partnerük gondoskodjon a gyerekükről, ennélfogva azt érzik fenyegetésnek,ha a férfi egy másik nőre pazarolja az idejét, az érzelmeit és egyéb erőforrásait.

A tévés celeb újabb el­fog­lalt­sá­gára de­rült fényt. Ki­de­rült, hó­na­pok óta több száz szó­ra­ko­zó­hely fi­ze­tett már neki azért, hogy fél­pu­cé­ran mu­to­gassa magát a kö­zön­ség­nek.


Nem titkolózik tovább Berki Krisztián. Bevallotta, évek óta áruba bocsátja testét. Nyíltan mesélt a sokak számára eddig ismeretlen életéről.
Először Olaszországban találkoztam ezzel. Különböző szórakozóhelyekre mentünk, ahol olasz pornószínészek pénzt kaptak csupán a megjelenésükért...
– mondta a Sláger Fm reggeli adásában. Kiderült, hogy amint megérezte a pénz szagát, egy pillanatig sem habozott.

„A jó dolgokat nem kitalálni, hanem másolni kell. Ekkor döntöttem el, hogy belevágok, és belekóstolok a celebsimogatás világába. Kimondhatom, mert vannak szerződéseim.

Egy órára minimum százötvenezer forintot kérek


– magyarázta, majd hozzátette, több száz helyen megfordult már, ahol az érdeklődők amellett, hogy megtapogathatták a hús-vér Berki Krisztiánt, beszélgethettek, és még fotózkodhattak is vele.

Az aggódók megnyugodhatnak: úgy tudjuk, a tévés celebnek egyelőre esze ágában sincs leállni a haknizással. Így a közeljövőben, akinek igénye van rá, biztosan lesz lehetősége arra, hogy megsimogathassa kedvencét.

A népszerű színész a párkapcsolatáról, a hűségről, a szexualitás fontosságáról, és más egyéb komoly témákról is mesélt.


Hujber Feri Joshi Bharatnál vendégeskedett, és a beszélgetős műsor keretein belül rengeteg komoly témát érintettek. Feri például elárulta, hogy a házasságuk Cynthiával teljesen más, mint egy átlagos pár esetében. Náluk nincsen szó féltékenységről, szerintük nagy hiba egy párkapcsolatot a szexualitás ösztönszerű szintjére lealacsonyítani. Feri azt is elmesélte, hogy szerinte a hűség nem azon múlik, hogy lefekszik-e mással vagy sem.

 

20130709 sztarok ujsagironak tamadott hujber ferenc4 0e15d
Hujber Feri
Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

"A hűség nem azt jelenti, hogy nem csalod meg az embert, mert ebben a pillanatban azt te leviszed az állati szintre..." - nyilatkozta a tévéműsorban.

Véleménye szerint a hűség a hit erején múlik. Hogy bízunk, hiszünk a másik emberben, és saját magánál is jobban ismerjük őt.
Hujber Feri
Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

"A hűség nem azt jelenti, hogy nem csalod meg az embert, mert ebben a pillanatban azt te leviszed az állati szintre..." - nyilatkozta a tévéműsorban.

Véleménye szerint a hűség a hit erején múlik. Hogy bízunk, hiszünk a másik emberben, és saját magánál is jobban ismerjük őt.

 

Miami - Madonna jótékonysági estet rendezett, mely során nagyjából 7,5 millió dollárt sikerült összegyűjtenie a szegényeknek. A rendezvény folyamán az énekesnő komoly szavakkal illette Trumpot.

Madonna mérgezőnek nevezte az új amerikai elnököt, és elárulta, hogy feküdt már Trump ágyában egy fotózás miatt - a férfi azonban ott sem volt a helyszínen.

 

B3JktkqTURBXy84YzFhMjUzOGQ1ZTZhZDRlZjE2NDMxYzE3N2IxZDM4ZC5qcGVnkZUCzQJsAMLD 8aadb
Az énekesnő feküdt már az elnök ágyában / Fotó: Europress-Getty Images


A kormányfő több cselekedetét is erőteljesen kritizálta, elszomorítónak tartja a helyzetet. - Hihetetlenül szégyellem magam emiatt. Szégyellem, hogy amerikai vagyok, és még azt is, hogy ember vagyok - nyilatkozta.

Extrém dolgokról is mesélt!


Gáspár Evelin a Hálószobatitkok című műsorban mindent bevallott párjáról. Sok-sok újdonságot megtudtunk, például, hogy Evi barátja nem milliárdos, nincsenek luxusautói és még csak nem is svájci. De még ennél is durvább dolog derült ki!

Győzike lányának minden szempontból jelenlegi párja volt az első - és reméli, hogy az utolsó is: "Nekem a barátom minden szempontból első az életemben, és reméljük, az utolsó is. Mivel én azt a nevelésmódot kaptam, hogy ne feküdjek össze-vissza mindenkivel, illetve én nem is nagyon randizgattam így 20 éves korom előtt..."

 

 

 

A ValóVilág hármas párbaja Mici és Zsolti számára végződött vereséggel. Ez azt jelenti, hogy több szexjelenet egyelőre nem lesz a villában. Mici idekint szembesült azokkal a videókkal, amiken Krisztiánnal töltött forró éjszakáik minden momentuma látható, és nem volt büszke.


Zsolti és Mici esett ki a ValóVilág hármas párbajából. A lány villabeli partnere, Krisztián így egyedül maradt a luxusbörtönben, és szomorúan vette tudomásul, hogy ezentúl nem nagyon lesz kivel hancúroznia. Micinek idekint pedig szembe kellett néznie azzal a sok-sok felnőtt-tartalommal, amit bent töltött éjszakái során szolgáltatott.

 

20161102mici krisztian vv1 8f25f
Mici majd' elsüllyedt a rengeteg szexvideója láttán
Forrás: Rtl2/Való Világ


"Mi ez a sok 18-as karika a videókon? Én esküszöm, nem tudok ilyen sokról" – mondta Mici, amikor meglátta szexvideóiknak számát. Meglepődött azon, hogy ilyen sokszor bújtak ágyba, de őt inkább az zavarta, hogy az ilyen felvételeken világosan látszik, mennyire meghízott. "Azt a leborult, mekkora sonkám van! Megmondom őszintén, ezt nem így terveztem. Nagyon zavarban vagyok, erre nem tudok mit reagálni. Fent van, megtörtént, sajnálom, ezzel már nem lehet mit kezdeni.
Nem elsősorban azzal van a probléma, hogy szexeltünk, hanem azzal, hogy húsos vagyok,
és én ezt nem akarom látni. Szerintem én ma nem akarok talizni apuval" – mondta Mici a Blikknek. Hozzátette, a híresztelésekkel ellentétben anyukájával mindent megbeszéltek, és nincs köztük semmilyen harag a történtek miatt.

Krisztián és Mici ismét egymásnak esett az éjjel, ami már nem is igazán érdekes, sokkal inkább az a beszélgetés, amit utána folytattak le. Krisztián ugyanis rákérdezett, hogy árulta-e korában a lány a testét. Mici az elején tagadta, majd miután Krisztián azt mondta neki, hogy nem áll vele többet szóba, ha hazudik, a lány azt mondta:

„Jó, akkor három alkalommal voltam egy bárban (...) Svájcban.”

Mici arról beszélt, hogy egyszer két hetet tartózkodott kint, majd a barátnője rávette, menjen ki vele újra. Végül háromszor két hetet töltött kint, aztán elege lett az egészből. „Köszönöm szépen, én ezt nem kérem többet” – mesélte.

Mindez három éve volt, el akarta mondani Krisztiánnak, de csak miután kikerültek a villából. „Ez megtörtént. Ezt már nem tudom visszafordítani. Ennyi.”

Krisztiánnak láthatóan nem estek jól Mici szavai, kínos neki, de érezte, hogy volt a lány múltjában valami ilyen. A fiú szerint „hazug kutya” Mici, hogy nem mondta el eddig mindezt. Ezután aztán elég durván összevesztek, Mici el is sírta magát, jól megsértődtek egymásra.

Lehet, ezzel vége a kapcsolatuknak?

 

 

Csak pár perces ez a videofelvétel, mégis garantáltan libabőrös leszel tőle. Már több mint 3 millió ember ember látta.

One Last Dive címen került fel az internetre ez a rövidfilm, ami bizonyítja hogy pár percből is lehet egy hátborzongató horrorfilmet kihozni.


 

Így most már min­denki tud­hatja, ho­gyan is csi­nál­ják Ma­gyar­or­szág hí­res­sé­gei!


Magyar sztárok rántották le a leplet a hálószobatitkaikról, és kiderült: sokan különleges módszert kénytelenek választani az együttléthez.

A Story magazin összeállítást készített azokról a hírességekről, akik az évek során kikotyogták a szeretkezési szokásaikat.

Keleti Andrea és férje, Zoltán tisztában vannak azzal, hogy két gyermek mellett már nem megy könnyen a szex.

Eddig ment minden nyugodtan, most pedig jön a félperces együttlét a szekrény mögött, vagy a vécébe zárkózva.


Schobert Norbi és Rubint Réka is három gyermeket nevelnek, de arra mindketten nagyon ügyelnek, hogy a meghitt, esetleg extrém együttlétek ne maradjanak el. Réka nimfomán rákként jellemezte önmagát, akinek naponta szüksége van a szexre.

"Tipikusan az a nő vagyok, akinél ha egy vagy két nap eltelik két együttlét között, akkor nem lehet hozzám szólni."

Norbi ráadásul a különleges helyszíneket is kedveli, egyszer egy motoron estek egymásnak.

"Motoron utaztunk, de már nem bírtunk magunkkal, muszáj volt megállnunk. Közben azt lestük, hogy jön-e valaki. Nagyon izgalmas volt" - mesélte a fitneszkirály.

 

620x0 5 514d0
Réka és Norbi közt évek után is lángol szerelem.
Fotó: Markovics Gábor

Az egyik legérdekesebb páros talán Máté Krisztina és Bárdos András, akikről senki nem gondolná, hogy képesek bevadulni. A híradósok viszont egy tévéfelvételen elárulták, hogy a stúdióban fogant a lányuk.

"Amikor az orvosommal közöltem, hogy mikor szeretnék szülni, és lányt akarok, ő kimatekozta, mikor kell fogannia.

Péntek este hat és hét óra között, amikor éppen Tények volt. Botrány nem lett, de van egy kislányunk.
A hírességek is emberek, az pedig, ha a titkaikról vallanak, még szerethetőbbé teszi őket...

Számold össze, hány háromszöget látsz a képen?

Négy? Negyvennégy? Most mindenki ezen a feladványon töri a fejét. A helyes választ Martin…

Íme! Vele bújik mostanában ágyba Sarka Kata

Sarka Kata házassági válsága közben is szívesen bújik hozzá valakihez, ha már nem alszik férjével…

5 autós trükk, melyet minden sofőrnek kötelezően ismernie kell

A hétköznapi problémák felmerülése esetében az emberi találékonyság, és kreativitás nem ismer…

Felfoghatatlan luxus: minden aranyból van Trump csodagépén - videó

Donald Trump imádja a luxus minden fajtáját. Most megmutatjuk, hogy milyen géppel utazgat a világ…